Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z działaniem CS:GO

szymek13373

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, piszę w sprawie kłopotów związanych z graniem mianowicie kupiłem nowy laptop marka asus Vivobook 15 o ile się nie mylę, który posiada następujące parametry : procesor intel core i5-8265 U 1.60 GHz     4rdzeniowy dysk normalny oraz SSD windows 10 Home a na counter strike na najmniejszych ustawieniach ledwo lapie 70fps ponad to gra sie zacina oraz obraz nie jest płynny,przy czym patrzyłem na minimalne wymagania do gry cs i są dużo mniejsze od posiadanych przeze mnie. Nie wiem czy to istotne ale po wejściu w centrum informacji intel pisze że mam używaną grafikę procesora Intel UHD Graphics 620 nie wiem jak to zmienić czy coś dodam że nie jestem obyty w tych sprawach i z góry dziękuję za odpowiedź :) 

• Aive zmienił(a) tytuł na Problem z działaniem CS:GO
Opublikowano

A czego się spodziewałeś po laptopie z takim procesorem bez karty graficznej? 70 FPS na najwyższych to i tak sporo, to że jakiś sprzęt spełnia minimalne nie oznacza że będzie się dało na nim grać. Przed zakupem warto najpierw popatrzeć sobie na yt: 

Opublikowano

Tak czy siak laptop, szczególnie ten, nie jest do gier. Nie wyciągniesz więcej, korzystasz z zintegrowanej karty graficznej i niezbyt potężnego procesora. 

185241494535326637230.png

Opublikowano

Musisz udać się do informatyka, on zamówi zintegrowaną kartę i ją tam opchnie. Ne rób na własną rękę bo zepsujesz.

supreme.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...