Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[S6E3][x40] Proud Of Mu

xroma

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Edit: 28.02.2020:

atlans.jpg

Jak co miesiąc, kolejna zmiana.

Dungeon wraca do normalności. 

W zamian, pojawi się całkowicie nowy Atlans. 

Wszystkie 3 poziomy zapełnią się spotami z rosnącym lvl mobów.

Znajdziecie tam również pięciu Bossów.

PUBLIKACJA:

Poprzednia edycja wystartowała bardzo obiecująco. Przez pierwsze dni normą było 80 online. Niestety, współpraca nie ułożyła się tak, jak zakładałem. Oczekiwania osób ze wschodu (zwłaszcza z Filipin) były zgoła odmienne. GM którzy zainicjowali swoje rozdawnictwo, utracili możliwość logicznego myślenia. Odeszło sporo osób. Zwłaszcza z Polski.

Ale jest to POLSKI SERWER, dlatego czas był zakończyć współpracę.

W nowej odsłonie NIE BĘDZIE ŻADNYCH GM. Pozostaję sam. 

NOWE PLIKI SERWEROWE, NOWY KLIENT GRY

logo.png

proudofmu.com

- Sezon 6 Episod 3
- Exp: x40
- Master Exp: x20
- Global drop: 50%

-exc drop : bardzo niski

- 5/7
- ELF Buff: do 250 lvl
- PVP BALANCED
-PARTY EXP

* party 2 - 105%exp

party 3 - 110%exp

party 4 - 115%exp

party 5 - 120%exp

party z różnych klas dodatkowe 5%

Max level: 400 (+200 Master)

Reset level - 400 (statystyki czyszczone - 1000 pkt)

Nagroda za Grand Reset - 100.000 Gold Credits

(do wykorzystania w webshop ) 

Sklepy do Dragon/Legendary/Guardian +3+4

Web Item Shop: NIE
Donate System: NIE

X Shop: NIE

(możliwość zakupu tylko kart RF 800 Wcoin i Sum - Darmowa)

Coiny do zdobycia w BC, DS i w box of heaven, silver i gold medal

xshop.jpg

VIP STATUS - Do kupienia za Wcoin

VIP - + 10% exp i drop

"FRIDAY EVENT"

W każdy piątek pojawiać się będzie na stronie informacja o przedmiocie, który będzie można odsprzedać za Coiny. Będzie również podana jego wartość.

Coiny zdobywane w grze będą służyły do wykupienia kart summoner czy RF oraz do zakupu statusu VIP

Będą również służyły jako wpisowe do Guild EVENT z cennymi nagrodami. 

(NAGRODAMI W RÓŻNEGO RODZAJU WYDARZENIACH NIGDY NIE BĘDĄ PRZEDMIOTY EXCELLENT)

Characters: MG,DL - 220/250 lvl
Rage Fighter -  karta do nabycia w X shop (800Wcoin)

Summoner - darmowa karta  w X shop
Ilość połączeń z 1 PC: 3 (IP- 6)

System Autoparty
Soul rate - 50% - 70% luck

Mu Helper - 12 godzin

Nowy interfejs gry i nowe grafiki

intefejs.jpg

forum 1.jpg

POLA PVP W LORENCI I DEVIAS

forum 4.jpg

forum 5.jpg

EVENTY NA SERWERZE: PVP EVENT, GUILD WARS, DUELS

facebook-new-branding.jpg

FACEBOOK EVENT

spośród osób które polubią funpage oraz udostępnią przypięty post zostanie wyłoniona osoba,

która otrzyma status VIP na 7 dni (+10% exp i drop) 

https://www.facebook.com/ProudOfMu/

"FIRST GUILD" EVENT

Pierwszy zarejestrowany guild z minimum 5 osobami otrzyma status Vip na 3 dni

chaos.jpg

Chaos machine 

+10 ITEMS = 70% +LUCK ( ADDITIONAL 5%)

+11 ITEMS = 60% +LUCK ( ADDITIONAL 5%)

+12 ITEMS = 50% +LUCK ( ADDITIONAL 5%)

+13 ITEMS = 40% +LUCK ( ADDITIONAL 5%)

+14 ITEMS = 30% +LUCK ( ADDITIONAL 5%)

+15 ITEMS = 20% +LUCK ( ADDITIONAL 5%)

FIRST WING COMBINATION = 90%  

FIRST WING COMBINATION WITH LUCK = 40%  

2ND WING COMBINATION = 70%

2ND WING COMBINATION WITH LUCK = 20%

2ND WING COMBINATION WITH IGNORE =30%

OTHER 2ND WING OPTION = DEFAULT. 

3RD WING COMBINATION . 

CONDOR FEATHER  AT 50%

3RD WING OPTION = DEFAULT. 

Spoty (4-6) na wszystkich mapach

* Reconnect System
* Bot Buffers - Buffs from NPC
* Master Skill Tree
* Extra zen - Kalima Maps
* Bonus Happy Hour
* Fenrir - Red, Blue, Black, Gold
* Socket systems, Harmony options
* New Attribute/Elemental item system
* Marry System
* Other

KOMENDY: 

/addstr

/addagi

/addvit

/addene

/addcmd

/online

/ware

/war

/prop

/accept

/teleport

/divorce

DROP BoK

Bok of Kundun +1

Najniższe bronie i sety leather/vine/pad + ringi/pendanty

Bok of Kundun +2

Niskie bronie i sety silk/bone/bronze

Bok of Kundun +3

Sety SCALE/SPHINX/WIND

Bronie Double Blade/Crystal Sw./Silver Bow/Legendary Staff itp

Bok of Kundun +4

Sety Guardian/Legendary/Dragon/LightPlate/Storm Crow/Red Wing/Sacred Fire

Bronie Legendary Staff/Silver Bow/Heliacal Sword itp

Bok of Kundun +5

Sety Grand Soul/Divine/Black Dragon/Ancient/Glorious/Thunder Hawk/Storm Jahad

Bronie Sword of Destruction/Chaos Nature Bow/Kundun Staff itp

Box of heaven, silver i gold medal, hearts, - niskie, nie exc itemy ! 

Blue ribbon box - jewel i exc items (około 200) (b.niski drop rate na wysokich levelach)

• Aive zmienił(a) tytuł na [S6E3][x40] Proud Of Mu
  • Odpowiedzi 148
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jeden -sum jest od 1 lvl standardowo to tak jakby np. Ktoś nie mógł zrobić elfika na start- to bardzo niepotrzebne ustawienia tylko na minus żadnej korzyści nie widzę w tym. Nie bedzie prawie w ogóle tych 2 postaci. Jakby DL RF za coiny może jeszcze by przeszlo. Dwa sklepy- na takie ustawienia serwer z resetami powinny być lepsze do Dragon +0 w sklepach/ademainte storm+luck i bronie. To nie jest fajne godzinę ( ja o wiele więcej bo nie wiem gdzie co dropi dokładnie) szukać seta silk czy wind z luckiem dla EE. To jak dla mnie też na niekorzyść bo tylko bardzo denerwuje na starcie, a nic z tego nie ma. 

Nowy wygląd spoko,dobrze się stało bo ten GM może i chciał dobrze ale co on to wyprawial za eventy to ja nie wiem

Opublikowano
1 godzinę temu, awik76 napisał:

Jeden -sum jest od 1 lvl standardowo to tak jakby np. Ktoś nie mógł zrobić elfika na start- to bardzo niepotrzebne ustawienia tylko na minus żadnej korzyści nie widzę w tym. Nie bedzie prawie w ogóle tych 2 postaci. Jakby DL RF za coiny może jeszcze by przeszlo. Dwa sklepy- na takie ustawienia serwer z resetami powinny być lepsze do Dragon +0 w sklepach/ademainte storm+luck i bronie. To nie jest fajne godzinę ( ja o wiele więcej bo nie wiem gdzie co dropi dokładnie) szukać seta silk czy wind z luckiem dla EE. To jak dla mnie też na niekorzyść bo tylko bardzo denerwuje na starcie, a nic z tego nie ma. 

Nowy wygląd spoko,dobrze się stało bo ten GM może i chciał dobrze ale co on to wyprawial za eventy to ja nie wiem

z box of heaven dropi dla EE vine czy wind a co do klas postaci powinno byc standard  dw,elf,dk,sum-1lvl   MG-220lvl  i DL-250lvl  RF moze byc juz za coins.

z wypadajek mogloby dropic do max +7 odpowiedniki Plate

Opublikowano

Zapowiedź zmodyfikowana pod względem postaci.

Nie martwcie się o przedmioty. Wkrótce przedstawię cały setup z wypadajek. 

Będzie się również opłacało wymieniać lucky coin :) 

Opublikowano

Box of Heaven oraz Love Heart - mix niskich itemów od +3 do +7 (opcja i luck losowo)

Silver medal - mix średnich itemów od +2 do +7 (opcja i luck losowo)

Gold medal  - mix średnich itemów od +4/+5 do +7 (opcja i luck losowo)

Lucky Coin 10 - mix średnich i dobrych itemów od 0 do +7

Lucky Coin 20 - mix średnich i dobrych itemów od +5 do +9

Lucky Coin 30 - mix niskich itemów jak Pad, Leather, Vine, Bronze, Bone, Silk, Violet - Excellent (opcja i luck losowo) oraz 1 i 2 Lucky Ticket

W każdym z powyższych do znalezienia również Jewel of Bless, Soul, Life, Chaos

Opublikowano

Co jak co najlepiej się tu gra. Jakie staty są maksymalne? 32 tys. czy jakiś ogranicznik resetòw? na jakich lvl pierwsze resety? na aidzie2 trzeba więcej spotów z Blue Golem bo brakowalo i usunac spot czerowych z lewej strony od warpa bo tam bo całe pt wybijaly co chwila. Golden derkon możesz spr czy bok+3 Bo jakieś dziwactwo raz rzucil 😄

Opublikowano
4 godziny temu, tarsan napisał:

Trzeba ściągać nowego klienta???

Tak, nowy klient. 

43 minuty temu, awik76 napisał:

Co jak co najlepiej się tu gra. Jakie staty są maksymalne? 32 tys. czy jakiś ogranicznik resetòw? na jakich lvl pierwsze resety? na aidzie2 trzeba więcej spotów z Blue Golem bo brakowalo i usunac spot czerowych z lewej strony od warpa bo tam bo całe pt wybijaly co chwila. Golden derkon możesz spr czy bok+3 Bo jakieś dziwactwo raz rzucil 😄

Dziękuję.

Max stats - 65535. 100 resów, reset lvl 400. Spoty zmienione :) 

Opublikowano

No Ciekawie , i mały exp także na plus , oby nie wyszło jak zawsze 😁 choć widzę zaangażowanie Admina , mam nadzieję że trochę pogramy , Pozdrawiam CiaSteK :) 

Opublikowano

Zagram klijenta zassalem czekam az rejestracja bedzie dzialac i GRAMY. Bede mial dzien przerwy 30 bo lece do polski na urlop ale po przylocie zzaloguje sie do gry a wiec czekamy z nadzieja na dluga ekscytujaca gre bez wpadek i chamstwa co niektorych najczesciej mlodych niewyzytych graczy ^^^^^

Opublikowano

do willa z forum- ogólnie balans mi sie tu podobal zawsze ale zgadzam się sm miał troche za słaby dmg. W pvp z innymi klasami na full drzewach i jakimis statami w prawdzie jako tako coś tam się dało podziałać  z teleportem ale słabo bardzo bardzo, może tyra coś patrzy bo dużo postaci testowych:D Rf najlepiej wyszedl w pvp ale tylko troche lepiej,  bk i dl spoko, mg nie pamiętam no ale skoro o RF ciężej troszkę żeby zrobić postać to jest ok. Oby goldy podkrecone i moby na ten system res 😄

Opublikowano
16 minut temu, awik76 napisał:

do willa z forum- ogólnie balans mi sie tu podobal zawsze ale zgadzam się sm miał troche za słaby dmg. W pvp z innymi klasami na full drzewach i jakimis statami w prawdzie jako tako coś tam się dało podziałać  z teleportem ale słabo bardzo bardzo, może tyra coś patrzy bo dużo postaci testowych:D Rf najlepiej wyszedl w pvp ale tylko troche lepiej,  bk i dl spoko, mg nie pamiętam no ale skoro o RF ciężej troszkę żeby zrobić postać to jest ok. Oby goldy podkrecone i moby na ten system res 😄

SM dostał trochę siłki :) 

Goldy są podkręcone. Nie zdradzę o ile :) 

Moby od Aidy w górę również. Ale już nie tak mocno.

Opublikowano

Rejestracja będzie otwarta od 17.00 - serwer jest jeszcze online. 

Dodałem system Vote for Credits. Czyli credyty będzie można również zdobywać za polecanie serwera :) 

Przed chwilą, TiboTaka napisał:

Nie bardzo rozumiem wiec proszę o wyjaśnienie.Czy to serwer z resami czy nadal bez?

Tak, są resy.

Opublikowano

Dziękuję.Z tego co wyczytałem,o ile dobrze to zrozumiałem i teraz potwierdzono,będzie to serwer z res.Poproszę o potwierdzenie jeszcze czy dobrze wyczytałem-nie ma gr i ograniczone do 100 rr?Zagadnę jeszcze tylko w jednym temacie,mocno nurtującym graczy,po co to 65k statów,skoro lepszym wyjściem wielokrotnie okazywało sie 32k?

Opublikowano

Ponieważ Grand reset również będzie. Tylko muszę do niego wymyślić ciekawą fabułę. :) 

Musi to być coś specjalnego. Ale również zrównoważonego.

Rejestracja otwarta.

Opublikowano

w sumie dzisiaj start, przydałyby się takie info o rr i gr w poście jakiekolwiek chociaz wstępne, dla wielu to ma kluczvowe znaczenie czy pograć. ja np na gr nie gram znowu 😄 co innego jakby renoma była że juz serwer długo stał kiedyś ale jak exp 40, bez pand i skleletonow. I jeszcze gr to taki serwer bez końca w sumie troszkę, a kto wie czy wcześniej coś sie znowu nie wydarzy... na pewno wejdę zerknąc co za nowości chociaż pozdr

Opublikowano

GR to jeszcze nie problem,to jest jeszcze do zaakceptowania,jednak ustawianie serwera niskoexpowego na 65k staty,to już w mojej ocenie może być lipa.Z doświadczenia wiem,że projekty 65k często upadają.Ludzie może by i przyszli pograć,jeśli gra będzie miała sens i do czegoś będzie prowadzić.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...