Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Anastia2.pl [Medium/Hard]

ŚlimaG

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

image.png

SERWER WYSTARTOWAŁ 3 KWIETNIA O 19:00

Liczba Online: 350+ (bez walenia w chu*a)

(stan na 4 Kwietnia ale liczba cały czas rośnie)

PREZENTACJA:

http://prezentacja.anastia2.pl

https://anastia2.pl/account/register

TEAM SERWERA:

[GA]Shaggy - [Dominik] Technik i właściciel projektu

[GM]WalkingSam - [Hubert] - osoba odpowiedzialna za kontakt z graczami

[TGM]Paranoia - [Daria] - osoba odpowiedzialna za kontakt z graczami

DARMOWY ITEM-SHOP:

1. Zaloguj się na stronie głównej serwera

2. Przejdź do sekcji "Zakup VIP + SM"

3. Wybierz opcję "Vouchers" i wpisz kod: COVID19

OTRZYMASZ KOSTIUM I FRYZURĘ NA 14 DNI Z BONUSAMI:

image.png

WERYFIKACJA:

image.png

image.png

NOTKA:

Chciałbym dodać, że zapraszam na serwer ludzi którzy naprawdę chcą zagrać.

Serwer od startu nie miał żadnych problemów, kilka błędów które zostały od razu wyeliminowane (aktualizacje i przeładowania serwera odbywają się codziennie)

Team w grze aktywny jest prawie 24/7. Staramy się pomagać jak możemy, a liczba graczy ciągle rośnie.

Zawsze słyszałem "Shaggy ogarnij team", faktycznie to pomaga i potrzebowałem 8 lat żeby to zrozumieć.

Jeśli szukacie serwera, który stworzymy razem to zapraszam. Nie potrzebujemy 1000 Online aby istnieć czy trzymać serwer.

Chcemy aby grało się wam fajnie. Przyszedł czas aby udowodnić, że Shaggy to nie taka kurwa pod siano jak mówicie.

Czekam na płacze w prezentacji bo tylko na MPCForum zawsze się pojawiają.

Opublikowano

Szkoda, że mylicie mnie z tym pedziem MentosFreshem. W sumie chyba niebawem pojadę mu wyjeba* strzała na ryj za podszywanie się pode mnie i niszczenie mi opini. Co dalej? Nie zamykam swoich serwerów. Elenium startowało 5 miesięcy temu i nadal działa. Miedzy czasie nie miałem zadnego swojego projektu. Nie wypuszczam nic na 3 tygodnie ani nigdy tego nie zrobiłem. Jeśli serwer na siebie zarobi to działa nawet i 2 lata jak CarolineMT2 czy Lastivia. Utkajcie się juz trochę bo jedynie gdzie jest płacz to zawsze na tym spierdolonym forum. Tylko tutaj ludzie wszystkich mają za złodziei.

Surek wyjebał w tym miesiącu 15 serwerów, które zamknie i otworzy za miesiac. Nikt nie będzie miał pretensji. To samo Sensual, a wy serio ciskacie się do mnie o 1 serwer na pół roku, który zawsze działa m.in 6 miesięcy? Jebnijcie się w łeb bo mam mózgi wyprało całkowicie. Nikt nie zamyka serwerów na których są gracze, a gracze są do póki chcą grać i nie stwierdzą "DOBRA, SERWER PADA, SPIERDALAMY".

Ahhh. Surek i Sensual to Hitler i Stalin polskiego metinka. Można was jebać w dupala ale i tak będziecie grać, ładować w IS'a i polecać te gówno serwerki z kupionymi Like na fejsie i kręconymi licznikami. Nawet nie zdajecie sobie sprawy, że nikt oprócz nich w Polsce nie robi już serwerów.

Tak wygląda sytuacja na serwerze na dziś dzień. W sumie pluje na to co myślą o mnie ludzie na tym forum. Zawsze to była spierdolina i niech tak zostanie. Możecie sobie nawet usunąć prezentacje bo 100 wejść to ja robię w 30 minut na swoim forum, a nie jak to gówno w ciągu 24 godzin. Z tym forum stało się to samo co z metinem. Wyjebało się przez community.

+550 Online (stan na 07.04).

image.png

image.png 

Codziennie graczy jest więcej i są mega zadowoleni z pracy mojej i mojego zespołu. Nikogo nie zmuszam. Nie odpisuje więcej na płacze i wymieniane serwerów, które nawet nie były moje. Idźcie popłakać tam do Mentosa bo 3 Kwietnia startował ze mną, a dzisiaj już Avaltera promuje. 

Opublikowano
13 minut temu, ChanellMaciek33 napisał:

te 500 online ze sklepami liczone czy bez?

Sklep Offline to NPC, a nie gracz 🙂 Wejdź do gry i zobacz.

Bo wielu niedowiarków było, a ja serio na stronę czysty licznik dałem choć mógłbym go podkręcić x6 jak Surek na Egorii czy Dragonie. 

Opublikowano
4 godziny temu, ŚlimaG napisał:

Ahhh. Surek i Sensual to Hitler i Stalin polskiego metinka. Można was jebać w dupala ale i tak będziecie grać, ładować w IS'a i polecać te gówno serwerki z kupionymi Like na fejsie i kręconymi licznikami. Nawet nie zdajecie sobie sprawy, że nikt oprócz nich w Polsce nie robi już serwerów.

Z tym hitlerem i stalinem to dojebane porównanie ale no cusz. Jedno trzeba oddać - gracze którzy są teraz zapomnieli chyba jak się myśli. Nie potrafią rozwijać postaci bez poradników w internecie, kiedy zwraca się im uwage, że serwer jest robiony pod nostalgie (Dragon) to oni stwierdzają, że "nie podoba Ci się to nie graj". No ja nie gram, ale próbowanie uświadomienia im, że są tu tylko dlatego bo HEHE nostalgia ich złapała a serwer nijak nie przypomina pierwowzoru, no nie trafia do nich. Także jak bardzo ktoś nie lubi kudłatego i pluje mu w ryj - nie można się z nim kłócić w tej kwestii ;/

żenada1 — kopia.png

Opublikowano

Popraw forum, bo scrollując je wygląda jakbym odpalił stronę na kompie w publicznej bibliotece na podlasiu.
Serwer nie pod moje gusta, ale powodzenia. Przynajmniej nazwy zmieniasz, a nie otwierasz to samo pod dokładnie taką samą nazwą (ewentualnie "akademia") xD

Opublikowano

Liczba Graczy cały czas rośnie! Zapraszamy!

Wydarzenie Wielkanocne to doskonały moment by rozpocząć grę!

Opublikowano
Dnia 9.04.2020 o 22:03, xAmaZingx napisał:

#Pytanie

Ile serwerów jeszcze się pojawi w czasie tej powiedzmy (epidemi/pandemi) ??? 

Po chuj do mnie z tym pytaniem? To Surek 20 serwerów wam zajebał w miesiąc i jeszcze klaskacie chujami i gracie.

Co do Anastii to już ponad 800 Graczy w szczycie. Zapraszamy ❤️ 

Opublikowano

Chyba jednak upada. Generalnie rzecz biorąc, jak podsumuje swoją gre na tym serwerze to jestem zawiedziony i to mega. DT pobugowane, prywatne DT tylko solo(gdzie logika) większość dungeonów trzeba solo, nie mozna pt. Atlantyda mierna, żeby nie powiedzieć że mega chujowa. Bo nawet respy są zjebane, metek na początku, z wróźki drop beznadziejny. Generał tak samo. Zniechęca to i to w dużej mierze. Doładowałem SM, obkupiłem się w potki, PD itd. A tu bug na serwie, że potki deaktywowały się po 1 minucie. Straciłem na tym wiele, bo wyjebałem ze 100 rosek róźnego rodzaju, PD nie działał, a księga lidera nie dawała bonusu do expa. Próbowałem się kontaktować, bez skutku. Dlatego dałem spokój. Taka moja opinia. 

Opublikowano

Nie polecam podam kilka powodów bez rozpisywania się bo szkoda mojego czasu.

Każdy update jaki jest wprowadzany, jest on robiony na oko, zmiana dmg/hp bossów, zwiększanie expa na mapach, czy też dungi dla PT. Dungów na PT nie ma ponieważ się krzaczą i nawet Technik serwera nie wie dlaczego. Kontakt z administracją praktycznie żaden, oni po prostu mają w dupie co mówią gracze, cały zespół opiera się na Shaggym, a on praktycznie na nic nie reaguje. Jak napiszesz na stronie głównej że jest pizdą to też nie zareaguje. Dzień po starcie serwera było obiecane że zostanie dodana rozpiska ulepszeń co z czego, przy eq PvM/PvP może się przydać, miesiąc po starcie serwera dalej nie ma. Resetowanie skilli u staruszki było zbugowane więc je całkiem wywalili (zwoju resetu klasy też niema).

Serwer kompletne dno i nie polecam, przyszłych projektów tego pseudo Admina Shajbusa też nie polecam bo zapewne nic się nie zmieni.

P.S. co do tych 800 graczy, jak się wejdzie na serwer to na czacie widać w kółko piszące te same osoby a w miastach oprócz sklepów biega po max 5 osób. Ktoś to chyba ma Surka za idola :)

Opublikowano

Fajnie sie grało ale Shaggy jak to Shaggy musi każdą krytyke brać jako atak. Cała topka mu wypisywała rzeczy do poprawy (Szczególnie zjebana alchemia), to zamiast sprawdzić czy mają racje, zaczął pisać na wołaj że Item Shop nie jest taki drogi i że alchemie można wydropić z mobów. Szkoda że przez expienie 7h ma się max 150 cor draconis z czego, % na wbicie alchemii jest tak mały że do końca mojej rozgrywki (Koło 22-23 kwietnia) nie było kamyka powyżej Bez Skazy. Zbugowana mapa 90, exp w Av2 na zinach był lepszy niż na 91-96, więc Shaggy zamiast obniżyć troche exp, jak myślicie co zrobił? Zmniejszył tak spoty że się expić nie dało. Topka powbijała lvle i wypierdolone na nowych graczy. Nie wiem czy jest to już zmienione, ale na 120 lvlu nie opłacało się bić ostatniego bossa bo perły i tak nie dropiły z niego. Zarobek to tylko na zmiankach przez dłuższy czas bo wszystko inne chuja było warte. Gdy głównym problemem serwera jest Technik i założyciel który cokolwiek weżmie jako atak i zacznie się sapać do graczy że inny serwer to a inny serwer tamto, to wiecie że ten serwer nie ma prawa bytu.

EVGA GTX 1070 SC

Intel Core I7 6700k 4.4ghz

DDR4 16GB 2666mhz

Z170a M3 GAMING

Opublikowano

Grałem tutaj 3 tyg. Wydałem na IS 100zł. Skoro gram to niech ma sięza co utrzymać. Serwer był w porządku. Administracja reagowała na bierząco, byli aktywni. Od kilku dni administracja zniknęła. Paranoia cośtam się jeszcze pokazała raz czy dwa. Ale co może zrobić zwykły GM jeśli właściciel serwera już się nachapał i bezczelnie olewa sprawę? Od czasu do czasu rzuca jeszcze raty i blaski żeby ludzi skusić na dalszą grę. Tylko po co grać na serwerze, na którym nic się nie dzieje? Jest pełno bugów i błedów. Shaggy zamiast je naprawiać dodawał tylko na szybko jakieś nowości. Teraz nawet tego mu się nie chce. Z tego co wiem na s1 było to samo. Kończę tutaj grę i na następnym jego serwerze na pewno nie zagram. Gdybym chcial serwer na 3 tyg to poszedłbym na 4 fun.

• 5 tygodni później...
Opublikowano
Cytat

17. Prezentacje nieaktywne 28 dni zostaną zamknięte i przeniesione do działu „Archiwum Prezentacji Serwerów”.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...