-
👋 Witaj na MPCForum!
Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎
- ✅ Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
- ✅ Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
- ✅ System prywatnych wiadomości
- ✅ Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
- ✅ Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy
👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!
Zarejestruj się teraz
- 0

Pytanie
smooth killer
smooth killer
Witam,
chcę postawić serwer do gry i bota do discorda na serwerze VPS, jednak chciałbym żeby mógł na siebie "sam zarabiać". Jako, że nie zależy mi w ogóle na zarobku ani nic z tych rzeczy (a zakładanie jakiś dotpayów itd dla osoby fizycznej to raczej kiepski pomysł, zwłaszcza przy tak małym ruchu) to chciałbym po prostu możliwość by ludzie mogli wpłacać dobrowolnie na serwer pieniądze poprzez np. sms czy paysafe/paypal i mogli za to dostać coś w zamian (czyli wykorzystywałbym jakieś API do płatności w celu weryfikowania czy ktoś faktycznie te pieniądze wpłacił). Wcześniej już tak działałem na gotowych hostingach do serwerów i potrafiły się z tego zebrać całkiem pokaźne sumy, wystarczyły na opłacanie wszystkiego przez kilka lat. Teraz jednak potrzebuję odrobinę więcej swobody więc muszę skorzystać z pełnoprawnego serwera.
Jakie znacie hostingi VPS w polsce które oferują coś takiego? Z tego co kojarzę, to exone ma jedynie API sms ale jakoś szczerze niezbyt zainteresowała mnie ich oferta. Najbardziej zależałoby mi, żeby oprócz sms był również np. paysafecard ale to raczej chyba niemożliwe.
Gdy Ci smutno gdy Ci źle,j*bnij format dysku C
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.