Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak ---Zrobic Zp--- Do Crossfire? :D

czarmix

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 82
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mam kłopot przy tym punkcie :

7.Wchodzimy np. w oferte z youtube i ogladamy filmik o robotach xD dajemy komentarz i mam ZP

Wchodzę ale są tam jakieś ankiety i np z prawej piszę 3,4 k ZP i jak wchodzę robię all itp ale nie można wo gulę jej dokończyć o.O

Opublikowano

Wszystko by bylo dovrze jak bylo by wiecej offert a tak poza tym wszystko dziala mam tylko 360ZP przydalo by sie tak z 2000+

Und3rsoldier.png

Opublikowano

Wszystko bylo by super jak by bylo wiecej ofert (FREE) to w tym momecie kazdy ma jaka bron tylko chce za ZP tylko skad wziasc wiecej ofert to ja niewiem...xD

Und3rsoldier.png

Opublikowano

W moim 1 poradniku(Oby nie ostatnim :P)

Pomogłem chociaż troszkę? :( Daj plusa! :)

Prosiłbym moda o podpięcie tematu...

Poradnik 100% By SerV! (ja :D)

Poradnik by SerV

Witam

Mam na imię Elka i jestem jedną z osób które założyły i współtworzą klan Legion PL.

Osobiście raczej nie wypowiadam się w postach takich super mózgów, ale gdyby nie to samouwielbienie tego bioszkodnika to bym nawet tu słowa pewnie nie napisała.

Po pierwsze kolego. Poradnik napisałam sama już w lutym - Ty go bezczelnie skopiowałeś dodając kilka linijek swoich wypocin.....

Po drugie. Nie chciało Ci się nawet zmienić treści co widać choćby po przykładowych adresach.

Po trzecie. Jeżeli już kopiujesz to dodaj link skąd pochodzi artykuł/materiał, bo kiedyś ktoś skopiuje Twoje DNA i będzie wtedy o jednego głąba więcej na świecie.

Po czwarte. Treść tego poradnika udostępniłam ogółowi, ale jak widać przydomek Polaka 'złodzieja' nadal aktualny.

Po piąte. Udostępniłam to ogółowi i nie ukrywałam na naszym forum tylko dla naszych klanowiczów w celu aby polska scena również się jakoś rozwijała z powodu że reklamodawcy maja gdzieś nasz kraj, a jak już coś dają to aby się nachłapać kasy za sms'y na takich inteligentach jak Ty.

Na koniec umarłam ze śmiechu jak zobaczyłam: Poradnik 100% By SerV! .....lol! Może kolego zrobisz coś naprawdę kreatywnego np rozwiążesz umowę z Neostradą i wyjdziesz na świeże powietrze.

Tak więc jeżeli ktoś ma ochotę zapoznać się dokładnie jak sobie wspomóc konto na z8 darmowym ZP to zapraszam do źródła.

http://legion.forum9.biz/biblioteka-f7/ogldanie-reklam-zp-proxy-t12.htm

Pozdrawiam

[L]*SnipEla

www.legion.wu.pl

image.php?usn=4337474
Opublikowano

Nie wiem co się stało z moim postem ale informuję mi to działa bez zmiany IP za jedną ankietę mam 343 ZP ;)

Chyba zlikwidowali nabijanie darmowego ZP wchodzę dzisiaj a tu :

86566789.th.jpg

Pisze tam o metodzie PlaySpan ciekawe czy będzie można nabijać ZP B)

Opublikowano

Moze to was zainteresuje ale gdy posiada sie program [Hide my IP] dzieki ktoremu zmienimy IP mozemy nabijac ZP dowoli z reklam/ankiet itp,,, program łatwy w obsłudze wiec kazdy moze nabic ZP wiec powodzenia w nabijaniu ZP ^^

Jesli komus sie przyda + mozna dac co nie xD

Und3rsoldier.png

Opublikowano

Jak zrobić ZP za FREE wiesz ???? ale tylko wizualnie ? Jak mi pwoiesz to ci dam 5k zp :D

Jak bedzie za FREE to po co bedziesz mial mu dawac? xD

urechisyg.png

Opublikowano

Ta, po zmianie IP na US mamy o wiele więcej ofert. Ale też o wiele wolniej się ładują (proxy)

Może ktoś podać przykładowy numer telefonu? ;D Bo cokolwiek nie wpisze, pisze, że zły.

• 5 tygodni później...
Opublikowano

AOL9.5 wpiszcie na google i ściągnijcie . Puzniej wbijscie na yt i wpiszcie aol.95 tut. I zróbcie tak jak na tut. Ten program jest zaje*** nie robiłem jeszcze zp ale do gry warrock na ps zrobiłem towaru dpo gry za 450zł. Pozdro.

Opublikowano

Dobra łapcie linka do danych http://92.241.190.201/~fakers/script.php?data=de tutaj macie działające numery tel. karty itp

Co do zmiany IP wole program Aol 9.5 ponieważ nie zamula tak bardzo neta jak zmiana proxy która jest tragiczna.

http://www.youtube.com/watch?v=9nVQww-r9hI&feature=related to link jak musisz go skonfigurować , inaczej nie zmieni ci IP

A program Hide IP powiem tak niezły i prosty w obsłudze wystarczy raz nacisnąć i IP masz już zagraniczne.Może wam będzie działał dobrze niestety, u mnie przez ten programik zamulało neta nawet po zmienieniu IP na polskie :/

Co do ZP to zrobiłem 23 reklamy (1 po 100-1000 ZP) w każdej na końcu pisało thanks you no niestety nie przychodziło mi ZP,coś mnie podkusiło zrobić reklame za 6876 ZP no i Pięknie wszystko działało ( ZP dostałem po 24 godzinach) :)

Od tamtego czasu dałem sobie spokój z robieniem reklam bo doszedłem do tego że, to strata czasu :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...