Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut] Grab Pet Filter For Zszc - By Mithrandir

mithrandir

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A ja mam inny problem. Gdy chce juz wlaczyc silka (bot z grab pet filtrem) poprostu nie wlacza mi sie. W proxy wpisuje to IP 127.0.0.1. Po wpisaniu 67.205.76.42 client wlacza mi sie , lecz grab pet filter nie dziala. Robie all zgodnie z tutem:) Jakies sugestie?

EDIT: Dobra , problem juz sam ogarnalem:). Teraz mam inny. Podczas klikniecia przycisku "Save" wyskakuje mi takie cos: http://img375.imageshack.us/img375/5562/bladuw.jpg Jest to dosc irytujace, bo nie chce mi sie ciagle ustawiac tego filtra na nowo kazdego dnia:D Powie mi ktos jak to naprawic?

• Odpowiedzi 130
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@pontius234

Wejdź w folder tam gdzie masz silka.

Włącz od razu bez proxy itd. Grab Pet Filter.

Ustaw wszystko i będzie się dało zapisać.

Jeden z niewielu użytkowników, którzy pamiętają początki tego forum.

85.jpg

Opublikowano

tak wbilem na server ustawilem co ma zbierac czego nie

asdpz.png

byłem zalogowany na postać i nic nie moge zaznaczyc robie wszystko jak jest opisane w tutku

wbijalem bez loaderow i zadnych programow tylko przez grapfiltra

Opublikowano

Może ktoś dokładnie napisać jak to odpalić z botem?

@edit

40min sie pomęczyłem ale dałem rade dzięki filmikowi z Elitepvpers ;)

@edit1

Udało mi sie go odpalić z botem ale gdy dam ENABLE pet zaczyna zbierać wszystko mimo że ustawiłem co ma zbierać.

@Cain

mogę linka?

Opublikowano

@gaara1221 jak włączysz Enable to nic już nie ustawiaj w pecie w grze.

A tak w ogóle to w moim temacie jest film jak włączyć PetFilter z botem.

85.jpg

Opublikowano

@izzy

Używałeś SrProxy? Patchowałeś media?

85.jpg

Opublikowano

nie odpalam przez bota to srproxy mi nie potrzeba a patchowanie media chodzi o ten gateport i bcdisioninfo to tak chyba ze cain chodzi ci o cos innego

Opublikowano

@izzy a używasz fixów?

85.jpg

Opublikowano

Mam ten problem co izzy nie moge wcisnac "Enable" wbijam na water za pomoca SrProxy z ip WATER'A moze cos zle robie ? jakies sugestie? mam win XP SP2 z net framwork 3.5 ;P do media tylko 2 pliki nie ma jakiegos 3 moze? albo.... w sr proxy jeszcze cos pozmieniac lubb... jakos inaczej wbic na serwer nie start game filtrem?

@EDIT

Aha tak nawiasem jak wbije juz do gry to nawet nei czyta peta to nie moge wlonczyc enable to logiczne wiec zacznijmy od tego ze nie czyta peta , wlanczam go wylanczam itp nic nie daje ;/

moze Client inny by sie przydal poprosil bym kogos Client'a od kogos komu dziala Filtr

Opublikowano

@UP

Mi też nie działa. Ten filter nie czyta tych nowszych petów , dlatego tak się dzieje. Kup królika, małpkę, wiewiórkę.. :)

20358.gif
Opublikowano

@Global Edit :

Dobra dziala wszystko ładnie rozwiazałem problem z nieczytaniem peta i wbiciem na water bez srProxy :). NIe było takie trudne ;d

P.S - Dzieki "SZEF xP" za pomoc.!

Opublikowano

@__FurioN_

Przecież do używania filtra nie trzeba mieć SrProxy. Więc po prostu teraz zrobiłeś wszystko dobrze.

85.jpg

Opublikowano

Kiedyś jak wlaczalem poprzez loader tzn:

1. Pet filter

2. oba fixy

3. zaznaczam mysro

4. loader dywizja 1

i działalo, a teraz jak tak robie to pisze "Can't create file transfer manager! mayby pack file corrupted or someone is already accesing it now. Try a few minutes later"

Ktos wie co zrobic by dzialalo a laodrerem ?

Opublikowano

ma ktos moze jakis uptade albo dodatek ze w db bocie w zakladce Pick beda materialy od 90 do 100lvl naprzyklad albo wg wszystkie czy nie ma wcale ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...