Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ConcordiaMT2.pl [Medium]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

prezentejszyn1v1.png
prezentejszyn2v1.png
prezentejszyn3v1.png
prezentejszyn4v1.png
prezentejszyn5v1.png
prezentejszyn6v1.png

dlampcforumconcordia1.png
dlampcforumconcordia2.png

Metin2List.pl ~> Polecam, pierwszy polski spis prywatnych serwerów Metni2 (jest też kilka zagranicznych). Lista się sama aktualizuje, sprawdza statusy serwerów itp!

Jeśli masz swój prywatny serwer Metin2 i chcesz go za darmo rozreklamować zapraszam na Metin2List.pl, dodanie serwera jest DARMOWE!!

Jeśli jesteś graczem prywatnych serwerów Metin2 i szukasz serwera dla siebie zajrzyj na Metin2List.pl i znajdź go!!

• Odpowiedzi 58
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dżast to mejk siur, na tym serwerze występuje Paradise i się tam ukrywa, być może jest nawet technikiem. Zróbcie z tą informacją co chcecie, ja tylko informuję.

Opublikowano

Jaki plan, serwer jeszcze nie wystartował a tu już myk tamten do archiwum temat i tutaj nowy. 

Ale ja mam do startu cały dzień xd

Na dobry początek polecam się zapoznać z zapowiedzią co by nikt się nie rozczarował. 

Serwer należy do Paradise, to taki trochę mentos 2019/2020, muchomor to jego podnóżek to wiadomka że będzie się pucyl do swego obi lan kenobiego. 

Z całego serca, życzę.... 

ewentualnym gracza aby ich nie wydymal tak jak tych z tamidii na której ostatnio wyłączył s1 s2 oraz tych z Belugii gdzie nie wchodzi od 1 grudnia i serwer już prawdopodobnie off. 

Nie polecam, ogrzewany koltet, pomalowany ketchupem i pod zmieniana nazwa ale smakuje jak podeszwa od buta. 

RZAL.PL

Paradise 

Opublikowano

Widzę dzieci od rana już nie śpią bo na pierwszej lekcji siedzą - smutne życie i smutne jest to że wylewasz swą złość na forum bo w życiu Ci nie wyszło 😞

z całego serca to ja Ci życzę byś okulary ściągnął i spojrzał na świat inaczej bo jak na razie to podnóżkiem wszystkich jesteś ty udzielając się wszędzie gdzie z buta cię wyganiają. Takie trochę gów... przyklejone do buta.

Opublikowano
6 godzin temu, Revayerq napisał:

Dżast to mejk siur, na tym serwerze występuje Paradise i się tam ukrywa, być może jest nawet technikiem. Zróbcie z tą informacją co chcecie, ja tylko informuję.

Ukrywa? to nieźle widzę - znaleźliśmy przyszłego detektywa Holmsa. Teraz informacja dla Ciebie - spróbuj wykonać przelew na serwer za 1 PLN - wyskoczą Ci Pełne dane <MOJE> "Wpłacasz XXX PLN na rzecz Sylw..........."  I MÓWIĘ CI TO jeszcze NIM NIKT nie wpłacił nawet złamanego grosza na serwer. Więc może mi podeślij jakiś kombinezon wojowskowy żebym jeszcze lepiej się ukrył? bo nawet w regulaminie serwera są MOJE DANE dlatego iż RODO tego wymaga.

A propo mojej obsady na serwerze to jestem w administracji ale nie jestem tam najważniejszą osobą, jestem w administracji tylko dlatego że znałem ten serwer bardzo dobrze i posiadam firmę dzięki której serwer będzie mógł odprowadzać podatki.

Opublikowano
46 minut temu, ParadiseMC napisał:

Widzę dzieci od rana już nie śpią bo na pierwszej lekcji siedzą - smutne życie i smutne jest to że wylewasz swą złość na forum bo w życiu Ci nie wyszło 😞

z całego serca to ja Ci życzę byś okulary ściągnął i spojrzał na świat inaczej bo jak na razie to podnóżkiem wszystkich jesteś ty udzielając się wszędzie gdzie z buta cię wyganiają. Takie trochę gów... przyklejone do buta.

Proszę cię Dzbanix we się nie poniżaj bardziej. Ja oceniam Cię przez pryzmat twoich wałków, ujowych serwerów i tego jakim jesteś nieudolnym administratorem i właścicielem gówno serwerów. I w każdym możliwym poście odnoszę się tylko do tego bo jesteś beznadziejny i ze świata metina to powinieneś dawno już zniknąć. 

Dzbanix a ty o mnie nic nie wiesz, to co ty sobie możesz popisać? Ze do szkoły na 9 ide XD? Takie z tobą gadki developerze xd. Ja nie muszę dzieci naciągać, żeby mieć na chleb dzbanie. 

Piecze Cię dupsko, że już wszystko się wydało? No i elegancko polecam:

i-zel-na-bol-dupy-mydlo-w-plynie.jpg

W kolejnym poście się przyznajesz, że całość IS będzie przechodzić przez Ciebie więc sorki ale byku mega wielkie XD SSik zrobiony jak by miał zniknąć twojej wypowiedzi. Czekam na start i rychły upadek. 

Opublikowano

Dobra ogarnijta tam, bo co wchodzę w jakiś post w prezce to przeważnie paradise jest wspominany, żyć bez niego nie możecie?

Co do serwera, no ciekawie się zapowiada, możliwe że przyciągnie sporo ilość graczy. Powodzenia...

image.png

Opublikowano

Gównotranix poniżasz to się jak na razie - widziałem Cię w poście 30 minut temu więc WOW długo zastanawiałeś się co napisać, a raptem są 3 linijki.

Jedyny wałkiem jaki znam to ten którym dostałeś już od jednego z członków swojej rodziny bo jak widać zabrało ci resztki rozumu.

To że uważasz że coś jest ch... to nie znak że masz tak wpajać ludziom a skoro tak lubisz wpajać coś ludziom to polecam nawiązać współpracę z jechowymi - wspaniale byś się tam nadał.

Znikać? XD znikam to ja tylko z tego forum, tobie też bym polecał bo jak widać nolifienie to ty już w strzykawkach potrzebujesz do żyły sobie dawać, wyobrażam sobie jak podczas tego mówisz ooo hejtowanie ooo jak mi dobrze....

Gównotranix dowidzenia a ty pisz sobie dalej.

Opublikowano

No to umykaj Paradzbanix bo widzę, że już sobie nie radzisz :)

Wybacz, że nie odpisałem na czas ^^

BTW: Maść stosuj zgodnie z zaleceniami lekarza lub z ulotką która znajduje się w opakowaniu. W przypadku pojawienia się jakichkolwiek dolegliwości innych niż ból dupy z racji ze już wszczyscy wiedzą, że to twoje gufno, zgłoś się niezwłocznie do specjalisty.... psychatry koniecznie. :) pozdrów Jusie ode mnie 

Do Ilui - proszę Cię czopku forumowy ^^, nie wezmą Cie do teamu, nawet szkoda Ciebie na ten serwer. 

Opublikowano

Jak ten serwer wytrzyma do lutego z chociaż +100 online to będzie wyczyn z takim zachowaniem administratora, który wyzywa ludzi lub rodziców ;d

Opublikowano
2 godziny temu, ILui napisał:

Dobra ogarnijta tam, bo co wchodzę w jakiś post w prezce to przeważnie paradise jest wspominany, żyć bez niego nie możecie?

Co do serwera, no ciekawie się zapowiada, możliwe że przyciągnie sporo ilość graczy. Powodzenia...

forum Ci do obsługi brakuje czy jak? krystian juz sie Ciebie pozbyl? ;/

żenada1 — kopia.png

Opublikowano
5 minut temu, SiureK™ napisał:

Dlaczego takie rzeczy piszesz tutaj pod prezentacją? Nic to nie ma do serwera a to raczej nie twoja sprawa na jakim forum siedzi ILui

Życie to fabuła. Przestałem bać się wyborów, bo i tak tylko wspomnienia zostają.

https://grzyb.ovh

Opublikowano
21 godzin temu, SiureK™ napisał:

Moja praca na forum, nic nie ma związanego nawet z tym tematem, ale jeżeli aż tak Cię to ciekawi to odpowiem na to pytanie. Nie, nie brakuje. Hmmm Krystian się mnie pozbył? Nie ma jak, bo przecież nawet własnego przecież teraz serwera nie ma :D. Pozdrowianka

@GismoTDI zdejmij klopy z oczu, w teamie jestem od początku, bo to ja robiłam te forum, więc masz rację. Nie musza mnie brać do teamu, skoro w nim jestem od początku. Zrobiłam co chcieli, a ja dostałam co chciałam. Essaa

image.png

Opublikowano
1 godzinę temu, muchomor321 napisał:

Dlaczego takie rzeczy piszesz tutaj pod prezentacją? Nic to nie ma do serwera a to raczej nie twoja sprawa na jakim forum siedzi ILui

Nie Tobie zadałem pytanie także sie nie odzywaj bo szkoda czasu na czytanie twojego bełkotu

żenada1 — kopia.png

Opublikowano
5 godzin temu, ILui napisał:

a mi się wydaje przeciwnie, że zawita mało graczy bo prezentacja taka staromodna 2k10, a to że paradise jest w administracji wcale tych graczy nie przyciągnie, ja swoje zdanie mam o reworkach starych serwerów (odgrzewane)

Opublikowano
24 minuty temu, toxic0.0 napisał:

a mi się wydaje przeciwnie, że zawita mało graczy bo prezentacja taka staromodna 2k10, a to że paradise jest w administracji wcale tych graczy nie przyciągnie, ja swoje zdanie mam o reworkach starych serwerów (odgrzewane)

Każdy ma takie zdanie, jakie ma 😄

image.png

Opublikowano

Skok na kase kolejny, max 100 na starcie w tym 80 osób na najlepszym urozmaiceniu i zabawce na ścierwo serwerach tego "człowieka" Paradise czyli wh/mh.

Padnie szybciej niż Belugia.PLN

Opublikowano
11 godzin temu, ParadiseMC napisał:

Ukrywa? to nieźle widzę - znaleźliśmy przyszłego detektywa Holmsa. Teraz informacja dla Ciebie - spróbuj wykonać przelew na serwer za 1 PLN - wyskoczą Ci Pełne dane <MOJE> "Wpłacasz XXX PLN na rzecz Sylw..........."  I MÓWIĘ CI TO jeszcze NIM NIKT nie wpłacił nawet złamanego grosza na serwer. Więc może mi podeślij jakiś kombinezon wojowskowy żebym jeszcze lepiej się ukrył? bo nawet w regulaminie serwera są MOJE DANE dlatego iż RODO tego wymaga.

A propo mojej obsady na serwerze to jestem w administracji ale nie jestem tam najważniejszą osobą, jestem w administracji tylko dlatego że znałem ten serwer bardzo dobrze i posiadam firmę dzięki której serwer będzie mógł odprowadzać podatki.

Co, w jednym poście nie dało rady to musiałeś dwa zrobić? Dla twojej szanownej informacji, znajdą się osoby (jestem w stanie ci to zagwarantować), którzy nie znają twojego nazwiska, ale nie masz jaj, by umieścić nick swojej osoby na liście administratów. Jedyne konto z tym nickiem jest zbanowane i nie ma żadnej rangi (ma rangę ,,użyszkodnik''). Można więc śmiało stwierdzić, że się ukrywasz na tyle, na ile możesz i pozwala ci na to mistyczne RODO. Miałeś już (o wiele za) wiele przeróżnych Tamidii, więc powinieneś jako tako się rozeznawać w tym, jak zachowują się gracze, jak myslą, co widzą, a na co nie zwracają uwagi - przynajmniej jeżeli jesteś inteligentny, no ale skoro tego nie pojmujesz to być może brakuje ci kilku szarych komórek, nie wnikam.

A no i ten, skąd trutka?

Opublikowano

Zdajesz sobie sprawę że 100 to standardowa liczba w rankingu? Więcej niż 100 nie pokażę. Nawet nie sprawdzisz a już coś piszesz 😄

Wszystko z metinów wypada a czytać można medal co 30 minut

Życie to fabuła. Przestałem bać się wyborów, bo i tak tylko wspomnienia zostają.

Opublikowano
1 godzinę temu, muchomor321 napisał:

Zdajesz sobie sprawę że 100 to standardowa liczba w rankingu? Więcej niż 100 nie pokażę. Nawet nie sprawdzisz a już coś piszesz 😄

Wszystko z metinów wypada a czytać można medal co 30 minut

Kiedy s2? 

Idź tam lepiej do lidla po więcej kongów xD

image.png

Opublikowano

Graczy z dnia na dzień co raz więcej

QxFJPHR.png

A tu 4fun zwiastun który zrobiłem [Jest niepubliczny oraz dostępny tylko dla forum] 😄

Spoiler

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...