Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz
  • 0

Domena metin.pl

cappywymiata44

Pytanie

Opublikowano

Dzień dobry, mam pytanie odnośnie mojej domeny. Czy jest sens ją gdziekolwiek wystawiać? Może mieć jakąś wartość? Domena to metin.pl

DobreWafle.pl - Pyszne i chrupiące!
IP:
DobreWafle.pl - Najlepszy serwer TeamSpeak 3 w Polsce!

b_350_20_FFFFFF_FFFFFF_6400DA_6400DA.png

6 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ogólnie wszystko zależy, dlatego że z czysto marketingowego punktu widzenia jej zakup ma sens tylko ze względu na słowo, ponieważ od dawna nie działała na niej żadna strona, to nie ma ona wartości od strony ruchu i linkowań. Gdybym to ja był jej właścicielem to podpiąłbym ją pod najtańszy hosting, wrzucił jakąś prostą stronę z preclami pisanymi pod metina, poczekał 4-5 miesięcy aż Google ją złapie i będą jakiekolwiek wejścia i wtedy spokojnie odsprzedał za min. 1k, jeśli nie chce Ci się w to bawić (a trzeba by to zrobić porządnie żeby miało sens) to na chwilę obecną pójdzie za max 200-300 PLN, chyba że znajdziesz kogoś komu bardzo zależy to może za 0,5k. 

Opublikowano
20 godzin temu, Hayuni napisał:

domena nie działa 🙂

Po czym wnioskujesz?

Do sprzedania jest sama domena (metin.pl), a nie jakaś strona znajdująca się tam.

Jest coś warta, bo jest dosyć krótka i dokładnie opisująca o jaką grę chodzi. Mógłbyś spróbować wystawić ew. popisać na forach i może kupiec się znajdzie.

Opublikowano

Dziękuje bardzo za odpowiedzi, zastanawiałem się czy jest ona w ogóle coś warta czy po prostu ją zostawić.

Dnia 5.12.2019 o 11:47, Hayuni napisał:

domena nie działa 🙂

Domena oczywiście działa tylko nie miałem jej nigdzie podpiętej.

DobreWafle.pl - Pyszne i chrupiące!
IP:
DobreWafle.pl - Najlepszy serwer TeamSpeak 3 w Polsce!

b_350_20_FFFFFF_FFFFFF_6400DA_6400DA.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...