Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Levenia [Easy]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
49 minut temu, JNK_ napisał:

Polecam obejrzeć filmik Noperfecta xD

Który my to mamy rok że dalej powstają serwery bez zabezpieczeń ??? 

AmaZing.png.8b7c5f983e927d30c56e9455e17a9da1.png

DISCORD:AmaZing#3986

Opublikowano
14 godzin temu, xAmaZingx napisał:

Który my to mamy rok że dalej powstają serwery bez zabezpieczeń ??? 

Już spieszę z pomocą - mamy 2020.

A co do zabezpieczeń to dopytaj się 90% sceny metina dlaczego nie maja zablokowanego wszystkich cheatów. I o czym w ogóle mowa, skoro są to cheaty pisane specjalnie pod ten serwer 🙂

Poziom ludzi w metinie z roku na rok coraz bardziej sięga dna. Jeśli nie mam pojęcia na dany temat to się nie wypowiadam, również polecam takie podejście😉

zandia_sygna.png

Opublikowano
25 minut temu, ρσєτα napisał:

A co do zabezpieczeń to dopytaj się 90% sceny metina dlaczego nie maja zablokowanego wszystkich cheatów. I o czym w ogóle mowa, skoro są to cheaty pisane specjalnie pod ten serwer 🙂

Poziom ludzi w metinie z roku na rok coraz bardziej sięga dna. Jeśli nie mam pojęcia na dany temat to się nie wypowiadam, również polecam takie podejście😉

To nie poziom ludzi w metinie sięga dna, a poziom stawianych przez was gównoserwerów, do robienia tylko hajsu. 🙂

Wbije na ten syf z ciekawości.

Opublikowano
3 godziny temu, ρσєτα napisał:

Dziwisz się czemu jest taki poziom? Ja nie, po Twoich serwerach i pajaców takich jak paradown i sensual to nic dziwnego, serwer pod zarobek i nie mów że nie bo miałeś już sporo serwerów i obiecanki Cacanki więc i ten skończy jak twoje poprzednie.

Serwera nie polecam że względu na administrację (chodzi tutaj o poŁete) co z tego że się angażuje w serwer przez pierwsze kilka tygjak później ma wywalone xd 

Serwer może fajny,  MOŻE ale szkoda że zrobił to człowiek który ducha graczy na hajs 😄

image.png

Opublikowano

Powiem tak grałem 3 dni 120 wbiłem przez 3 dni spotkałem max 10 ludzi to odechciało mi się grać na pustym serwie

5597614610945701113729.jpeg

hit-games.eu Portal o grach mmo i nie tylko

Opublikowano
Dnia 8.03.2020 o 06:10, Molirol napisał:

Dziwisz się czemu jest taki poziom? Ja nie, po Twoich serwerach i pajaców takich jak paradown i sensual to nic dziwnego, serwer pod zarobek i nie mów że nie bo miałeś już sporo serwerów i obiecanki Cacanki więc i ten skończy jak twoje poprzednie.

Serwera nie polecam że względu na administrację (chodzi tutaj o poŁete) co z tego że się angażuje w serwer przez pierwsze kilka tygjak później ma wywalone xd 

Serwer może fajny,  MOŻE ale szkoda że zrobił to człowiek który ducha graczy na hajs 😄

Na początek: xD

1. Powiedz kto nie robi serwera pod zarobek? Tworzenie serwera to nie "wolontariat" jak MOD na mpcforum, wiążą się z tym duże koszty pieniężne i olbrzymi nakład czasu. Nasuwa się stary tekst "Idź powiedz rodzicom, żeby nie brali pieniędzy za pracę, którą wykonują. Rozumiem Cię, bo żyjemy w Polsce i każdy polak ma to w genach, że zagląda drugiemu do portfela.

2. Miałem kilka serwerów i jeśli były one moje to się z nimi nie kryłem (obecny byłem pod tym nickiem co zawsze). Jeśli ktoś coś kiedyś słyszał o mnie na innym serwerze to mógł być przypadek, że sprzedałem pliki/robiłem coś na zlecenie.

3. Każda rzecz ma swój koniec i nie jest to raczej nic dziwnego, że serwery również mają swój czas "przydatności". Sęk w tym, żeby próbować utrzymać serwer możliwie długo. Jeśli kupisz telefon w tym tygodniu to po 3 miesiącach nie będzie Cię on cieszył, jak na początku. Ludzie lubią zmiany i często zmieniają serwer, bo po prostu chcą czegoś nowego, aby móc znów rywalizować i poznawać to co serwer ma im do zaoferowania.

A wracając - mówicie o tym, że na serwerach metina są cheaty i ludzie nie potrafią ich zablokować. Powiedzcie to twórcom takich gier jak CS, GTA V, Apex Legends czy Rainbow Six Siege... Są to gigantyczne korporacje, a mimo wszystko dalej do ich gier są cheaty - więc o czym Wy w ogóle mówicie? 🙂 Można jedynie starać się ograniczać ich działanie, ale nigdy nie wyeliminuje się tego do zera.

Dnia 8.03.2020 o 11:45, sumenato2 napisał:

Powiem tak grałem 3 dni 120 wbiłem przez 3 dni spotkałem max 10 ludzi to odechciało mi się grać na pustym serwie

Może na becie przed startem byłeś 🙂  Wydaje mi się, że nie ma co narzekać na brak zainteresowania serwerem.

Tak, bla bla bla, screen sklepów. Same one się nie wystawiają. Ludzie na chacie to też nie moje postacie.

DJjfmGu.png

zandia_sygna.png

Opublikowano
58 minut temu, ρσєτα napisał:

Na początek: xD

1. Powiedz kto nie robi serwera pod zarobek? Tworzenie serwera to nie "wolontariat" jak MOD na mpcforum, wiążą się z tym duże koszty pieniężne i olbrzymi nakład czasu. Nasuwa się stary tekst "Idź powiedz rodzicom, żeby nie brali pieniędzy za pracę, którą wykonują. Rozumiem Cię, bo żyjemy w Polsce i każdy polak ma to w genach, że zagląda drugiemu do portfela.

2. Miałem kilka serwerów i jeśli były one moje to się z nimi nie kryłem (obecny byłem pod tym nickiem co zawsze). Jeśli ktoś coś kiedyś słyszał o mnie na innym serwerze to mógł być przypadek, że sprzedałem pliki/robiłem coś na zlecenie.

3. Każda rzecz ma swój koniec i nie jest to raczej nic dziwnego, że serwery również mają swój czas "przydatności". Sęk w tym, żeby próbować utrzymać serwer możliwie długo. Jeśli kupisz telefon w tym tygodniu to po 3 miesiącach nie będzie Cię on cieszył, jak na początku. Ludzie lubią zmiany i często zmieniają serwer, bo po prostu chcą czegoś nowego, aby móc znów rywalizować i poznawać to co serwer ma im do zaoferowania.

A wracając - mówicie o tym, że na serwerach metina są cheaty i ludzie nie potrafią ich zablokować. Powiedzcie to twórcom takich gier jak CS, GTA V, Apex Legends czy Rainbow Six Siege... Są to gigantyczne korporacje, a mimo wszystko dalej do ich gier są cheaty - więc o czym Wy w ogóle mówicie? 🙂 Można jedynie starać się ograniczać ich działanie, ale nigdy nie wyeliminuje się tego do zera.

Może na becie przed startem byłeś 🙂  Wydaje mi się, że nie ma co narzekać na brak zainteresowania serwerem.

Tak, bla bla bla, screen sklepów. Same one się nie wystawiają. Ludzie na chacie to też nie moje postacie.

DJjfmGu.png

To ja odpowiem: XDDD i niech tak zostanie 🙂 

P.S. dałeś SS'a sklepów offline więc nie wiem czy to jest powód do radości.. 

image.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Serwera niestety nie mogę polecić przez to ile chodziłem do administracji o pomoc a zostały tematy poważne olewane jak i od razu jak wchodziły tematy czy dana gildia otrzymała coś na ułatwienie rozgrywki to od razu temat był dziwnym trafem zmieniamy.

Opublikowano

Nie polecam serwera gra się przeciętnie częsty spam administracji o hajs jest uciążliwy no i tak zwana zachęta na start w postaci darmowego IS to fikcja żeby nie powiedzieć był to chwyt marketingowy na starcie serwera a teraz mają wyjebane

Opublikowano

Piszę, że easy, a exp leci jak na hardzie od 90, nawet z pierścionkiem(50%) i raty 25%. Ceny is'a trochę za duże.

Gra się przyjemnie, dużo ludzi, ale trochę mało misji jak dla mnie. Klepie się cały czas metin, boss, polowanie i tak w kółko. Chyba, że na wyższym lv coś się zmienia. System peta(tego na stałe) też mi się podoba, zawsze to jakaś rozbudowa postaci.

Dung na 75lv, po zbiciu metka i jak pojawia się fala potworów i dwa kamienie, proponowałbym zmniejszyć ich ilość lub podzielić to na 2 fale co ileś sekund, bo za pierwszym razem to mi metka wywaliło, znajomemu to samo. To taka uwaga moja.

O pvp się nie wypowiem bo dopiero 95lv.

Ogólnie serwer na +

xD

262xro2.jpg

xD

Opublikowano

Żenada...

Drop z bossow/metków jest żenujący...

Ja bym to nazwał serwerem Medium a nie Easy!

Cięzko zarobić, sella sie itemy za grosze, nie ma jak zarobic kasy a itemy drogie.

Exp dosyć słaby jak na EASY nie uważacie administracjo?

• 3 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
  • 5 tygodni później...
Opublikowano
Cytat

17. Prezentacje nieaktywne 28 dni zostaną zamknięte i przeniesione do działu „Archiwum Prezentacji Serwerów”.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...