Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[S6E3][x40] Proud Of Mu

xroma

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

I po co te nerwy.Jak widać zainteresowanie serwerem było duże,zwłaszcza w początkowej jego fazie.Myślę,iż dodanie vipa popsuło wiele,a zapowiadało się naprawdę dobrze.Szanowny Administratorze,masz naprawdę fajny serwer i dbasz o niego należycie.W mojej ocenie aby przyciągnąć graczy wystarczyłyby drobne zmiany .W kwestii zmian,jeżeli mogę się wypowiedzieć,oczywiście mam na myśli rozpoczęcie wszystkiego od początku,żeby nie było złudzeń.Całkowite wyeliminowanie vipa,z jednoczesnym podniesieniem expa,aby nazbieranie odpowiedniej ilości punktów nie było takie monotonne (punty w statystykach potrzebne do rozgrywki-bossy/pvp).Skoro serwer jest bez donate,każdy gracz miałby takie same szanse już od początku.Rezygnacja z web shop,jaki to zamysł był na początku,oraz wszystkie postacie od 1 lv(wbijanie ponad 200 lv aby stworzyć postać,którą chce się grać,jest dla niektórych irytujące).Jak zauważyłem,pomysł zrobienia prostego serwera,gdzie to gracz decyduje o tym jak będzie wyglądała jego rozgrywka,był zdecydowanie lepszy.Wszelkie ,,udogodnienia,, spowodowały moim zdaniem,iż gracze poszukujący prostoty,po prostu odeszli.Pozdrawiam.

• Odpowiedzi 148
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Witam zapraszam chętnych do gry cały czas są wprowadzane zmiany w serwerze dziś najprawdopodobniej ruszy moby w klatkach i różnorodność mocy mobów myślę że serwer będzie ulepszany cały czas potrzeba jest ludzi i pomysłów Admin każdy pomysł lepszy czy gorszy przyjmuje lecz nie każdy gracz na wszystko się godzi lepsi gracze pomagają nowym graczom jednak serwer nie jest najgorszy i powinien ruszyć. Pozdrawiam DiMi

Opublikowano

Vip zostanie. Jest to rodzaj nagrody. 

Jest to VIP zdobywany z gry a nie kupowany za kase. To duża różnica. 

Kolejne to poziom statusu VIP, nie jest to jakaś kosmiczna różnica.  Standardowy exp - 40, Vip Gold -44, VIP Platinium - 50

Dodatkowo zarówno Gold jak i Platinium podnoszą drop o 10% a Platinium dodatkowo 10% wyższy drop exc. 

Jak widać są to wartości nie wpływające jakoś zdecydowanie na przebieg gry.

Poziom Platinium został wprowadzony jako podziękowanie/nagroda za Votowanie serwera. Za Vote otrzymuje się Golden Credyt a tylko te pozwalają na zakup statusu Platinium. 

Zwykłe kredyty zdobywamy z gry, (wymiana Wcoin, Nagroda za Res, wymiana za online time) 

Webshop jest również tak dostosowany, że można coś w nim nabyć, ale wymaga to sporej ilości wygranych kredytów. No i nie ma w nim najlepszych itemów. Taka półka średnia. 

Opublikowano
50 minut temu, tarsan napisał:

Martw się nad sobą bo przy 5 osobach donate nie wypali i na fajki nie będziesz miał  hahaha.

Przez te wszystkie server na których "grasz" to ci się chyba coś pomyliło...tutaj nie ma donate.

Opublikowano
2 godziny temu, tarsan napisał:

Martw się nad sobą bo przy 5 osobach donate nie wypali i na fajki nie będziesz miał  hahaha.

Rzygać mi się chce jak czytam Twoje wypowiedzi. 

Po 1 nie palę.

Po 2 stać mnie, nie martw się o moje finanse. 

Po 3 Na serwerze nigdy nie było i nie będzie systemu Donate. (jak napisałem, stać mnie, a skoro ty masz z tym problem, to najwidoczniej daleko Ci do tego aby utrzymać własny serwer) 

Po 4 Proszę bardzo, załączam fakturę za zakup nagrody. Masz na niej numer kontaktowy do firmy w której był dokonywany zakup. Masz tam również numer zamówienia. Sprawdź sobie skoro jesteś taki Sherlock Holmes, czy zamówienie przyszło z Poznania na realizację w innej części kraju. 

Po 5 Tak, Kamiss już w marcu 2016 roku, gdy zakładał tutaj konto wiedział, że będziemy robić przekręty z niby nagrodami.... 

Puknij się czasem głowę zanim coś napiszesz, bo tylko bardziej się ośmieszasz.

faktura_komputronik.jpg

Opublikowano

serwer Swietny Polecam wszystkim szukajacym dobrej atmosfery i fajnych ludzi Admin zaangzowany w serwer jest codziennie z jakims fajnym pomyslem czy eventem ;) PS pomagam wszystkim noobasom wystarczy PM Nick Seniorita gram EE Pozdrawiam i zapraszam na Serwer ;)

Opublikowano

Z moich obserwacji, chodź nie uczestniczę w grze: 

- Bardzo fajni ludzie

- Pomocna ekipa dla początkujących

- Świetna atmosfera (zwłaszcza wieczorami) 

Zapraszam, serwer stoi otworem dla osób, które chcą nie tylko pograć, ale przypomnieć sobie dawne relacje. Nie ma co się zrażać rankingiem niektórych osób.  Ranking to tylko liczby. 

Zbliża się miesiąc od odpalenia a w związku z tym, przypominam o poniedziałkowych atrakcjach. :) 

Stabilne połączenie, przez cały okres online nie odnotowano większych problemów. Te co się pojawiły zostały natychmiast wyeliminowane. 

Opublikowano
1 godzinę temu, xroma napisał:

Z moich obserwacji, chodź nie uczestniczę w grze: 

- Bardzo fajni ludzie

- Pomocna ekipa dla początkujących

- Świetna atmosfera (zwłaszcza wieczorami) 

Zapraszam, serwer stoi otworem dla osób, które chcą nie tylko pograć, ale przypomnieć sobie dawne relacje. Nie ma co się zrażać rankingiem niektórych osób.  Ranking to tylko liczby. 

Zbliża się miesiąc od odpalenia a w związku z tym, przypominam o poniedziałkowych atrakcjach. :) 

Stabilne połączenie, przez cały okres online nie odnotowano większych problemów. Te co się pojawiły zostały natychmiast wyeliminowane. 

Swieta prawda Atmosfera jest Swietna Zapraszam Serdecznie na serwer PM me Seniorita ;)

Opublikowano

Serwer fajny Admin mocno zaangazowany w dbalosc o serwer ......ludzie pomocni....w iekszosci serwer ozywa wieczorami i noca wiadomo ludzie pracuja .Zapraszam na serwer naprawde warto zagrac.

Dzis niema narazie Admina i mamy klopot ( VegetaBM) lata zabija nawet nowych ubliza inym graczom i ich rodzinom sadze ze ten gracz powinien dostac bana na uspokojenie 7 dniowego . Zabijanie nowych ktorzy zaczynaj psuje to wszystko co budowalismy kolektywnie na serweze i napewno nierozwinie go. Pisze to aby ci co chca grac a zastali dzis taka sytuacje niewystraszyli sie sadze ze Admin zrobi z nim porzadek byc moze na stale >

Pozdrawiam all

Opublikowano

Przepraszam za zaistniałą sytuację. 

Po zapoznaniu się z tematem postanowiłem dać VegetaBM 3 dni na odpoczynek. 

Serwer jest PVP, ale już wyzwiska, ubliżanie i ogólne skandaliczne zachowania nie będą tolerowane. 

A jeśli chodzi o samo PK, jest ono na serwerze w pozycji "ON" ale zabijanie dla frajdy, zwłaszcza zupełnie nowych osób - oceńcie sobie sami. 

Z resztą część z was widziała jakimi słowami zostałem pożegnany. To również mówi wiele za siebie. 

Opublikowano

Witam mam zamiar powrócić po latach do Mu i mam pytanie jak wygląda sytuacja aktualna na serwerze czy jest sens zaczynać dziś oraz jak wyglada online w piku dziennym. Bo atmosfera po komentarzach w publikacji raczej dobra z tego co czytam.

Z góry dziękuję za odpowiedzi.

Opublikowano

Nie wiem czy jako @ będę przekonujący. 

Moim zdaniem, na tym serwerze nie ma znaczenia kiedy się zacznie. 

Po 1 - serwer stoi miesiąc i w najbliższym czasie nie będzie resetowany. Nie ma tutaj wyścigu szczurów, dlatego czy jesteś nowy czy od początku, możesz odnaleźć fun z gry. 

Po 2 - atmosfera jest naprawdę fajna, jak na każdym serwerze są dni lepsze i gorsze. Ale z perspektywy czasu - jest znacznie więcej tych lepszych chwil :) 

Po 3 - jak wspomniałem nie będzie resa, prędzej będzie rozbudowa o np. subserver z innym ustawieniem niż kasacja. 

Po 4 - myślę, że teraz jest idealny moment, żeby rozpocząć. Jutro od godz. 19.00 będzie "impreza" w której do zdobycia będzie wiele ciekawych przedmiotów, a przez godzinę będzie można nieźle podskoczyć (będzie wysoki exp) a to lepiej zaczynać z jakiejś pozycji wyjściowej niż od 0

Opublikowano

No to wrócę z kina to wejdę zobaczyć co i jak i trochę sobie przypomnieć jak to się grało, o topce czy coś to i tak nie myślę bo czas na to nie pozwala już nie te czasy, po prostu chcę trochę się oderwać tak więc  do zobaczenia na serwerze 😉

Opublikowano

A ja chciałabym się w końcu dowiedzieć dlaczego moje konto zostało zablokowane? Klaud6 a także GodOfWar ? Bardzo mnie to ciekawi, ponieważ nie dostałam nawet żadnego ostrzeżenia, więc tak naprawdę nie wiem o co może chodzić....zgłosiłam problem do administratora Tyry przez stronę na której się można zalogować, niestety nie dostałam żadnej odpowiedzi. Wiec bany za nic raczej nie wróżą nic dobrego temu serwerowi, zwłaszcza że człowiek poświęca czas na grę, a później nie może się spodziewać nawet żadnych wyjaśnień...taki przyjazny serwer i admin zaangażowany w niego 🙂 pozdrawiam 

Opublikowano
8 godzin temu, klaud6 napisał:

A ja chciałabym się w końcu dowiedzieć dlaczego moje konto zostało zablokowane? Klaud6 a także GodOfWar ? Bardzo mnie to ciekawi, ponieważ nie dostałam nawet żadnego ostrzeżenia, więc tak naprawdę nie wiem o co może chodzić....zgłosiłam problem do administratora Tyry przez stronę na której się można zalogować, niestety nie dostałam żadnej odpowiedzi. Wiec bany za nic raczej nie wróżą nic dobrego temu serwerowi, zwłaszcza że człowiek poświęca czas na grę, a później nie może się spodziewać nawet żadnych wyjaśnień...taki przyjazny serwer i admin zaangażowany w niego 🙂 pozdrawiam 

Twoje konto nie zostało w żaden sposób zablokowane. 

edit.

wygląda na to, że musiałaś wymienić się hasłem z Vegeta, który musiał wchodzić na Twoje konta ze swojego klienta. (w każdym razie był na waszych kontach ze swojego IP) Dlatego dodało Cię do bana razem z nim.

Oczywiście Tobie jak i GodOfWar to likwiduje i możesz wejść.

Opublikowano

Nie polecam tego servera!!! Tyra admin to kolega kilku graczy i robi to co oni tylko mu powiedzą,reszta online to alty i dodatkowe konta zeby robić sztuczny tłum. Server pvp a,ja dostaje bana za zabijanie 😉 ktoś napisze za obraźliwe wypowiedzi,tylko jak oni jadą po innych to już jest ok ban działa tylko w 1 strone 😉 moby tak dostosowane że,od 5rr do 39rr bilem praktycznie na tych samych 😛 admin drop zmienia jak kilku graczy mają już swoje itemy,reszta się nie liczy,później sciemnia że,server się zbugowal 😉 ogólnie 18 online z tego 4 alty,8 sztucznych postaci,Tak od się server rozkręca 😛 Podobno i tak już planuja poraz "drugi"!!! reset to szkoda czasu dla nowych. Pozdrawiam  🙂 

Opublikowano
35 minut temu, VegetaBM napisał:

Nie polecam tego servera!!! Tyra admin to kolega kilku graczy i robi to co oni tylko mu powiedzą,reszta online to alty i dodatkowe konta zeby robić sztuczny tłum. Server pvp a,ja dostaje bana za zabijanie 😉 ktoś napisze za obraźliwe wypowiedzi,tylko jak oni jadą po innych to już jest ok ban działa tylko w 1 strone 😉 moby tak dostosowane że,od 5rr do 39rr bilem praktycznie na tych samych 😛 admin drop zmienia jak kilku graczy mają już swoje itemy,reszta się nie liczy,później sciemnia że,server się zbugowal 😉 ogólnie 18 online z tego 4 alty,8 sztucznych postaci,Tak od się server rozkręca 😛 Podobno i tak już planuja poraz "drugi"!!! reset to szkoda czasu dla nowych. Pozdrawiam  🙂 

W twojej wypowiedzi nie ma ani jednego zdania prawdy. 

- Ban nie za PK a za wyzwiska. Później wszedłeś inną postacią i zacząłeś reklamowanie innych serwerów (zachowanie 12 latka) 

- Pierwsze widzę żeby dodatkowe konta prowadziły tak ożywioną dyskusję

- Każda zmiana na serwerze opisywana jest na stronie

- NIE MA ŻADNYCH PLANÓW RESETU. I nie rozumiem skąd liczba mnoga ? Serwer ma 1 admina i to się nie zmieni. 

Jestem zdumiony twoim zachowaniem. 

Wchodzisz do gry, robisz bałagan. Zabijasz dla frajdy nowych graczy, wyzywasz wszystkich od najgorszych. Obrażasz ich rodziny. (ponoć byłeś pijany - stąd ban na 3 dni a nie perm) 

Po otrzymaniu bana, zakładasz nowe konto i kontynuujesz swój burdel. Stąd kolejny Ban na Hardware i IP

Parę dni temu sam zgłosiłeś propozycję np. nowych spotów które uznałem za dobry pomysł i zrobiłem. Teraz mówisz, że jest to złe a wychodzi na to że również jestem twoim "kolegą" 

Wiedzę, że dalej tkwisz w swoich urojeniach.

Opublikowano

Jest nas coraz Wiecej dzisiaj kolejne 2 osoby pod moje skrzydelko (Broli - Nail) Zapraszam serdecznie koljne osoby serwer sie rozkreca i dzisiaj do tego swietujemy miesiecznice pozdrawiam i PM me w grze Seniorita/Koniq

Opublikowano

Zapraszam wszystkich szukajacych stabilnego serwera ze swietna atmosfera jest exp 80 z mila checia pomoge expic kazdego nowego ponadto kazdy nowy dstaje pande na start wiec mozna szybko nadrobic rr Zapraszam ! PM Koniq/Seniorita

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...