Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[S2][x100] BackToMU PVP

Baranek226

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 77
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
Cytat

Phoenix Of Darkness - Loch's Feather ( tylko i wyłącznie z tego mooba, gdzie incziej nie poleci) DROP NISKI

Hell Miney - xChaos Dragon Shield,Grand Soul Shield,Elemental Shield,Bronze Shield,Serpent Shield

- Hell mine nie dropi tarcz exc, zabiłem z 10 i żadnego excelenta.

- Co do tego piórka...w tarkanie lecą dusze konia/kruka i crest który jest odpowiednikiem piórka dla DL.

- Części zaproszeń do BC/DS mogłyby być w sklepach. Chaosów leci dużo a nie ma co z nimi robić. Poza tym to właściwie nie warto tam nawet iść, mobki są mocne a nie dają wcale tak dużo exp...lepiej iść sobie na spocie expić.

Opublikowano
18 minut temu, awik76 napisał:

W rozpisce nagród nie ma seta Dark Phoenix, z mayi za to Black Dragon leci z/grand soul/divine . Będzie ten dp set tu?

Tak Tak, dodam, moje przeoczenie, dzięki za info 🙂

Opublikowano

Też na początku mi się nie wczytywała.  Trzeba było wpisać ręcznie.

Szkoda że raczej ciężko będzie o większą społeczność na dłużej.

Opublikowano

A gdzie jest ten tz. Helper?? bo ja nie widzę na bocie

a bez tego nie ma gry

Ja pier.... jaki żałosny serw

nie dość że nie ma helpera to spotów mało latałem po mapce i tylko  na wyjściach a dalej nie ma

admina nie widać chyba czeka tylko na zbieranie vip  ale tu się nie da

jest tylko 30 osób i to pewnie  trzeba podzielić na ileś tam kont

jak dla mnie niewypał

pozdro ale szkoda czasu

Opublikowano

hej, podasz kordy jakiegokolwiek spota w lt1? szukam i szukam i tylko gine co jakiś czas 😄 albo w atlans tez może być, też nie moge znaleźć nic

Opublikowano
13 minut temu, awik76 napisał:

hej, podasz kordy jakiegokolwiek spota w lt1? szukam i szukam i tylko gine co jakiś czas 😄 albo w atlans tez może być, też nie moge znaleźć nic

Mowiłem ze lista spotów jest po zalogowaniu sie na stronie w panelu gracza

Opublikowano
1 godzinę temu, Baranek226 napisał:

Mowiłem ze lista spotów jest po zalogowaniu sie na stronie w panelu gracza

a ok to dobrze:D ale nie ma info o tym. Przynajmniej na tym forum nie widzę

Nie będziesz może myślał nad połączeniem 2 subów w jedno pvp?

Hej jeszcze pytanie, tutaj są dwa osobne serwery w jakiś sposób? osobne gildie, osobny post? bo na 1 jestem w @ a na drugim już nie.

Opublikowano
3 godziny temu, awik76 napisał:

a ok to dobrze:D ale nie ma info o tym. Przynajmniej na tym forum nie widzę

Nie będziesz może myślał nad połączeniem 2 subów w jedno pvp?

Hej jeszcze pytanie, tutaj są dwa osobne serwery w jakiś sposób? osobne gildie, osobny post? bo na 1 jestem w @ a na drugim już nie.

Dobry pomysł z tym jednym subem  w sumie na drugim mniej osób, jednym więcej rywalizacji 

Opublikowano

Nie ma co nawet z tym pół mózgiem @tarsan wdawać się w jakiekolwiek dyskusje, jedynie co czytam od tego wiecznie płaczące pajaca notoryczne żale pod każdą, ale to każdą publikacja jakiegokolwiek serwera. Widać, że jakiś niezrównoważony emocjonalnie gimbus co potrafi w jednym dniu dwa razy zachwalać jakichś serwer, żeby w trakcie znowu go nie polecać, a potem znowu przepraszać i z powrotem polecać. 

Ja polecam gorąco serwer, jak widać na chwilę obecną jest ponad 80 graczy online i stale ktoś przybywa.

Opublikowano
18 minut temu, wredota napisał:

Nie ma co nawet z tym pół mózgiem @tarsan wdawać się w jakiekolwiek dyskusje, jedynie co czytam od tego wiecznie płaczące pajaca notoryczne żale pod każdą, ale to każdą publikacja jakiegokolwiek serwera. Widać, że jakiś niezrównoważony emocjonalnie gimbus co potrafi w jednym dniu dwa razy zachwalać jakichś serwer, żeby w trakcie znowu go nie polecać, a potem znowu przepraszać i z powrotem polecać. 

Ja polecam gorąco serwer, jak widać na chwilę obecną jest ponad 80 graczy online i stale ktoś przybywa.

Głos rozsądku, dzięki 

Opublikowano
21 minut temu, Talmud napisał:

zmienilbys poty hp i many na wieksze  bo to tragedia jakas co chwile latac do nori do sklepu

A co TY na serverze PVP spowiedzwałes sie hp po 255 xd?

Opublikowano

pierwsze co to spoty i dodać do rozpiski, cokolwiek innego na dalszy plan:D bo haja nie ma gdzie expic, napiszesz że slot i lecą 😄 Jak się da to + jakis ranking na stronie lub lista online- ogólnie coś żeby nicki był widać kto jest w grze. 😛

Opublikowano
4 godziny temu, awik76 napisał:

pierwsze co to spoty i dodać do rozpiski, cokolwiek innego na dalszy plan:D bo haja nie ma gdzie expic, napiszesz że slot i lecą 😄 Jak się da to + jakis ranking na stronie lub lista online- ogólnie coś żeby nicki był widać kto jest w grze. 😛

Dodam z 6-8 spotów na wyższe lvl  dziś, online też ogarnę ☺

Opublikowano

Takiego chłamu to dawno nie widziałem

gra kilku kolesi pewnie z jednego podwórka

spotów mało, helpera ni ma

admina nawet na starcioe nie było

pewnie liczył zyski

ale na tym serwie się nie dorobisz

a  piszesz do mnie z kilku swoich kont i myślisz że nie wiem ze to twoje, hahha

ludzie na serwie wiele nie wiedzą latają giną a ty się cieszysz nie wiadomo z czego

masz rację grałem na wielu serwerach,wielu  

ale ten jest najgorszy pod każdym względem

Opublikowano
2 godziny temu, tarsan napisał:

Takiego chłamu to dawno nie widziałem

gra kilku kolesi pewnie z jednego podwórka

spotów mało, helpera ni ma

admina nawet na starcioe nie było

pewnie liczył zyski

ale na tym serwie się nie dorobisz

a  piszesz do mnie z kilku swoich kont i myślisz że nie wiem ze to twoje, hahha

ludzie na serwie wiele nie wiedzą latają giną a ty się cieszysz nie wiadomo z czego

masz rację grałem na wielu serwerach,wielu  

ale ten jest najgorszy pod każdym względem

Rozpedz się A drzewo Cię samo znajdzie

Opublikowano

Mam pytanie, czy da się jakoś stackować jewele na tej wersji? Tego nie mogę rozgryźć, a nikt widzę nie chce odpisać mi na czacie w grze 🙂 Trochę kamiorów się zebrało, że już się nie mieszczą w depo i nie wiem, czy je na inne postaci przenosić, czy jednak da się je u kogoś połączyć ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...