Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Man!aq

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 118
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

tak gramy na medium i zapraszamy wiadomo ze trafi sie czasem jakis troll ale atmosfera jest bardzo fajna zapraszamy

Opublikowano

Komentarz dotyczy serwera medium x300.

Generalnie serwer z niezłymi ustawieniami ale niestety mało grających. Nie rozumiem pomysłu otwierania w tym samym momencie dwóch dla siebie konkurencyjnych serwerów.  To jak strzelanie samobója. Tak można zrobić jak się ma naprawdę dużo graczy  a nie kilkanaście osób. 

Od dwóch dni zaistniały duże problemy z lagami, częste dc i bardzo uciążliwy problem z odpaleniem klienta, który po kilka razy nie startuje tylko od razu się zamyka. A klienta na tym serwerze się odpala często bo reset postaci jest na stronce a nie w grze. Poza tym nie działają poprawnie stronki z oddawaniem głosu na serwer. Wisieńką na torcie jest Goblin Shop w grze. Wszystkie wingi lvl 2 są tam za 200pkt a wingi dla elfa po 25 pkt ( sprawdzone 2x dostałem je w ten sposób ).

Z wad mogę jeszcze napisać o beznadziejnych wypadajkach. Wszystkie poza medalami są nic nie warte. Jeśli wypada z nich tylko crap to czemu ich w ogóle nie wyłączyć ?..  U NPC możesz kupić wszystkie skille dla sumonerki ale dla dw brakuje nawet tych podstawowych tzn flame i evil spiryt. Poza tym generalnie o wszystko łatwo a nawet powiedziałbym, że za łatwo. Kamole lecą całymi garściami. Arena i stadium z mobkami co dla mnie jest wadą bo ludzie w większości siedzą tylko tam i brak jakiejkolwiek interakcji pomiędzy graczami. Puste krainy zieją przerażającą nudą. 

Lucky coins exchange według mnie do zmiany. Za 10 lucky coinsów dostaje się bardzo słaby excellent, często bez lucka i ze słabym optem ( w 90% od razu ląduje u NPC ). 20x lucky coins to kamole spakowane po 20 - nie wiem czy to ja miałem takiego pecha czy tak już jest, że dostałem 10 gemston'ów a za drugim razem 10 jewel of harmony ( czyli dwa razy kompletnie bezużyteczne dla mnie na tym etapie gry). Za 30 lucky coinsów podobno dostaje się jakiegoś seeda co też nie byłoby mi do niczego potrzebne jeszcze przez dłuższy czas.. Więcej wad nie stwierdzono. Poza tym nie chcę się pastwić nad serwerem bo gra się na nim naprawdę przyjemnie a wiem z doświadczenia ile pracy trzeba włożyć w przygotowanie a potem utrzymanie tegoż..

Gracze za to chociaż ich tylko garstka to mili i w większości przyjacielscy. Ramzes_GM to sympatyczny, normalny gość. Przez pierwsze dni organizował on eventy typu hide. Starał się jak mógł ale niestety z tej mąki raczej chleba nie będzie - za mało graczy..  

Polecam dopracowanie serwera, lepszą reklamę i re open za jakiś czas bo serwer ma potencjał. Nie zmieniajcie też sezonu bo jest ok.

Opublikowano
10 godzin temu, iiyamaxl napisał:

Komentarz dotyczy serwera medium x300.

Generalnie serwer z niezłymi ustawieniami ale niestety mało grających. Nie rozumiem pomysłu otwierania w tym samym momencie dwóch dla siebie konkurencyjnych serwerów.  To jak strzelanie samobója. Tak można zrobić jak się ma naprawdę dużo graczy  a nie kilkanaście osób. 

Od dwóch dni zaistniały duże problemy z lagami, częste dc i bardzo uciążliwy problem z odpaleniem klienta, który po kilka razy nie startuje tylko od razu się zamyka. A klienta na tym serwerze się odpala często bo reset postaci jest na stronce a nie w grze. Poza tym nie działają poprawnie stronki z oddawaniem głosu na serwer. Wisieńką na torcie jest Goblin Shop w grze. Wszystkie wingi lvl 2 są tam za 200pkt a wingi dla elfa po 25 pkt ( sprawdzone 2x dostałem je w ten sposób ).

Z wad mogę jeszcze napisać o beznadziejnych wypadajkach. Wszystkie poza medalami są nic nie warte. Jeśli wypada z nich tylko crap to czemu ich w ogóle nie wyłączyć ?..  U NPC możesz kupić wszystkie skille dla sumonerki ale dla dw brakuje nawet tych podstawowych tzn flame i evil spiryt. Poza tym generalnie o wszystko łatwo a nawet powiedziałbym, że za łatwo. Kamole lecą całymi garściami. Arena i stadium z mobkami co dla mnie jest wadą bo ludzie w większości siedzą tylko tam i brak jakiejkolwiek interakcji pomiędzy graczami. Puste krainy zieją przerażającą nudą. 

Lucky coins exchange według mnie do zmiany. Za 10 lucky coinsów dostaje się bardzo słaby excellent, często bez lucka i ze słabym optem ( w 90% od razu ląduje u NPC ). 20x lucky coins to kamole spakowane po 20 - nie wiem czy to ja miałem takiego pecha czy tak już jest, że dostałem 10 gemston'ów a za drugim razem 10 jewel of harmony ( czyli dwa razy kompletnie bezużyteczne dla mnie na tym etapie gry). Za 30 lucky coinsów podobno dostaje się jakiegoś seeda co też nie byłoby mi do niczego potrzebne jeszcze przez dłuższy czas.. Więcej wad nie stwierdzono. Poza tym nie chcę się pastwić nad serwerem bo gra się na nim naprawdę przyjemnie a wiem z doświadczenia ile pracy trzeba włożyć w przygotowanie a potem utrzymanie tegoż..

Gracze za to chociaż ich tylko garstka to mili i w większości przyjacielscy. Ramzes_GM to sympatyczny, normalny gość. Przez pierwsze dni organizował on eventy typu hide. Starał się jak mógł ale niestety z tej mąki raczej chleba nie będzie - za mało graczy..  

Polecam dopracowanie serwera, lepszą reklamę i re open za jakiś czas bo serwer ma potencjał. Nie zmieniajcie też sezonu bo jest ok.

Dzięki za obiektywną opinie i podejście do tematu z dystansem. W większości przypadków kończy się to właśnie "pastwieniem". Będziemy poprawiać, bardzo cenne uwagi! Do zobaczenia! :)

Opublikowano

Witam,

Może tutaj mi pomożecie zainstalowałem Launchera serwer high niestety jak odpalam to nie działa, ładuje się obraz ale nie widzę klika na serwer prosiłbym o pomoc bo chętnie bym pograł.

Opublikowano

@Wyrwi4
Hmm u mnie działa jak złoto, może antywirus Ci blokuje?? 

Poza tym atmosfera na serwie jest super :) Sporo osób online, fajne spoty, nic tylko grać!!!!

Opublikowano
2 godziny temu, Wyrwi4 napisał:

mam tylko taki obrazimage.png

Antywirus blokuje. Odinstaluj gre, wyłącz wszystkie zapory, antywiry itp (m.in. defender) . Pobierz na nowo i jeszcze raz zainstaluj. Powinno pomóc.

W trakcie uruchamiania gry musisz miec wylaczone wszystkie ww. programy

Opublikowano

witojcie,

dokładnie tak, jeżeli będziecie mieć podczas pobierania albo uruchamiania gry odpalone ww programy mogą wystąpić takie problemy. dlatego pierw wyłączcie wszystko a później pobierzcie i zainstalujcie grę.

pozdrawiam

Opublikowano

Zapraszamy nowych graczy. Od teraz do końca weekendu - każde nowe konto rozpoczyna rozgrywkę ze statusem VIP BRONZE na czas 48 godzin!

vip_event.jpg

Opublikowano

duze ulatwienie dla nowych z vipem na start szczegolnie na xp 300 dzis zaczalem tam grac na high juz maxy wiec tzreba opanowac oba 😉 zapraszam wszystkich

Opublikowano

Lecimy z tematem, na High, 3 postaci po GR, pora na Miedium-a 😄 😄   Dopiero 5 RR ale dziś nadgonię 😄 Jak by co piszcie to dam jakieś itemki 😄

Opublikowano

cześć Houda,

już był ten temat poruszany, musisz mieć wszystkie zapory wyłączone i antywira. pobrać gre jeszcze raz i odpalić 🙂 na 100% blokuje ci program jakiś, defendera windowsa obczaj i wyłącz 🙂

pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...