Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut] Grab Pet Filter For Zszc - By Mithrandir

mithrandir

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie ma tak dobrze. Taka opcja tylko w petfiltrze.

Jeden z niewielu użytkowników, którzy pamiętają początki tego forum.

85.jpg

• Odpowiedzi 130
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

U mnie jest jakas awaria... na serwer legit i z botem wchodze za pierwszym razem, a mimo to z petem wejsc nie da rady... caly czas Requesting O_o

Server: ZSZC (Water)

Nick: Brok3N | lbrokeNl

Guild: Clubbers

LvL: 100 FF | 70+

Build: Full Str Bow+Garm | Hybryda 7:1 Spear+Prot

Opublikowano

byl jakis uptade albo cos ? o.O ja mam 100% "Request" xD i nie wiem co z tym zrobic troche mialem czasami ale po paru razach mijał i wbijalo sie normlanie a teraz mam 100%

29980.gif

sygnaj.gif

fwiqae.png

Opublikowano

ale zaciec jest 50/50prób wbicia to jest 100% nigdy tak nie bylo.

@EDIT

Ruszcie sie i pomóżcie jak bot nie czyta skili tak petfiter ma 100% request jestem po formacie pc tez nie dziala petfiter nawet prubowalem na fire na water na inne konta nic nie dziala kurwa w dupie z botem ale chce pet fiter no cholera nie mam nerwów juz

29980.gif

sygnaj.gif

fwiqae.png

Opublikowano

PetFiter - Działa tylko jest mega zbugowany ostatnio w sensie ze Request only ale da się wbić, czasami wyskakuje server full lub po prostu się wbija wiec miejmy nadzieje ze ktoś zrobi jakiś update tego fitra albo jakoś go trochę naprawi

Db-Bot - spróbuje z wersją 1.0Beta bo kumplowi działa na tej wersji i czyta skile :) wiec miejmy nadzieje.

29980.gif

sygnaj.gif

fwiqae.png

Opublikowano

Po nacisnieciu "start game " w pet filtrze wyskakuje mi ten blad sdasdg.jpg

wie ktos co trzeba zrobic ?

client.exe wsadz inny i zainstaluj patcha jeszcze raz.

29980.gif

sygnaj.gif

fwiqae.png

Opublikowano

Mój kumpel ma inny problem zrobił wszystko po kolei tak jak jest napisane ale gdy włącza grę przez petfilter to pojawia sie obrazek silkroada i dalej nic wiecie może jak temu zaradzić?

I czy byś mógł mi dać tego innego client.exe?

Opublikowano

Twoj kolega ma problem jak inni ale go sie nie da rozwiazac raczej trzeba próbować do skutku az sie wlonczy

http://www.megaupload.com/?d=05CKTQ3D

Silkroad.exe i client.exe to jest niby do db-bot'a ale powinno dzialac jak nie podmien spowrotem orginalny i wsadz media.pk2 zedytowane jak do db-bota poczym zpatchuj gre.

Linq by BulaPL13

29980.gif

sygnaj.gif

fwiqae.png

Opublikowano

ja mam moze takie glupie pytanie ale czy zeby uzywac tego grab peta to trzeba bylo wczesniej kupic peta za silki i dopiero jak skonczy mu sie 'time' to mozna spokojnie uzywac ten filter ? ?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Żeby używać w ogóle tego filtra to trzeba mieć grab peta. Jak masz grab peta to wtedy możesz używać, nie trzeba czekać na nic.

1334497071-U17330.png

Opublikowano

Inaczej mowiac czy kupisz grab peta za silki czy gold czy za darmo go dostaniesz i czy ma 1 dzien czy 29 dni jeszcze to on bedzie dzialal zawsze kiedy masz go wlonczonego i puki mozesz go miec wlaczonego

P.S ja mam pytanie takie czy bedzie jakis uptade do pet fiter ? reapir crash np. itp ;)

29980.gif

sygnaj.gif

fwiqae.png

Opublikowano

ja mam taki proble ze jak klikam na Sjsro(New) wo wywalo mi blad... i nic ale jak klikne Mysro to odpala mi sie fire...(potrzebuje water)

oto błąd

11.jpg

Mam widnows Vista x64

Opublikowano

a ja mam wiekszy problem nawet powiem chyba nie do zrobienia -.- jak juz wlanczam sro jest okineko sro i zamiast wlaczyc sie to po 20 sec DC i zamyka okienko o.O

29980.gif

sygnaj.gif

fwiqae.png

Opublikowano

mam dokladnie to samo;/ jest tak nawet że jak wypiore inny trainer lub serwer MySro np to mam ten blad co metma:D i nie wiem co zrobic.

dodam że robię wszystko jak napisane na stronie 3, jak pokazane na filmiku, i tak nie moge wbic na water;/ filtra oczywiście chce odpalic z botem (bez bota nie robota) ehh

PLS HELP GUYS!

@EDIT

kay zrobiłem;D juz wiem jak na water wbic:D

NEXT PROBLEM

nie wiem co, ale po wpisaniu passow klikam connect i ciagle jest requesting... mimo ze na serwa mozna wbic za 1 razem ktos wie o co chodzi... requesting jest i nie znika, znika po pewnej chwili znowu connect i nic nie wbija Pomocy:/

SERWER - ZSZC (Water)

CHAR NAME - NoStress

CHAR LvL - 100FF

BUILD - BOW (20cold 80light 100fire 100pacheon)

GUILD - Mercenaries

Opublikowano

vaned na twoj 2 problem taka odpowiedz ze wbijaj do bulu niestety ten fiter jest do dupy nie podobno :P

29980.gif

sygnaj.gif

fwiqae.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...