Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[S6E3][x40] Proud Of Mu

xroma

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 148
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

13 minut temu, miazga1989 napisał:

A gdzie Piotr kolega administracji? Znowu miał łatwiejszy start od innych? xD jak na innych edycjach... 

Raz to napisałem i napiszę ponownie. KOLEGA PIOTR NIE JEST Z ADMINISTRACJI. 

W czym miał łatwiejszy start? W czym ja mu pomogłem? Czy twoim celem życiowym jest ciągłe krytykowanie? 

Nie rozumiem twojego zachowania i pewnie nigdy nie zrozumiem. Być może jestem za normalny.

Opublikowano

miazga jesli chodzi o Piotra to bardzo porzadny gosc i pomocny dla innych .....tym razem to z mojej winy odszedl gore wziely u mnie emocje odeszlem ja potem on co sie stalo nieodstanie.   Piotr moze kiedys moze gdzies....

Opublikowano

W kwestii wyjaśnienia sprawy.Nie jestem nikim  z administracji,grałem  już  na tym serwerze. Po pierwsze  miałem  dobry start,ponieważ od początku miałem party z ludźmi  z top,którzy i tak przestali grać, przynajmniej ta dwójka  z Brazylii,dobrze mi szło.Moje motto zawsze  było takie, pomagasz innym,oni pomagają tobie🙂.Postać Piotra usunąłem tylko dlatego, iż gracz o nicku Kwasimoto,z którym grało mi się znakomicie, zarzucił mi,że wszystko na serwerze jest dla mnie, że ja jestem top 1 i nikt mnie  nie dogoni🤔.Ponieważ bycie top nie ma dla mnie żadnego znaczenia, tylko ludzie, z którymi gram,i którzy tworzą serwer,skasowałem postać, chociaż grać nie przestałem. Miałem nadzieję, że ludzie przyjdą, bo serwer jest naprawdę ok,potrzebuje jeszcze tylko ludzi, ludzi dojrzałych emocjonalnie, którzy chcieliby czasem trochę się pobawić. Dla tych osób z którymi grałem jako Piotr czy CUMA,których szanuję za ich postawę i umiejętności, mam wiadomość. Wczoraj wieczorem padł mi komputer, ponieważ nie mam obecnie dostępu do pozostałych komputerów, czasowo wypadam z obiegu🏖.Pozdrawiam Was

Opublikowano

No i mamy zwycięzcę. 

Nie sądziłem, że będzie to tak szybko :) 

Ale gratulację za wytrwałość. 13 godzin online i jest!

Gratulacje Elficzek! 

Wkrótce  nowy event. Tylko obmyślę trudniejszy scenariusz :) Ale nagroda będzie równie atrakcyjna. 

Opublikowano

Ciesze sie ze zyskujecie nowych  graczy syn pogral troche na mijm koncie ale DC go zniechcecilo ja niestety tez mialm z tym klopot mimo klijenta pod win 10 a inne osoby tez z tego zo mowily a wiec niebylem odosobnionym przypadkiem cos z tym jednak jest   pozdrawiam w nowym roku.

Opublikowano

Rozmawiałem z kilkoma osobami na serwerze które grają na win 10. Tylko jedna z nich ma crash klienta. 

Ta jedna osoba ma włączoną zaporę, ale stwierdziła że nie będzie jej wyłączać i jej to nie przeszkadza. 

Reszta wyłączyła i problemy z klientem ustały. 

Ja oczywiście poszukam nowego, ale obawiam się, że z sezonem 6 może być różnie. 

Jeśli ktoś ma win 10, i ma pewnego klienta na którym grała wcześniej na tym systemie i było 0 problemów, proszę o kontakt. 

Znalezione w sieci: 

Running MU on Windows 10

06-08-15, 01:21 AM

Hello everyone, I just want to let you know how I do to run MU on my Laptop running Windows 10 Pro with no problems.
Its good to say that the very first time i tried i was able to run the game, but when i select server and try login simply DC and automatic closed, also got some times error 101 in GG, this happened to me on Windows 10 Pro 32 Bits

Well lets this start:
1: I download the ISO file, i did never update my Win 8.1 to 10, i completely removed the last OS and install the new one, you can download the ISO file on this link:
https://www.microsoft.com/en-US/soft...load/windows10
Is completely Free and safe to download from here, because its microsoft direct download!
This downloader let you select language and version of Windows you want, i tried with 32 bits first and i did not able to play, after that i tried with 64bits and im right now playing my 3 account with no problems!

2: Make a clean install of Windows 10, you decide if do it deleting your past OS or do it making a new partition "for test"

3: Install Drivers
4: Install every single C++ Redistributable package (2005, 2008, 2010, 2012 and 2013, all x86 and x64)
5: Install MU and let it update
6: Play!

This is all i did, nothing else, and now im playing MU, to be honest it took like 6 hours but finally, new windows, no problems 

Hope someone get this helpful, and also, maybe some people dont really need to do all this, maybe the C++ part is the magic of this.
Here is SS

Opublikowano

Witam.Niedawno zacząłem tu grać.Jest naprawdę fajnie.Chociaż jest nas niewielu,zawsze można otrzymać pomoc od graczy z dłuższym stażem.Naprawdę warto jeszcze zacząć grać,pomimo że serwer wystartował kilka dni temu.

Witam.Niedawno zacząłem tu grać.Jest naprawdę fajnie.Chociaż jest nas niewielu,zawsze można otrzymać pomoc od graczy z dłuższym stażem.Naprawdę warto jeszcze zacząć grać,pomimo że serwer wystartował kilka dni temu.

Opublikowano

Witam i pozdrawiam ..... serwerek naprawde fajny Admin dba o niego ludzie jak to ludzie jedni chca rzadzic inni poddaja sie tej woli inni graja i maja swoje zdanie ogolnie jest niezle tylko brak graczy mimo szerokiej reklamy a wiec zachecam do tego aby pograc i sie przkonac

Opublikowano

Dziękuję :) 

A teraz kolejne wieści. Już wkrótce nadejdzie kolejny Event z nagrodą rzeczową. 

Będzie on równy dla wszystkich. Nie będzie miało znaczenia czy jesteś zaawansowany czy dopiero początkujący na serwerze. 

Reguły jak i nagroda zostaną ogłoszone zarówno na stronie jak i tutaj. 

Opublikowano

no 20 0nline podzielić na ileś tam kont  to na prawdę tłok.

chłopie rób serwer od nowa teraz nic nie startuje to ci się uda będzie więcej online

po co pajacować przy 5 online

Opublikowano
2 godziny temu, tarsan napisał:

no 20 0nline podzielić na ileś tam kont  to na prawdę tłok.

chłopie rób serwer od nowa teraz nic nie startuje to ci się uda będzie więcej online

po co pajacować przy 5 online

Z całym szacunkiem (którego ty raczej nie okazujesz) Twoje zdanie najmniej mnie interesuje. 

Póki co mam grono graczy, których będę wynagradzał jak mi się podoba. I nie mam zamiaru po raz kolejny resetować serwera. Zrobię to dopiero jak będzie pusty. 

Szanuję osoby które przychodzą się pobawić i budują sobie swoją postać. 

Opublikowano

ja gram na serwie gdzie jest 500 online i jakoś tam nie narzekam  ale jestem bardzo zadowolony bo serwer prowadzą profesjonaliści. Chyba wiadomo o jaki serw chodzi. A tu choćbyś mi zapłacił to nie zagram , byłem tylko 2 razy i uważam to za porażkę.  Ale zaczekaj chciałbym coś dobrego napisać o tym serwie żeby nie było. To może to, że jest gdzie expić  to zaleta. powodzenia

Opublikowano

A ja nienarzekam pogrywam sobie i sadze ze nietrace czasu bo server fajny Admin sie stara gracze naprawde rozsadni ludzie . Odeszla czarna owca serwera Cuma i od razu serwr ozyl. W przyszlosci jak zostanie dopracowane wszystko i admin uzna za stosowne ruszyc od nowa napewno bed gral,

Mialem niepisac na tym forum juz mysle ze moderator sie usmiechnie ,     

A wiec pozdrowienia

Opublikowano

W odpowiedzi na wasze zgłoszenia - w dziale "Files" umieściłem klienta z niezmienianą grafiką skrzydeł oraz....

... zapraszam na Stadium :) 

Opublikowano
Dnia 7.01.2020 o 20:24, tarsan napisał:

ja gram na serwie gdzie jest 500 online i jakoś tam nie narzekam  ale jestem bardzo zadowolony bo serwer prowadzą profesjonaliści. Chyba wiadomo o jaki serw chodzi. A tu choćbyś mi zapłacił to nie zagram , byłem tylko 2 razy i uważam to za porażkę.  Ale zaczekaj chciałbym coś dobrego napisać o tym serwie żeby nie było. To może to, że jest gdzie expić  to zaleta. powodzenia

Dnia 8.01.2020 o 23:17, makumbaxxx napisał:

A ja nienarzekam pogrywam sobie i sadze ze nietrace czasu bo server fajny Admin sie stara gracze naprawde rozsadni ludzie . Odeszla czarna owca serwera Cuma i od razu serwr ozyl. W przyszlosci jak zostanie dopracowane wszystko i admin uzna za stosowne ruszyc od nowa napewno bed gral,

Mialem niepisac na tym forum juz mysle ze moderator sie usmiechnie ,     

A wiec pozdrowienia

To jest tragiczne.Jeden robi antyreklame.Ma prawo,ponieważ w jego ocenie nie jest to serwer,na którym chciałby grać,choć jedynym mankamentem jak można zauważyć jest znikoma ilość graczy).O ile jeszcze z pierwszą wypowiedź da się przełknąć,o tyle druga jest własnie tragiczna.Znam całą sprawę,z racji tego,iż jestem cichym obserwatorem tego serwera.Nie dziwię się,że serwer ma tak małą liczbę graczy,skoro grają tam takie osoby.Osoba,która nazywa gracza o nicku Cuma czarną owcą,nie tylko otrzymała od tego gracza wszelką pomoc na początku swojej gry,to jeszcze miała czelność mieć jakieś aluzje.Gracz Cuma jak zaobserwowałem,był osoba bardzo pomocną i zainteresowaną serwerem.Robił wiele,aby osoby które rozpoczynały swoją rozgrywkę,nie musiały męczyć się ze zdobyciem tego,co było im potrzebne na początkowym etapie gry.Po jego odejściu zniknęło z serwera kilku naprawdę dobrych graczy,a ci którzy jeszcze zostali,z pewnością też opuszczą serwer.Pozostaną ci zaś,którzy jak to ujęli ,,potrafia grać,, (choć mam inne zdanie na ten temat panie Renka),oraz dziwactwa typu makumby,vaginy itd.,itp.Żal.

Opublikowano
1 godzinę temu, Alnar napisał:

Pozostaną ci zaś,którzy jak to ujęli ,,potrafia grać,, (choć mam inne zdanie na ten temat panie Renka)

Sczerze to nawet nie wiem o co chodzi. Jakie ja mam zdanie na ten temat? Jedyne co mi się kojarzy z tym tekstem "potrafią grać" to właśnie Piotr/CUMA/BuBa który w drugi dzień servera (a mój pierwszy) twierdził że albo jestem hackerem albo admin dodał mi staty ponieważ miałem AA staffa. Na co mu odpowiedzialem że poprostu znam grę i wiem gdzie iść żeby go zdobyć, nawet będąc bez resa na lvlu mniejszym niż 300.

Od pierwszego dnia ten gość mi się nie spodobał, dziś odszedł z gry zapewne już na dobre. Na do widzenia chciał abyśmy przekazali informacje właśnie dla Vaginy i Makumby że CH im w dupe. Także ten...

Co do servera. Gra mi się fajnie ale...

RF jest straszny koks. RF mając 10 resów da rade zabić selupana/erohima/kunduna a inne postacie nie dadzą rady im nawet przebić defa. Sam z 28 resami + buff od elfa 27 resów nie jestem w stanie przebić defa erohimowi, zabijam go jedynie dzięki ignore. Jeżeli bossy mają być trudne, powinny być trudne dla każdych klas.

Opublikowano
23 minuty temu, kamiss90 napisał:

RF jest straszny koks. RF mając 10 resów da rade zabić selupana/erohima/kunduna a inne postacie nie dadzą rady im nawet przebić defa. Sam z 28 resami + buff od elfa 27 resów nie jestem w stanie przebić defa erohimowi, zabijam go jedynie dzięki ignore. Jeżeli bossy mają być trudne, powinny być trudne dla każdych klas.

Sprawdziłem. Sklonowałem RF o nicku oPIUM. Dokonałem korekty ustawień.

Opublikowano
9 minut temu, tarsan napisał:

Wow 5 online

Elficzek wygrywa konkursy to ciekawe czyj on jest, prawda

no ale to zostawmy w domyśle

Może dlatego, że tu grają ludzie a nie AFK booty? Może dlatego, że jest sobota rano? Ciekawe, że wieczorami nie sprawdzasz.

A Elficzek? No strasznie nie trafione. Ale pajac twojego pokroju zawsze znajdzie sobie "ciekawy" temat. Zatrudnij się w Pudelku.

Opublikowano

Obelgi?

Kto pierwszy napisał o pajacowaniu? "Co wolno wojewodzie to nie tobie ...? " Chociaż te przysłowie pewnie jest Ci obce. 

Tak, najpierw na serwerze był ktoś ode mnie - Piotr

Teraz Elficzek

Zaraz wyjdzie, że połowa mojej rodziny gra. 

Po prostu śmieszą mnie te pomówienia, bo tylko tak mogę to nazwać. 

A twoja osoba rozbawia mnie do łez.. Tylko nie wiem czy to czasem nie są łzy żalu, nad Tobą.  

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...