Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak ---Zrobic Zp--- Do Crossfire? :D

czarmix

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak wy to robicie ja tylko oglondnełem film o robotach i dostałem 84 zp a jak chcze więcej to jak prosze o pomoc

ogladasz ten film i piszesz do niego komentarz zaraz masz zp ja juz mam 687

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

• Odpowiedzi 82
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Hmmm nie dziala?? poprostu nie umiecie xD mam 2kolegow kturzy robia tak jak napisalem tutaj i im dziala

Inny kolega mieszka w anglii i tak ma 3razy wiecej ofert

Ofert nie zawsze sa.. czasem trzeba poczekac zeby jakies byly

Codziennie powinny byc inne ofert

Jejku ja chcialem pomuc i wiem ze to dziala

Nie podoba wam sie to niestety

wcibnb.png

Opublikowano

Hmmm nie dziala?? poprostu nie umiecie xD mam 2kolegow kturzy robia tak jak napisalem tutaj i im dziala

co chcesz mi dziala

userbarwb.png

Opublikowano

ja wypełniłem już masę tych ofert i już powinienem mieć jakieś 3k zp a na razie dostałem tylko te śmieszne 72zp

Opublikowano

Witam w Poradniku.

W moim 1 poradniku(Oby nie ostatnim :P) chciałbym wam przedstawić na darmowe ZP do Cross Fire. W pozniejszej fazie dowiecie sie co to te ZP :O

Strony, które bedą nam potrzebne do wykonania pewnych czynności :

www.inbox.com

www.proxy-list.org

www.geektools.com/whois.php

Ok zaczynamy? :)

1. Wejdź na strone z prox'ami (linki wyżej) i znajdź prox'e, a dokładnie ma to tak wyglądać :

w Port wybierz : Standard (80, etc...)

w Country : najlepiej United Kingdom, lub United States

w Type : Anonymous (BARDZO WAŻNE ABY BYŁ ANONYMOUS)

w SSL : any, tak jak było normalnie

2. Ustawiasz znalezioną prox'e do swojej przeglądarki (UWAGA! WIEM TYLKO JAK ZMIENIĆ W MOZILLI!)

wchodzisz w : Narzędzia>Opcje>Zaawansowane>Sieć>Ustawienia (jest to w ramce "Połączenia"), i teraz naciskasz : Ręczna konfiguracja serwerów prox'y i tam wpisujesz znalezioną prox'ę. {dla nie kumatych... Po lewej prox'a a po prawej Port czyli... np. 5.6.9.7:5888 i to 5888 Jest portem, a reszta "resztą" :D}

3. Gdy wykonasz następujące rzeczy przenosimy sie do zakładania E-mail'a na inbox.com (link wyżej)

Podczas zakładania E-mail'a Wpisz dane, które bedziesz używał w późniejszym czasie poradnika... np. Imie ; Adam Nazwisko ; Padowski, zapamiętaj to bo będzie potrzebne do zdobywania darmowego ZP.

4. Teraz, gdy już się z tym uporałeś,

przejdź do strony geektools(w opisie) i gdy już na niej będziesz wpisz prox'ę której używasz (prox'ę bez portu wpisywać).

Gdy przepiszecie juź kod z obrazka i wpiszecie prox'ę naciśnijcię przycisk "WHOIS >>"

i powinien wam wyskoczyć adres prox'y (jeśli nie wyskoczy to prox'a nie potrzebna.. wybierz inną)

a powinno coś takiego wyskoczyć :

Address: 20687-2 Amar Rd. #312

City: Walnut

StateProv: CA

PostalCode: 91789

Country: US

To wszystko wyżej zależy od prox'y.

5. Gdy już to skończyłeś wejdz na google (chyba linka już nie musze dawać? ^^)

i kopiujesz PostalCode lub ZipCode ( PostalCode = ZipCode ) i obok tego wpisujesz miasto ( u mnie Walnut ) i do tego jeszcze piszesz frazę " phone ". Powinno to tak wyglądać :

PostalCode City phone. przykład : 45-655 Warszawa phone

wchodzicie na 1 lepszą stronę i kopiujecie telefon do byle czego (ważne aby był z tego miasta :P).

(POLECAM WSZYSTKO ZAPISAĆ W NOTATNIKU SOBIE, czyli adres telefon email)

6. Teraz już wchodzimy na stronę Z8 Games

i wchodzimy do "Deposit" [Link] i Teraz wchodzimy w zakładkę "Earn Free ZP". No i tutaj sobie wybieramy za co chcemy dostać darmowe ZP. Nas raczej interesuję wszystko "FREE", bo inaczej nie ma innej opcji...

Daje przykład oferty Free : ZP awarded when user registers to play. Offer reports on a 6 hour delay. - Zarejestrujesz się (jakaś tam stronka) i założysz konto. ZP zostanie dodane na twoje konto do 6H.

To wszystko :) teraz pewnie odpowiedzi na główne pytania :

Po co mi kurde ten denny adres i telefon?

Po to, żeby na nie których stronkach za FREE trzeba podać swoję prawdziwe danę, czyli np adres zamieszkania (Sprawdza po prox'ie.)

A telefon?

Też sprawdza czy adres prox'y zgadza się z adresem gdzie znajduję się telefon . W tym przypadku telefon Walnut i prox'a Walnut czyli się zgadza.

A adres E-mail z danymi Adam Padowski?

Bo mogą sprawdzić czy rejestrując się na jakieś stronce podajesz prawdziwe dane takie np jak przy E-mail'u.

Zalety ? Wiadomo... DUUUŻO róznych itemków z ItemShopu... :)

Wady? Niestety Prox'a działa maxymalnie 1-2 dni.. :/ ale to wtedy bierzesz inną proxę i powtarzasz czynności np wzięcie adresu prox'y czy telefonu... No i raczej musisz zakładać nowego emaila.. ( Nie wiedzą ze ty caly czas zakładasz e-maila bo inna proxa :) )

Pomogłem chociaż troszkę? :( Daj plusa! :)

Prosiłbym moda o podpięcie tematu...

Poradnik 100% By SerV! (ja :D)

PS. ZP - Forma płatności na stronie Z8, można powiedzieć ze to takie coś jak Polskie SM.

PS2. Gdy juz bedziecie w Earn Free ZP zobaczie do gory ;) sa tam tez inne kategorie np BGM.

Poradnik by SerV

Opublikowano

ej no. Ale nie wszystkie ofert dzialaja!!!

NIestety jak nie umiecie nie moja wina...

wcibnb.png

Opublikowano

no wiesz :D ja mam 11 lat i narazie wszystko wiedzialem xD moge pomoc ^^

moje gg 800921

jak chcecie pomoc to piszcie :D ale wiadomosc ma wygladaj tak

[ Elo Ja z mpc moj nick to (podajcie nick)

[

[

[

[

[

[

wcibnb.png

Opublikowano

Haha fhyil23!!!!

Ja mialem 50k xD na samych gownianych ofertach xD

ale ja sie nie chwale :D

wcibnb.png

Opublikowano

Ja mieszkam w Angli wypróbuję to na dniach ;)

Opublikowano

Szkoda że w każdych trzeba sms z komurki wysylac lub podawac jak daje nie taki co trzeba to musze pochwili jakis sms z pinem wyslyac -.- i do tego wszystkie sa po niemiecku LOL

Wiem, że wspomnienie nigdy nie zginie

Tak jak wspomnienie po pierwszej dziewczynie

Jak czasy podstawówki

Zbite butelki, ubite lufki

Starte zelówki w podróży

Polowanie na chwile się nie dłuży, się nie nuży...

Opublikowano

hmm zrobilem za 24k zp i czekam od 12 i mi zp cos nie przychodzi to jest milosne trzeba bylo ile lat wzrostu kim jestem gejem czyco xD skonczylem i ile mam czekac aż zp dojdzie?? @EDIT ale super normalnie aż 408 zp mi doszlo z 24k -.- i 2 godziny w tył -.- może ktoś mi zrobi z 20k na koncie zp to dam do kazdego posta + ten kto bedzie chcial zrobic niech napisze pw

Jak czasy podstawówki

Starte zelówki w podróży

Opublikowano

Zalezy co to jest czy to jest gratis pay gambit itd. tam ci pisze np od 1 min do 60 min lub 10min do 20h ZALEZY a tak wogole to jak sie nazywala ta oferta kewin co robiles i w jakim dziale ?

dział all strona 4 nazwa Looking for passion in your love life? You've just found it daje 23k zp z hakiem (robie ja na AOL 9.0)

Jak czasy podstawówki

Starte zelówki w podróży

Opublikowano

nie dziękujcie mi bo to nie jest mój poradnik

ten poradnik jest innego użytkownika mpcforum SerV i to jemu należą się podziękowania :))

Opublikowano

trzeba czekac dzisiejsza mlodziez byle szybko i tyle czas macie jutro nie koniec swiata macie jeszcze duzo czasu do smierci jakies nie wiem 50 lat? sadzac ze macie jakies 10-15? moze mniej

userbarwb.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...