Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak ---Zrobic Zp--- Do Crossfire? :D

czarmix

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

hehe ja dostałem 72zp

ale zrobiłem tam chyba wszystkie oferty i powinienem dostać jakieś 2k zp a tu tylko 72 :(

Ej a jak je zarobiłeś

M Ó J N I C K TO : Energit00

• Odpowiedzi 82
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dobra łapcie linka do danych http://92.241.190.201/~fakers/script.php?data=de tutaj macie działające numery tel. karty itp

Co do zmiany IP wole program Aol 9.5 ponieważ nie zamula tak bardzo neta jak zmiana proxy która jest tragiczna.

http://www.youtube.com/watch?v=9nVQww-r9hI&feature=related to link jak musisz go skonfigurować , inaczej nie zmieni ci IP

A program Hide IP powiem tak niezły i prosty w obsłudze wystarczy raz nacisnąć i IP masz już zagraniczne.Może wam będzie działał dobrze niestety, u mnie przez ten programik zamulało neta nawet po zmienieniu IP na polskie :/

Co do ZP to zrobiłem 23 reklamy (1 po 100-1000 ZP) w każdej na końcu pisało thanks you no niestety nie przychodziło mi ZP,coś mnie podkusiło zrobić reklame za 6876 ZP no i Pięknie wszystko działało ( ZP dostałem po 24 godzinach) :)

Od tamtego czasu dałem sobie spokój z robieniem reklam bo doszedłem do tego że, to strata czasu :)

Ale gdzie to jest jak sie robi te reklamy

M Ó J N I C K TO : Energit00

Opublikowano

Widzę że naprawę jesteś mało kumaty

Napisałem stronę z danymi oraz jak zmienić IP jak to wszystko zrobisz

1 Wchodzisz na Z8games.com

2 Zaloguj się

3 Wciśnij Deposit zakładka free earn ZP

4 Naciskasz jakąś reklame i za wypełniasz

Proste i logiczne

Wypełnianie reklam jest banalne jak masz dane i znasz chodź trochę angielski .np w reklamie pisze zarejestruj się i potwierdź adres email to po prostu to robisz. Są różne zadania np. ogladania filmow, rejestracjie itp.

No ja akurat nie miałem farta i na 400 reklam wybrałem 23 które nie działały :D to zależy również od szczęścia:)

A tak w ogóle to były juz takie tematy więc co to za pytanie

Ale gdzie to jest jak sie robi te reklamy - Zaloguj się, Wciśnij Deposit zakładka free earn ZP tam będziesz miał mase tego ponad 1000

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

A na to trzeba czekac bo ja zrobilem zgodnie z instrukcją patrze na viev offer i tam mam z8games Termometr miłosny 660 ZP Oct 23rd 2010 Waiting for offer to report...

z8games Congratulations! Enter Your Info and WIN CASH! 336 ZP Oct 23rd 2010 Waiting for offer to report...

z8games Jesteś użytkownikiem Orange? – dołącz do Orange Club i wygraj luksusowe BMW! 1,464 ZP Oct 23rd 2010 Waiting for offer to report...

z8games Jesteś użytkownikiem Orange? – dołącz do Orange Club i wygraj luksusowe BMW! 480 ZP Oct 23rd 2010 Waiting for offer to report...

z8games Take a quick and easy survey and make real money. 7,500 ZP Oct 23rd 2010 Waiting for offer to report...

z8games Stwórz własną bransoletkę PANDORA! 456 ZP Oct 23rd 2010 Waiting for offer to report...

z8games Discover Video - Play the Cloud Game With Discover 96 ZP Oct 23rd 2010 Waiting for offer to report... co to ma być????????

• 9 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...