Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pandora-mt2.com [Easy/Medium]

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 84
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
11 godzin temu, Skyr napisał:

Ups, serwer upadł+strona nie działa. Czyli wyszło jak miało wyjść.

Nic nie upadło. Serwer stoi już 2 miesiące i ma się bardzo dobrze.

Ps. Strona też działa, więc nie wiem w czym problem https://pandora-mt2.com/

MadeupSatisfiedEgret-size_restricted.gif

Opublikowano
1 godzinę temu, Nykse napisał:

Nic nie upadło. Serwer stoi już 2 miesiące i ma się bardzo dobrze.

Ps. Strona też działa, więc nie wiem w czym problem https://pandora-mt2.com/

Wszedłem na adres podany w prezentacji i nie odnalazło mi takiej strony ale jak działa to w porządku. Szkoda tylko, że i tak przestanie istnieć za kilka miesięcy bo już kilka osób przedtem zniszczyło markę tego serwera, a ludzie wolą śmieciowe serwery typu nesantia, gdzie są kosmonauci, a niebawem spotkamy jeszcze samochody.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Jak serwer jest? Czy gra duzo osob? Wracam do metina of wielu wielu lat i szukam serwera easy dobrego. Duzo nie pamietam wiec duzo osobow przyda sie zeby bylo z kim grac/pogadac.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
Dnia 21.04.2020 o 10:51, HibasMC napisał:

Jak serwer jest? Czy gra duzo osob? Wracam do metina of wielu wielu lat i szukam serwera easy dobrego. Duzo nie pamietam wiec duzo osobow przyda sie zeby bylo z kim grac/pogadac.

Też jestem ciekaw. Licznik nie jest jakoś mocno kręcony?

Opublikowano
Dnia 8.05.2020 o 18:59, Molirol napisał:

Specjalnie pobrałem dzisiaj clienta bo coś wierzyć mi się nie chciało że jest 1k osób noi miałem rację, m1 ch1 jinno może jest z 10 sklpów i około 30 postaci z czego 10+ to BSy XD

Sklepy stawiają w shinsoo ch1 m1 i gra te 1k+ ludzi, a co najważniejsze Laker działa wybornie ^^

• 4 tygodnie później...
Opublikowano
14 minut temu, MetinowaBania2 napisał:

I jak? Stoi to jeszcze? Ile osób gra? Jest sens teraz zaczynać tam grę? 

Stoi i ma się bardzo dobrze 😄 To 1.000+ online jest 😄

NAJLEPSZY SERWER SFGAME POWRACA - Xayah Classic!

Start Serwera: 06.12. godz 20:00

sygnatura.jpg

Opublikowano

No czy 1000 to nie wiem ale gracze są. Serwer działa płynnie, przynajmniej przez te kilkadziesiąt minut, które wczoraj na nim spędziłem. Pogram tutaj😁

Bony 6/7 są na klasy postaci? 

Opublikowano
Dnia 3.06.2020 o 20:18, BambusowyDzwon napisał:

Stoi i ma się bardzo dobrze 😄 To 1.000+ online jest 😄

chyba było XD

Opublikowano

Drodzy państwo, serwer stoi już  4 miesiące i nadal ma bardzo dobrą liczbę online. Z tej okazji rozpoczynamy kolejną kampanię marketingową, reklamową. Nad serwerem pracujemy cały czas dniami i nocami, codziennie odpisujemy na multum wiadomości na support fanpage, na support forum, jak i w grze. Obiecaliśmy, że serwer będzie stał bardzo długo i stoi. Dodam jeszcze, że nowa prezentacja również została zaktualizowana, niczym avast - w trybie ekspresowym. Życzymy Państwu miłego weekendu.

sygnatura.jpg

Opublikowano
1 godzinę temu, BambusowyDzwon napisał:

Drodzy państwo, serwer stoi już  4 miesiące i nadal ma bardzo dobrą liczbę online. Z tej okazji rozpoczynamy kolejną kampanię marketingową, reklamową. Nad serwerem pracujemy cały czas dniami i nocami, codziennie odpisujemy na multum wiadomości na support fanpage, na support forum, jak i w grze. Obiecaliśmy, że serwer będzie stał bardzo długo i stoi. Dodam jeszcze, że nowa prezentacja również została zaktualizowana, niczym avast - w trybie ekspresowym. Życzymy Państwu miłego weekendu.

no to lepiej się pośpieszcie bo kolejna Pandora startuje XD ale nie to co u was 1:2 tylko 1:1 😅

AmaZing.png.8b7c5f983e927d30c56e9455e17a9da1.png

DISCORD:AmaZing#3986

Opublikowano
Dnia 5.06.2020 o 18:08, xAmaZingx napisał:

no to lepiej się pośpieszcie bo kolejna Pandora startuje XD ale nie to co u was 1:2 tylko 1:1 😅

od mentosa ?XD

Opublikowano
Dnia 31.01.2020 o 10:31, TunioPvP napisał:

Nie polecam kolejny Serwer admina Prestori i Feniksa to juz jego czwarty serwer w w ciągu 5 miesięcy jeszcze do tego klamie ze sprzedal projekt bo ludzie juz nie maja do niego zaufania.

Po tych wszystkich reworkach jest bez wątpienia najgorsza Administracja ktora kiedy kolwiek stawiala Pandore.

Tak pozatym 1:1 Serwer´a ktory w 2013 juz nie byl aktualny nie ma sensu. Brakuje poprawek i Materiału na dłusza rozgrywke tak to padnie za miesiac jak reszta jego serwerow. 

na koniec przypominam jak "Admin" sie odnoszi do Graczy. 

Screen jest z jego ostatniej kopii Pandory czyli PrestoriaMT2 ktora stala ledwo miesiac czasu.

389dee26fe95cd1e865e9f5393de9167.png

51340943502efea248f9bb75895d5c89-png.jpg

1240f908fac5ad9d5a48bb00ee879a27.png

Serwer stoi od 31 stycznia.

Miłego dnia.

Dnia 31.01.2020 o 10:41, DonDova napisał:

Która to już Pandora 10? bo już się pogubiłem mam nadzieje że nie padnie tak szybko jak wcześniejsze bo chciałbym pograć troche dłużej.

Życzę miłego dnia.

Dnia 31.01.2020 o 14:49, Molirol napisał:

Zostawcie biednego Krzysia,  jest za młody żeby znalazł pracę więc chce was ruchać na hajs xdd

Kiedy akademia s2?

Oczywiście że nie polecam, gratulacje dla dzbanow którzy tutaj zagrają xd

Życzę miłego dnia.

Dnia 1.02.2020 o 10:58, JNK_ napisał:

Dajcie spokój już tej pandorze pls

Życzę miłego dnia.

Dnia 1.02.2020 o 11:54, Revayerq napisał:

Skończy tak samo jak wszystkie poprzednie projekty tego chłopa, odradzam i zachęcam do omijania tego tworu szerokim łukiem, promieniuje i można się zarazić syfem poprzez obcowanie z tym czymś.

Ja to zachęcam, żebyś w końcu zaczął myśleć, gdy chcesz cokolwiek skomentować, bo wykonujesz tę czynność bezpodstawnie.

Życzę miłego dnia.

Dnia 22.03.2020 o 18:13, ReIz napisał:

Przestańcie już mydlić ludziom oczy, tydzień temu było ledwo 300 osób, wczoraj max było 950 a dziś nagle 1400? Ludzie ku*wa jak chcecie krecic licznikiem to chociaż z glową, a tobie @Winter. proponuje przestać bronić kolegi krzysia który niszczy tylko marke tego serwera tak jak alchemik

Dopóki nie pokażesz @BambusowyDzwon ilość graczy komendą z aktualnym czasem i nie odejmiesz od tej ilości liczbe 50 (liczba shopow czyli x2 z jednego ip) to wasze gadanie jest o sciane rozbic. 

Serwer stoi od 31 stycznia i nic nigdy nie było kręcone.

Życzę miłego dnia.

sygnatura.jpg

Opublikowano
5 minut temu, BambusowyDzwon napisał:

Miłego dnia.

Życzę miłego dnia.

Życzę miłego dnia.

Życzę miłego dnia.

Ja to zachęcam, żebyś w końcu zaczął myśleć, gdy chcesz cokolwiek skomentować, bo wykonujesz tę czynność bezpodstawnie.

Życzę miłego dnia.

Stawiam w tym momencie serwer, będę sam na nim grać i wszyscy będą mieć na niego wyjeba** i za 10 lat Ci napiszę, że serwer stoi od 16.06.2020 życzę miłego dnia.

Opublikowano
Dnia 2.04.2020 o 15:04, SiureK™ napisał:

Nie ma sensu z nimi rozmawiać, oni wiedzą swoje i w swoich główkach wierzą, że ich serwer jest stworzony idealnie i każda negatywna opinia (uargumentowa czy nie) to zwykły hejt i zawiść. Poza tym dla nich nie ma znaczenia niszczenie marki skoro nigdy jej nie poznali

Życzę miłego dnia.

4 minuty temu, PanFredzio napisał:

Stawiam w tym momencie serwer, będę sam na nim grać i wszyscy będą mieć na niego wyjeba** i za 10 lat Ci napiszę, że serwer stoi od 16.06.2020 życzę miłego dnia.

Aktualnie graczy online 292.

sygnatura.jpg

Opublikowano
2 minuty temu, BambusowyDzwon napisał:

Życzę miłego dnia.

Ciekawa odpowiedź niemająca nic wspólnego z tym co napisałem. Krzysiu wyłącz bota :v

żenada1 — kopia.png

Opublikowano

Chłopu co się autoresponder zaciął. 3 czerwca napisał, że jest 1k+, a teraz (13 dni później) już tylko niecałe 300. Ojoj, to chyba znaczy, że ludzie uciekają w zastraszającym tempie, albo wczesniej okłamałeś ludzi - ja stawiam, że prawda leży gdzieś po środku. :]

Opublikowano
2 minuty temu, Revayerq napisał:

Chłopu co się autoresponder zaciął. 3 czerwca napisał, że jest 1k+, a teraz (13 dni później) już tylko niecałe 300. Ojoj, to chyba znaczy, że ludzie uciekają w zastraszającym tempie, albo wczesniej okłamałeś ludzi - ja stawiam, że prawda leży gdzieś po środku. :]

Liczba +1k online utrzymywała się bardzo długo. A dopiero Teraz Tobie odpisałem, bo uznaję, że raz zasłużyłeś, abym Ci odpisał. Nikt nic nie ucieka, chwilowo mniejsza liczba.

sygnatura.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...