Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pandora-mt2.com [Easy/Medium]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Przed chwilą, BambusowyDzwon napisał:

chwilowo mniejsza liczba

Tak sobie wmawiaj, chłopczyku.

• Odpowiedzi 84
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie polecam serwera 

Napisałem swoją opinię na temat serwera i wspomniałem że 50% tego serwera to bugi to dostałem bloka na 10h to

Dobry team polecam :D

image.png

Opublikowano
12 godzin temu, ArcziGame napisał:

Nie polecam serwera 

Napisałem swoją opinię na temat serwera i wspomniałem że 50% tego serwera to bugi to dostałem bloka na 10h to

Dobry team polecam 😄

image.png

To nie nasza Pandora. Ale jeżeli chodzi o moje zdanie, to dobrze, że Cie zablokowali, powinni dać Ci bana na zawsze, na maca, na ip, na kartę graficzną, żebyś nie odpier***ł głupot.

NAJLEPSZY SERWER SFGAME POWRACA - Xayah Classic!

Start Serwera: 06.12. godz 20:00

sygnatura.jpg

Opublikowano
6 minut temu, BambusowyDzwon napisał:

na maca

Dobrze, że jest jeszcze KFC...

Opublikowano
1 minutę temu, Revayerq napisał:

Dobrze, że jest jeszcze KFC...

Wstałem dopiero, ale namówiłeś.

sygnatura.jpg

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Polecam serwer. Moze nie gra duzo osob, ale przynajmniej jest Pandorą, a nie tym nowym podrobionym gownem, gdzie nic nie dropi i nic nie dziala 🤣🤣

Opublikowano
24 minuty temu, ✰Z a n a r o ♂✰ napisał:

nie polecam serwera. Admin to pajac który banuje losowe osoby na czacie po 10h. 

Syf jakich już wiele.

Metin się skończył i mimo tylu lat dalej nikt nie zrobił serwera w 100% bez bugów i idealnej administracji 

Wierzysz, że będzie serwer bez bugow i idealną administracją? Nie ma czegoś takiego, bo zawsze komus (graczy) będzie się coś nie podobać.

image.png

Opublikowano
2 godziny temu, ✰Z a n a r o ♂✰ napisał:

nie polecam serwera. Admin to pajac który banuje losowe osoby na czacie po 10h. 

Syf jakich już wiele.

Metin się skończył i mimo tylu lat dalej nikt nie zrobił serwera w 100% bez bugów i idealnej administracji 

ban za darmo jest najlepszy w metinie i zawsze jest niesprawiedliwy, a gracze nigdy nic sobie nie mają do zarzucenia 🙂

Opublikowano

Polecam, serwer przetrwa nową pandore i gracze wrócą. Gra sie super, niedlugo przerwa techniczna, trochę zmian, nowi tutorzy, cos sie dzieje. 

Opublikowano

Nie polecam, mało online i lagi. Kiedy dwa razy pod rząd logło mnie podczas bicia smoka, przegięła się pała goryczy.

Serwer wygląda jak wyciągnięty z 2010 roku, potki i pelerynki się kończą, nie ma sklepów offline itd. Dla niektórych to pewnie zaleta, ale dla mnie mus zostawiania włączonego pc na noc, żeby sklep był otwarty to ogromna wada w dzisiejszych czasach.

Opublikowano

Nowego antycheata. BUAHAHAHA, ta, na pewno... XDDDDD

To samo ta wielka ilość online i reklama - obietnice jak u PiS-u przed wyborami.

Nie rozumiem tego, po co grać na pseudopandorce od jakiegoś dzieciaczka z obietnicami, skoro konkurencyjna PandoraMT2.PL ma więcej graczy, jest bardziej zadbana i po prostu pod każdym względem lepsza. To tak jakbyś miał wybór: Wybrać zwietrzałe piwo nieznanej marki, albo świeżutkie od ,,renomowanej''.

Opublikowano

@PanFredzio @Revayerq dzięki za podbijanie posta chłopaki. Stawiam piwo nieznanej marki, bo widzę, że Revayera chyba przegrzało, więc proponuję się napić. 😄

sygnatura.jpg

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Nie polecam stawia już łącznie 3cią pandorę przed tym miał jeszcze parę serwerów!

Najlepsze jest to, że po pandorze startuje z "elite" jeśli nie wierzycie już udowadniam 🙂

Technikiem tego bajzla jest pan Kszysiu K.

https://zapodaj.net/115db320affec.png.html

Na screenie widać do jakiej firmy należy a dane owego osobnika są takie same! No oczywiście zbieg okoliczności 🙂

link do fanpage tego "Elite" aby nie było że wcale nie ruszają z owym serwerem

https://www.facebook.com/EliteMT2Official/ 

Pozdrawiam Kszysia oraz Szymona!

Skończcie z tym gównem bo nam się grać nie chce na tych syfach!

Nie zagraja

-Invades

-Amory

-oldy

-lasty

-hepy

-dewasted

-ITP

Mamy dosyć srania tymi waszymi gównami jak i waszymi propagandami

NIE POLECAM by MASTERDIK

Opublikowano
Dnia 16.08.2020 o 17:39, SzprychaS napisał:

Nie polecam stawia już łącznie 3cią pandorę przed tym miał jeszcze parę serwerów!

Najlepsze jest to, że po pandorze startuje z "elite" jeśli nie wierzycie już udowadniam 🙂

Na screenie widać do jakiej firmy należy a dane owego osobnika są takie same! No oczywiście zbieg okoliczności 🙂

Nie zagraja

-Invades

-Amory

-oldy

-lasty

-hepy

-dewasted

-ITP

NIE POLECAM by MASTERDIK

Polecam poczytać co sz. p. Kausa napisał na pewnej grupie.

abc

Spoiler

Grupa jest (prawie) publiczna i każdy może przeczytać treść tego posta, zatem nie jest to konwersacja prywatna. Tym bardziej, że danych Kausy (jego nick to po prostu jego nazwisko) nie potrzebuję ze względu na fakt, że jego dane są publicznie dostępne (sprawdzenie właściciela domeny dla serwera, o którym jest mowa), a Tomek zapewne nie będzie miał nic przeciwko temu, że znajduje się on na tym skrinie (jeżeli zgłosi sprzeciw to edytuję i zamaluję jego dane).

Opublikowano
54 minuty temu, SzprychaS napisał:

Nie zagraja

-Invades

-Amory

-oldy

-lasty

-hepy

-dewasted

-ITP

NIE POLECAM by MASTERDIK

Dziękujemy za informacje. Zapraszamy na start 21 sierpnia! 😄

sygnatura.jpg

Opublikowano

DRODZY GRACZE, TEN FILM KTÓRY WIDZICIE POWYŻEJ, TO OSZUSTWO. TUTAJ DAJEMY DOWÓD, WRAZ Z CAŁYM ZESPOŁEM, ŻE ZOSTALIŚMY WSZYSCY OSZUKANI PRZEZ MUCHOMORA.

@muchomor321 oby cie spotkało co najgorsze, kretynie pierdolony, ps fajne multi @Sources.

image.png

Opublikowano
2 godziny temu, ILui napisał:

DRODZY GRACZE, TEN FILM KTÓRY WIDZICIE POWYŻEJ, TO OSZUSTWO. TUTAJ DAJEMY DOWÓD, WRAZ Z CAŁYM ZESPOŁEM, ŻE ZOSTALIŚMY WSZYSCY OSZUKANI PRZEZ MUCHOMORA.

@muchomor321 oby cie spotkało co najgorsze, kretynie pierdolony, ps fajne multi @Sources.

dowody.png

AmaZing.png.8b7c5f983e927d30c56e9455e17a9da1.png

DISCORD:AmaZing#3986

Opublikowano

Tak sobie sprawdziłem te obydwa ,,kosze'' i nie widzę różnic, może na jednym skrinie jest on lekko spłaszczony, ale to się znajduje w granicy błędu. 😉

Tak więc @ILui, co ma ten post udowadniać?

Opublikowano
2 minuty temu, Revayerq napisał:

Tak sobie sprawdziłem te obydwa ,,kosze'' i nie widzę różnic, może na jednym skrinie jest on lekko spłaszczony, ale to się znajduje w granicy błędu. 😉

Tak więc @ILui, co ma ten post udowadniać?

Wyczyść/Wyczść kosz. Nawet na prezentacji mamy Wyczyść. A na filmie jest Wyczść.

sygnatura.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...