Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut] Grab Pet Filter For Zszc - By Mithrandir

mithrandir

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Każdy tak ma niestety.

Jeden z niewielu użytkowników, którzy pamiętają początki tego forum.

85.jpg

• Odpowiedzi 130
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Czyli wbijać o 6 rano i nie wychodzić z serwa ... xD

Opublikowano

Bralem to z epvpers, dzialac dziala, z botem tez

NO DC moze by dzialalo gdyby ktos wytrzasna sro_clienta z "wbudowanym" no DC.

everythingfou - sprawdź to.

Opublikowano

Ja natomiast mam 3 pytania:

1)Czy ktos po uzyciu tego grab litra zostala okradzione? (chodzi mi tu bardziej o osoby , ktore uzywaja go juz dluzszy czas)

2)Jakie jest ryzyko okradniecia konta?

3)Czy uzywanie grab pet filtra jest dozwolone? (jedni mowia ze nie , inni ze tak. Znalazlem na tej stronie http://silknation.primarygaming.net/showthread.php?3022-Bot-checking-banning-process notke pod filmikiem notke, wiec moje podejrzenia co do legalnosci grab peta sa niejasne.

EDIT: Czyli polecacie uzywac tak?

Opublikowano

1) Nie okradli mnie. Używam odkąd powstał.

2) Pewnie 5%. Bo nie znam się na Wirusach. Nie wiem może czekają, aż dostaną w swoje łapska dużo kont. ;)

3) Dozwolone.

Jeden z niewielu użytkowników, którzy pamiętają początki tego forum.

85.jpg

Opublikowano

Dobra , zdecydowalem uzyc tego grab pet filtra. Zrobilem wszystko wedlug instrukcji, lecz ciagle jak mam wejsc na serwer dostaje freeza. Wyskakuje mi napis Requesting user confirmation. Czasem nawet za pierwszym razem. Jak rozwiazac ten problem?

EDIT: Czemu wyskakuje mi blad , gdy chce zapisac ustawienia?

Opublikowano

Dobra , zdecydowalem uzyc tego grab pet filtra. Zrobilem wszystko wedlug instrukcji, lecz ciagle jak mam wejsc na serwer dostaje freeza. Wyskakuje mi napis Requesting user confirmation. Czasem nawet za pierwszym razem. Jak rozwiazac ten problem?

Nie da sie rozwiazac, kazdy go ma, dlatego z filtrem wbijaj okolo 4 w nocy :) chyba ze chcesz wbijac okolo 10 godzin za dnia :D Mozesz uzywac tylko myszki do klikania w connect, wtedy czasami logowanie dziala dluzej xD i blokuje sie dopiero po 5 - 15 probach.

Mozliwe ze no dc by zadzialalo gdyby ktos zkolowal gotowy sro_client z "wbudowanym" no dc, juz bylo pisane o tym wyzej.

Gość Daxer92
Opublikowano

Albo źle wrzuciłeś pliki do Media.pk2 albo nie zpatchowanego masz silka.

Ewentualnie zły serwer wybierasz.

Tyle przychodzi mi do głowy... próbuj do skutku :)

Opublikowano

co zrobic jak niemoge sie zalogowac? wpisuje ladnie passy klikam conect i pojawia sie to R....

i tak czekam i nic sie niedziej prosze o pomoc z gory thx

6080.png

25236.png

5403.gif

32009.png

8319.gif

8524.gif

Gość Daxer92
Opublikowano

Musisz wbić najlepiej za 1x ... jak pokazuje się Requesting i nie zmienia się to musisz jeszcze raz włączyć silka i tak do skutku :)

Najlepiej wbijać rano ok. 6-7 bo da się jeszcze wejść za 1x i siedzieć ile się da :)

BTW. Naucz się czytać ... pisaliśmy o tym wcześniej !

Opublikowano

no tak ale wlaczalem to z 10 razy i ciagle Requesting.... a jak wbilem normalnie z standardowym media.pk2 to wbilo za 1 razem

6080.png

25236.png

5403.gif

32009.png

8319.gif

8524.gif

Gość Daxer92
Opublikowano

Może miałeś po prostu farta ...

10x heh ... niektórzy wbijają 10 ale raczej godzin, przez tego buga xD

Mówię Ci - wbijaj rano albo późną nocą.

Opublikowano

@UP

Wystarczy w GATEOPRT.TXT zmienic port na 15777 i zimportowac do media pk2.

Tu masz po angielsku

HOT*HOT*HOT

I found a way to run it with sro-db bot!

U need files from the rar..sro-db + crack + srproxy..and the way to change ip and port from Darkness

StepS:

1. Unrar all in your ZSZC folder.

2. http://www.elitepvpers.de/forum/priv...lient-new.html

This will change media pk2 ip to 127.0.0.1 and edit gameport.txt number 8 to 7 so the port will be 15777.

3. Start SRO Pet Filter.exe and wait for it to appear.

4. Start PetFilterFix_ZSZC(New).exe for new server or PetFilterFix_ZSZC.exe for older server and close it after it appear.

5. Select SjSRO (New) for ZSZC[old server] or Mysro for ZSZC(New)[new server].

6. Open SRProxy and use ip: 127.0.0.1 port: 15778/ port: 15777 bot port: 9000 and press start

7. Run crackloader so the bot start

8. Run the game with loader(uncheck english patch from loader and leave on division 1)

9. After u are in game u will see Pet filter can be enabled and bot works too.

PLEASE RENAME PetFilterFix_ZSZC.exe -> PetFilterFix_ZSZC(New).exe and PetFilterFix_ZSZC(New).exe -> PetFilterFix_ZSZC.exe BECAUSE GMS RENAMED SERVERS...

Gość Daxer92
Opublikowano

Mogę Ci tylko powiedzieć że używam od kilku dni i wszystko jest OK.

Nie chcesz ? Boisz się ? To nie ściągaj ! Nikt Ci nie każe ...

Opublikowano

Sciagnalem to i robie wszystko zgodnie z tutem i jak juz wlaczam loadera (mam zaznaczone tylko no-dc) to mi wyskakuje error 'jakies tam chinskie znaczki (9)' co to jest?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Sciagnalem to i robie wszystko zgodnie z tutem i jak juz wlaczam loadera (mam zaznaczone tylko no-dc) to mi wyskakuje error 'jakies tam chinskie znaczki (9)' co to jest?

Dla wszystkich mających ten błąd i c4:

pokombinujcie z włączaniem różnych fixów oraz zaznaczaniem serverów (sjsro[new], mysro)

Luv ja ZSZC

<3

beztytuuhp.jpg

beztytuu2x.jpg

beztytuu3n.jpg

beztytuuazn.jpg

Opublikowano

Ja zadnego mysro sjsro nie wlaczam xD (nie mam takiedo czegos?)

Przeczytaj instrukcje w pierwszym poście... Gdzie tam masz coś o włączaniu loadera?

Luv ja ZSZC

<3

beztytuuhp.jpg

beztytuu2x.jpg

beztytuu3n.jpg

beztytuuazn.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...