Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź][Medium] FeniksMT2.pl

ILui

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Przed chwilą, SiureK™ napisał:

A wy dalej z tym? Ile razy musi wam nie wyjść żeby dotarło do Was, że zwyczajnie się nie nadajecie do tego? ;/

Tyle ile będzie potrzeba. :) Pozdrawiam. 😄

image.png

Opublikowano
30 minut temu, ILui napisał:

Tyle ile będzie potrzeba. 🙂 Pozdrawiam. 😄

A poza faktem zmiany z "Hard" na "Medium" to cokolwiek się tu zmieniło? Tylko nie mów nic o eq na 50lvl czy cokolwiek w tym stylu bo to dodaliście jeszcze na tamtym śmietniku ;/

btw.: https://prnt.sc/q3j5wt

żenada1 — kopia.png

Opublikowano

Ale syf pierdolony, ale czego można się spodziewać po serwerach z darmową administracją forum, budżet pewnie skromny to i rewind time zamiast progresu.

Opublikowano
19 godzin temu, PanFredzio napisał:

Ta sama banda gówniarzy co zawsze. Zwykła strata czasu i naciąganie ludzi na pieniądze.

Dziękujemy za opinie. :)

18 godzin temu, Revayerq napisał:

Ale syf pierdolony, ale czego można się spodziewać po serwerach z darmową administracją forum, budżet pewnie skromny to i rewind time zamiast progresu.

Tak zapytam, co ma administracja forum do serwera? To tak, jakbyś oceniał serwer u ludzi, którzy nawet nie mają na niego wpływu. 

image.png

Opublikowano
Przed chwilą, ILui napisał:

Tak zapytam, co ma administracja forum do serwera? To tak, jakbyś oceniał serwer u ludzi, którzy nawet nie mają na niego wpływu. 

Polecam ci przeczytać ze zrozumieniem. Wiem, że bywa to czasami trudne.

Opublikowano
33 minuty temu, Revayerq napisał:

Polecam ci przeczytać ze zrozumieniem. Wiem, że bywa to czasami trudne.

Wydaje mi się, że zrozumiałam to dobrze, odpowiesz mi? Bez ofensywki, spokojnie, chcę tylko znać odpowiedź. 😛

image.png

Opublikowano
9 godzin temu, ILui napisał:

Wydaje mi się, że zrozumiałam to dobrze, odpowiesz mi? Bez ofensywki, spokojnie, chcę tylko znać odpowiedź. 😛

Szkoda czasu na dyskusję z tym dzieciakiem, serio. 

Popracujcie nad prezentacją, bo te rozciągnięte obrazki wyglądają okropnie, systemu tytułów to nawet nie komentuję. 

Opublikowano
3 godziny temu, BezProcentów napisał:

Porozciągać tak ssy w prezentacji to trzeba mieć najebane we łbie.

1 godzinę temu, #Filip napisał:

Szkoda czasu na dyskusję z tym dzieciakiem, serio. 

Popracujcie nad prezentacją, bo te rozciągnięte obrazki wyglądają okropnie, systemu tytułów to nawet nie komentuję. 

Ajj jestem wina wam przeprosiny, z początku gdy na prośbę właściciela wrzucalam prezke tutaj, myślałam, że git jest ale niestety nie jest... ale spokojnie, postaramy się ją poprawić najszybciej jak się da, nie obiecuję, że to będzie w tym tygodniu. Ale raczej wy oficjalnej prezce powinno być, dziękuję bardzo za opinię. :)

19 minut temu, Rexoz napisał:

Ciekawe czy ten serwer ma wgl podjazd

Bez lepiej 😄 kappa ;D

image.png

Opublikowano
6 godzin temu, Tajemniczy59 napisał:

A co z Prestorią? Olaliście serwer zaledwie po miesiącu, szybko.

Przecież stoi i z tego co widzę administracja nadal tam wbija, więc wątpię żeby został olany.

image.png

Opublikowano
1 godzinę temu, TunioPvP napisał:

prestoria padla po 2 tygodniach teraz leca z feniksem na ktorego nie ma prawie zadnego zainteresowania

Pożyjemy, zobaczymy. Dzięki za komentarz, pozdrawiam. 😉

image.png

Opublikowano

Forum ma fajną tapetę w tle tyle, Ilui strasznie elastyczna jesteś. Trzecie forum, na którym jesteś moderatorem pvp (dobry styk grafiki piękna zieleń), senthia teraz feniks. Padnie maksymalnie po miesiącu, nie polecam. 🙂 

Opublikowano
6 godzin temu, ™DoM1naToR™ napisał:

Forum ma fajną tapetę w tle tyle, Ilui strasznie elastyczna jesteś. Trzecie forum, na którym jesteś moderatorem pvp (dobry styk grafiki piękna zieleń), senthia teraz feniks. Padnie maksymalnie po miesiącu, nie polecam. 🙂 

Czy ja wiem, czy trzecie 😏 doinforumuj się troszkę, jeszcze razy dwa i wyjdzie ci prawidłowa liczba. Wgl nie wiem co znaczy u ciebie elastyczna, w sumie przychodzi jedna rzecz do głowy, ale nie wiem czy to to. Dzięki za komentarz i ppzdrawiam. ^^

image.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...