Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Man!aq

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wprowadziliśmy nowy system resetów. Nieco ułatwień i dodatków na początkowe 5 resetów! :)

RESET SYSTEM

Required level: 400

Required Zen: Medium: 15kk, High: 30kk
Max resets: 100

Reward per each reset: 

Medium:

0 resets - 5 reset = 2.000 points + 4 credits

6+ resets = 400 points per each reset + 4 credits

High:

0 resets - 5 resets = 5.000 points  + 10 credits

6+ resets = 1.000 points per each reset + 10 creditss

Statistics are reset to basic with each reset!

--------------------------------------------------------------------------------

GRAND RESET SYSTEM

100 resets = 1 grand reset

REWARD:
Medium: 100 credits + item+15+28+4x exc opt

EACH GRAND RESET GIVE YOU BONUS 2.000 POINTS PER EACH RESET !!!

High: 500 credits + item+15+28+5x exc opt

EACH GRAND RESET GIVE YOU BONUS 5.000 POINT PER EACH RESET !!!

• Odpowiedzi 118
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Pewne ustawienia w ogóle mnie nie przekonują powiem szczerze, ale chyba zawitam z nudów i liczę na ciekawą rozgrywkę 😀

Do zobaczyska 🤑

sygnatura.png

Opublikowano
8 godzin temu, szewa12 napisał:

Pewne ustawienia w ogóle mnie nie przekonują powiem szczerze, ale chyba zawitam z nudów i liczę na ciekawą rozgrywkę 😀

Do zobaczyska 🤑

Pisz śmiało co nie pasuje. Pomaga nam to w ustawieniach 🙂

Opublikowano

Pobrałem zainstalowałem osłony wyłączyłem wszystkie na wszelki wypadek dodałem cały folder do wyjątków odpalam jako administrator. Po zalogowaniu i wejściu na postać po 3-5 sekundach zwiesza się i od razu wywala maina ...

Opublikowano
6 minut temu, majaki2 napisał:

Pobrałem zainstalowałem osłony wyłączyłem wszystkie na wszelki wypadek dodałem cały folder do wyjątków odpalam jako administrator. Po zalogowaniu i wejściu na postać po 3-5 sekundach zwiesza się i od razu wywala maina ...

Proponuję jeszcze zaktualizować wszelkie sterowniki. Jakiś błąd sprzętowy ewidentnie. Z naszej strony co najwyżej byłby dc,  a nie wyłączenie klienta

Opublikowano

To był błąd z waszej strony bo postać, którą zrobiłem był DL nie mając żadnej innej, gdy zrobiłem dk nagle nie było takiego problemu 🙂

Opublikowano
20 minut temu, majaki2 napisał:

To był błąd z waszej strony bo postać, którą zrobiłem był DL nie mając żadnej innej, gdy zrobiłem dk nagle nie było takiego problemu 🙂

W takim razie dziękuję za informację. Naprawimy problem! Miłej gry!

Opublikowano
18 minut temu, GoSu1944 napisał:

Kurde, troche za łatwo na początku 5k pkt. No ale to.moje zdanie. Wpadne zobaczyc:)

Na Full staty trzeba mieć 6 grand resetow więc jest sporo bicia 🙂 zapraszamy!

Opublikowano
50 minut temu, GoSu1944 napisał:

Można maxymalnie 2000 credytów kupić? a jak potrzebuje 4000? to dwa razy wykupic 2000 trzeba czy zwiększycie opcje?

Zwiększyliśmy zakres

Opublikowano
16 minut temu, Reveille napisał:

z tym donate przeginka... 

Dlaczego przeginka? Na Medium nieznacznie zwiekszony exp dla kont VIP (w party mozna ugrać porównywalnie), Webshop calkowicie wyłączony. Serwer HIGH owszem ma włączony Webshop i VIP ale jest to serwer 4fun, do zabawy. Żeby jeden item kupić trzeba sporo wydać, więc nie będzie aż takiej przepaści między graczami. 

SERWER ONLINE

Opublikowano
4 minuty temu, stempl88 napisał:

dobry serverek, typy w godzine +370 jakies shadow moby, lvl za lvlem, offexpa  nie da się zabic ❤️

image.png

Funkcja /offlevel wyłączona. Docelowo miało jej nie być, jednak serwer nie wczytał prawidłowo ustawień. Już nie da się jej użyć

Opublikowano

Czy na high punkty za rr będą w tak komiczny sposób lecieć cały czas? Już tłumaczę: 0rr = 5k, 1rr=5k, 2rr=5k itd.... Powinno być 0rr=5k, 1rr=10k itd chyba?

Opublikowano
11 minut temu, negligence napisał:

Czy na high punkty za rr będą w tak komiczny sposób lecieć cały czas? Już tłumaczę: 0rr = 5k, 1rr=5k, 2rr=5k itd.... Powinno być 0rr=5k, 1rr=10k itd chyba?

proszę przeczytać publikację, tj konfiguracje ustawień

Opublikowano

co do ustawien serwera to 4 fun 5k a medium zbalansowany i nie ma pay to win kazdy moze sie ubrac z czasem mysle ze bedzie fajnie zapraszam wyjadaczy ;D do wspolnej rywalizacji

poki co jest frekwencja cos sie dzieje 😉

mamy i nocnych afkowiczow 🙂

Opublikowano

10 lifow na high kosztuje 1 credyt-Naprawcie to. 

Wywalcie quest itemy z webshopa skoro nie działają.

Napiszcie plz co daje panda i ringi panda/szkielet z webshopa.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...