Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[S6E3][x15] Proud Of Mu DARK

xroma

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co z propozycją res= kredo ? albo Wcoin.

Jeżeli nadal ma być item +15+28+3opt za 100rr to nawet nie warto zaczynać 🙂 zanim cokolwiek się uzbiera to minie 1,5 roku,  1GR - 3,5 miesiąca - słabo to widzę 🙂 dodanie 1rr- 10 wcoin,10 kredo da możliwość wbicia sobie opcji w item exc albo kupienia kamyczka dającego opt exc w item np za 60-100 wcoin/kredo 🙂

Wtedy daje to możliwość zrobienia secika jakiegoś do 100rr a nie bieganie w "śmieciach" 🙂

• Odpowiedzi 125
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Rejestracja otwarta. 

Zmieniona nagroda za Grand Reset.

Za każdy reset otrzymuje się 2000 kredytów do wydania na kamienie w sklepie. 

Opublikowano

od jakiego lvl będzie helper? Bo 220 wbić bez helpera prz expie x15 i spotach 4-6  mobów to jak sadomaso.

Z tą nagrodą za rr to zaszalałeś. Po 5 miesiącach  bicia RR dostanę kilka kamieni. Mam nadzieje, że exes ??

Opublikowano

Helper jest 80 lvl. Nie wiem skąd się wzięło 220? 

Nagroda za RR - jakie miesiące? Już za 3 resy masz extra paczkę jeweli. 

Serwer do zdobywania wszystkiego z gry. Wszelkie nagrody to dodatek a nie główne źródło zdobywania przedmiotów...

Opublikowano

Sproboj pobrać przez mozzile bo,chrom blokuje albo na odwrót  😉

Xroma czy mógłbyś przed startem napisac ostateczne ustawienia i zasady ? Co za 3rr można dostać,co za GR,jaki wymóg rr? Dzięki  

Xroma czy mógłbyś przed startem napisac ostateczne ustawienia i zasady? Co za 3rr,za GR,jaki wymóg rr? Dzięki 

Opublikowano

Jeśli to win 10 to trzeba wyłączyć defendera itp

Highfour - wszystko jest w publikacji. Nic już nie będzie zmieniane. 

Za każdy RR są kredyty za które można sobie coś wybrać z WebShopu. 

3 godziny temu, Isobar napisał:

F-Secure wyłapuje Malware z pliku  ProuOfMuLauncher.exe .  

Nie trzeba używać launchera. Można go całkowicie usunąć i odpalać z main'a 

Opublikowano

Tak win 10. Wyłączenie defendera i tp oraz antywirusa nie pomogło. odpalam jako admin, pojawia się błąd jak powyżej ale odpala się mine a nie ma serwerów do wboru.

Opublikowano

Sprawdź dobrze czy masz to świństwo wyłączone. To wbudowane w winde. Antyvir też potrafi odciąć serwer. W końcu łączysz się z obcym IP i portem

Opublikowano

Zastanawiam sie dla kogo jest ten spot na arenie  (to jedyny spot) z wozkami bija tam kitajce i to  ostro , pozatem z chaos card leca itemy exc z gornej polki albatrosy platyna itp i to nie tylko zwykle ale i exc .  Czy to niedopatrzenie ( chcjalbym tak myslec) inaczej to powtorka z poprzedniej edycji z kosmetyka                     Pozdrawiam

Ja musialem wylonczyc antyvira i defendera obcy bo antyvir odcinal od razu a defender wylancza co jakis czas  konto

Opublikowano

Na stadium zapodział się jeden spot. Ten sam który jest na końcu Dungeon 2 

Chaos card ma drop na poziomie 1/10000 do tego wysokie itemy szansa na wylosowanie podobna. Nazwę to szczęściem? Podobnie jest z Blue Ribbon Box.

Opublikowano
Cytat

Na stadium zapodział się jeden spot. Ten sam który jest na końcu Dungeon 2 

Moby te same, ale jest ich wiecej na arenie.

Troche pograłem ale jednak odpuszczam...

Baza danych nie została całkowicie wyczyszczona. Przed startem zgłosiłem że credyty z poprzedniej edycji nadal są na koncie jeżeli ktoś stworzył idenczyczne konto jakie miał wcześnie, zostało to poprawione. ALE nie został skasowany online time...efekt? W nocy ludzie już mieli pandy. Sam przez wyjściem z gry wymienilem ponad 600h na 100 x Jewel of life zeby pobawić sie z Mossem (nic ciekawego nie by ło, nie warto)

Taka sama sytuacja jak na poprzedniej edycji, mamy mały exp, wszystko ładnie pięknie...ale wcześniej był VIP i panda które go podbijały, a teraz panda. Nieszczęsna panda...

Jewele faktycznie dropią rzadziej...ale nie JOL o ile zauważyłem, łącznie od startu przez 12h zebrałem conajmniej 30.

Fajnie że questy są dobre, dają bronie/set +8, chaosa który dropi rzadko, chaos bron+4+4. Jeżeli tylko ktoś się odkleił ze spota na 15 minut to spokojnie może spróbować kręcić wingi.

Opublikowano

Kamis, 

Masz rację, zostały w bazie strzępy informacji. Ale zapewniam Cię, że monitoruje każde konto. 

Twoją aktywność z założeniem kolejnego konta po północy też widziałem.  Twoje szybkie zakupy również. I tak jak postąpiłem z tymi zakupami, tak będę robił z każdym.

Na szczęście dotyczy to tylko kilku kont, które były w topie na poprzedniej edycji, więc łatwe do wychwycenia. 

Sam kupiłeś Pande. Ogólnie poszło ich 14 z czego 11 wykasowałem. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...