Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[S6E3][x15] Proud Of Mu DARK

xroma

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy złamiemy  100 online? 

Dzisiaj w piku było was 94. 

Chciałem podziękować za dobre otwarcie. Dołożę wszelkich starań, żeby was nie zawieść. Sytuacja z kredytami opanowana i pod kontrolą. 

Dziękuję też za wasze liczne vote. Logi szaleją :) 

Jeśli znajdzie się jakiś błąd, niedoróbka, musicie mi wybaczyć. Starałem się postawić nową edycję jak najszybciej. Zdając sobie sprawę z czasu w jakim przyszło nam się znaleźć, robiłem wszystko aby oddać wam serwer w jak najkrótszym czasie. Działając w takim pośpiechu, samemu mogłem nie ustrzec się błędów. 

Dziękuję jeszcze raz i życzę wszystkim dobrej gry. ( i pozostawajcie w domach, bo czy tego chcemy czy nie, będzie jeszcze gorzej 😞 )

• Odpowiedzi 125
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

104 online to wczorajszy mały rekord na serwerze. 

Zastanawiam się nad "otwarciem" Stadium. Co myślicie o tym pomyśle?

Opublikowano

super pomysł 🙂 i żeby były wymogi na spoty

"Trance to nie tylko muzyka. To styl życia, inne, zmysłowe spojrzenie na świat, miłość do głębokiego brzmienia wzbudzającego wielkie emocje.Słuchając możesz skakać albo płakać, poczuć przypływ energii lub też wzruszenie i fale wspomnień. " ;)

Opublikowano
3 godziny temu, Rajdowiec01 napisał:

super pomysł 🙂 i żeby były wymogi na spoty

Co masz na myśli z wymogami? 😉 

Opublikowano

Stadium jak najbardziej tylko,w klatkach moby od 1-5rr a mocniejsze w miejscach gdzie nie będą utrudniać gry 🙂 "wymogi że,pierszenstwo do spota ma osoba ktora ma odpowiedni rr do klatki" tak mi się wydaje 😉

Opublikowano
14 godzin temu, Highfour napisał:

Stadium jak najbardziej tylko,w klatkach moby od 1-5rr a mocniejsze w miejscach gdzie nie będą utrudniać gry 🙂 "wymogi że,pierszenstwo do spota ma osoba ktora ma odpowiedni rr do klatki" tak mi się wydaje 😉

dokładnie o to mi chodziło 🙂 myśle że to super pomysł i oczywiście różne monstery a nie co druga klatka taka sama jak w większości serwerach .Pozdrawiam 🙂

"Trance to nie tylko muzyka. To styl życia, inne, zmysłowe spojrzenie na świat, miłość do głębokiego brzmienia wzbudzającego wielkie emocje.Słuchając możesz skakać albo płakać, poczuć przypływ energii lub też wzruszenie i fale wspomnień. " ;)

Opublikowano

Średnia liczba osób online w ciągu tygodnia wynosi 94.
Kilka osób w systemie Windows 10 ma problemy z graniem. To nie jest disconnect. To jest wyłączanie się gry.
Polecam sprawdzenie i wyłączenie dowolnego defendera, firewalla lub antywirusa.

Dowiedziałem się również, że niektóre osoby po rozpakowaniu folderu nie mają kilku plików. Oznacza to, że podczas rozpakowywania zostały usunięte przez powyższe systemy.

W takim przypadku, jeśli masz problemy, pobierz klienta ponownie przy wyłączonej zaporze.

Wszystkie pliki zanim zostały udostępnione zostały przeskanowane ESET Internet Security 12.2.31.0 z najnowszą bazą.

Opublikowano

Problemem tego serwera jest to, że  jest brak waluty. Jedynie lucky coiny, niczym innym się nie handluje. Soul rate wydaje się za duży, jeweli ludzie mają w cholerę i jeszcze więcej, za to itemów brak. Brak też jest jakichkolwiek eventów ze strony administracji. Niestety ale po prostu wieje nudą. 94 osoby to nie jest realna liczba, bardziej 30 - a mixmum 50, bo prawie każdy ma swojego EE, inaczej nie da się grać. Nie dałoby się po prostu dać buffa na całe 400 leveli, zamiast męczyć się z tym elfem? To i tak nieaktywne konta...

Opublikowano

Szczerze powiedziawszy jest bardzo ciężko wbijać lvl na serwerze (bez EE jest to praktycznie nie możliwe) ... lvl mobów nie ma znaczenia przez co exp jest różny a hp oraz dmg mobów są dziwnie podkręcone. 

Brak waluty na serwerze to kolejny problem... handluje się za wszystko i za nic.

Niby exp x15... ale ciężko to nazwać  x15. 

W praktyce spoty (ilość mob) jak i exp różni się w poszczególnych lokacjach.

Serwer do wielu poprawek ale raczej wątpię, żeby do nich doszło.

Grać się da ale nie liczyłbym na ciekawą rozrywkę.

Topka mocno odskoczyła ponieważ admin nie zapanował od początku nad bazą i "chciwością" ludzi... pandy i innego rodzaju udogodnienia pomogły paru osobą wybić się ponad resztę z czym Admin nic nie zrobił, tak samo jak i teraz nic nie robi.

Serwer raczej do testów a nie do grania na dłużej 🙂

Pozdrawiam

Opublikowano
7 godzin temu, Bosssik napisał:

Szczerze powiedziawszy jest bardzo ciężko wbijać lvl na serwerze (bez EE jest to praktycznie nie możliwe) ... lvl mobów nie ma znaczenia przez co exp jest różny a hp oraz dmg mobów są dziwnie podkręcone. 

Brak waluty na serwerze to kolejny problem... handluje się za wszystko i za nic.

Niby exp x15... ale ciężko to nazwać  x15. 

W praktyce spoty (ilość mob) jak i exp różni się w poszczególnych lokacjach.

Serwer do wielu poprawek ale raczej wątpię, żeby do nich doszło.

Grać się da ale nie liczyłbym na ciekawą rozrywkę.

Topka mocno odskoczyła ponieważ admin nie zapanował od początku nad bazą i "chciwością" ludzi... pandy i innego rodzaju udogodnienia pomogły paru osobą wybić się ponad resztę z czym Admin nic nie zrobił, tak samo jak i teraz nic nie robi.

Serwer raczej do testów a nie do grania na dłużej 🙂

Pozdrawiam

Tak jak napisaleem, admin ma wszystko w dupie. 0 kontaktu z nimi, cisza, na serwer nie wchodza i nic nie robia w kierunku seerwera

Opublikowano

Serwer ogólnie bardzo dobry. Miło gra się ze znajomymi jak i solo, jest klimacik. Wszystko ma sens, ale jak się nie wie czego chce od życia to narzeka się na wszystko. Jeveli wcale nie jest za dużo. Sam jeden z drugim postaw serwer i wtedy zobacz czy takie to proste. No bo co może o tym wiedzieć ktoś, kto tego nie robił. Jak dla mnie postarano się z serwerem i ma to sens. Gram i polecam serwer. Pozdro.

Opublikowano
5 godzin temu, malacipulenka napisał:

Tak jak napisaleem, admin ma wszystko w dupie. 0 kontaktu z nimi, cisza, na serwer nie wchodza i nic nie robia w kierunku seerwera

Wszystko można mi zarzucić, ale nie to że mam wszystko w dupie, i nie ma kontaktu.

Jest kilka dróg do kontaktowania się ze mną, ale na pewno nie gra. Pojawienie się na serwerze skutkuje żółtym czatem z którego ciężko coś wyłapać. 

Kontakt ze mną to: 

- zakładka "Contact Us" na stronie

- messenger FB

- PW na tym forum

Odniosę się ostatni raz do nieszczęsnej Pandy. Jeśli 3 szt na starcie robią taką różnicę, to nie mam pytań.

A tyle ich się uchowało, reszta została zlikwidowana o czym już pisałem. 

Opublikowano
Dnia 29.03.2020 o 11:22, xroma napisał:

Kontakt ze mną to: 

- zakładka "Contact Us" na stronie

- messenger FB

- PW na tym forum

Szkoda ze na zadna wiad na fb nie raczyles odpisac 🙂 

Gubisz sie Kochany Adminie

Opublikowano
5 godzin temu, malacipulenka napisał:

Szkoda ze na zadna wiad na fb nie raczyles odpisac 🙂 

Gubisz sie Kochany Adminie

Ja możesz napisać taki post w tym samym momencie w którym prowadzisz ze mną rozmowę przez PW tutaj?

Edit:

Poprawiony Exp na mapach Kanturu i Aida.

Dołożone stadium. 

Wyniki głosowania poniżej. Po sprawdzeniu, okazało się że na "nie" były oddane 3 głosy z 1 IPglosowanie.jpg

Opublikowano

W piątek rusza pierwszy, duży event.  Wszystkie niezbędne informacje pojawią się na stronie. 

Zapraszam.

Opublikowano

Jest możliwość żeby stadium było lekko poprzestawiane? Quaeen i napiny powinny być poza klatkami w miejscu gdzie teraz są schrikery,tak żeby nie przeszkadzaly w grze 😉

Opublikowano
Dnia 27.03.2020 o 13:46, xroma napisał:

Średnia liczba osób online w ciągu tygodnia wynosi 94.
Kilka osób w systemie Windows 10 ma problemy z graniem. To nie jest disconnect. To jest wyłączanie się gry.
Polecam sprawdzenie i wyłączenie dowolnego defendera, firewalla lub antywirusa.

Dowiedziałem się również, że niektóre osoby po rozpakowaniu folderu nie mają kilku plików. Oznacza to, że podczas rozpakowywania zostały usunięte przez powyższe systemy.

W takim przypadku, jeśli masz problemy, pobierz klienta ponownie przy wyłączonej zaporze.

Wszystkie pliki zanim zostały udostępnione zostały przeskanowane ESET Internet Security 12.2.31.0 z najnowszą bazą.

Już wynosi 48-50 🙂 tydzień czasu zajęło by spadło o połowę. 

Przypominam, że można grać paroma acc... więc fizycznie gra może z 20 osób

Wypuszczony serwer bez testów z ogromną ilością błędów... balans postaci tutaj nie istnieje. 

Wnioski raczej proste... będzie już tylko gorzej. 

Opublikowano

Gra się przyjemnie , brak pay2win , każda klasa od 1 lvl . Może jest kilka niedociągnięć , ale to może zostać naprawione w przyszłości . 

Powinniśmy wspierać te edycje , aby z każdą kolejną było więcej graczy i mniej błędów . 

Czym większe żale tym mniejsza szansa na powodzenie serwera . 

My się dobrze bawimy i zapraszamy ;] 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...