Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[S2][x100] BackToMU PVP

Baranek226

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

plakatserwer.jpg

Wychodzę od was z propozycja stworzenia server PVP bez resów. Przeglądając troszkę internety, zauważyłem, że jest bardzo mało serverów PVP. Właśnie taki chcę wam zaproponować, być może komuś przypadnie do gustu, okaże się w praniu.

Sezon nad jakim myślałem to 2, być może dobry pomysł żeby się cofnąć te kilka lat do s2

START 27 December

Poland GMT+1 3.00 PM(15:00)
Vietnam GMT+7 9.00 PM
Philippines GMT+8 10.00 PM
Argentina GMT-3 11.00 AM

Nazwa servera: BackToMU

STRONA:

backtomunetwork.fun

backtomupvp.fun

FANPAGE: https://www.facebook.com/backtomupvp

Serwer do testowania JUŻ DZIAŁA , tymczasem zapraszam na DISCORDa ( zrezygnowałem z  forum na rzecz discorda wiec wszystkie sprawy tam) 

TUTAJ ZAPROSZENIE:     https://discord.gg/eaFu6Ju

post-1510008-0-87770200-1485851226.png

- Exp 100

- Drop 50

- Season II

MAX LVL: 400

LimitExpLVL

LVL EXP

1>200 x500

200>300 x250

300>350 x100

350>400 x50

- Spoty rozmieszone po mapach( po 4-6 mobów)

- ARENA - (KOPALNIA JEWELI)

Są tam 4 spoty, z każdego dropi inny kamień. Drop jest ustawiony na 3x więcej niż na serwerze

- Jewel Of Bless        Blue Golem              30 90

- Jewel Of Soul         Orc Archer                30 75

- Jewel of Chaos      Phantom Knight       30 58

- Jewel Of Life          Tantalos                    30   38

- KS i PK dozwolone wszędzie

- Item z wypadajek dość dobre, bardziej by mi zależało, żeby item exe te najlepsze były ciężkie do zdobycia po to aby gra się nie znudziła dość szybko.

DODATKI:

- Wbudowany AFK SYSTEM(coś w podobie MuHelpera)

- Podnosi Jewele, Zen, EXE item, Ancient     -   komenda:   /attack 1 1 7

- Hp Monsters

- Sklep za Jewele  - Otwieramy store, wkładamy item jakie chcemy sprzedać np za soule i przy otwartym sklepie wpisujemy komende: /store soul

/store bless   /store chaos /store hormony  /store guardian

-  Automatycznie połączenie po DC

- Będąc w party przy DC zostajemy ciągle w nim

- Auto Drop event - Bless, Soul, Chaos, JoL, Boxy 1-5 co dzien o 22 w Lorenci

- BRAK WEBSHOPA, jedynie o czym myślałem to wprowadzenie np co jakiś czas oferty np. 30b plus jakiś hełm z fajna opcja za ileś tam złotówek, to tylko dlatego   zeby utrzymac serwer i ciągle nie dokładać od siebie, poza tym nie chce na tym zarabiać, tylko stworzyć klimat jak dawno dawno temu 🙂

- nagroda za wygranie csa - moim zdaniem nie powinno być żadnych nagród, zwycięska gildia ma wystarczająco dużo nagród- dostęp do ancient itemów oraz lord mixa

- dl,mg od 1lvl

- miejsce pk - brama w devias, dostawie tam girl pontion i usunę mooby

- sklep potiony, orby, ksiegi, zaproszenia, soczki, reszta do ustalenia

- bronie 380lvl z Schrikerów

- reszta dropu itemkow do ustalenia

- drop kamieni średnio-wysoki

CHAOS MIX:

- Zapki do BC DS - 80%

- Item +10 -  70%

- Item +11 -  60%

- Item +12 -  50%

- Item +13 -  40%

- Golden Inwazja (co 2h po 8 mobów każdego rodzaju)

- Lorencia - Golden Budge Dragon lub Golden Goblin - BOK+1

- Noria - Golden Taikan - BOK+2

- Devias - Golden Dragon - BOK+3

- Atlans - Golden Lizard King - Bok+4

- Tarkan - Golden Tantalos - BOK+5

BOK+1 - xLeather,Pad,Vine

BOK+2 - xBronze,Bone,Silk

BOK+3 - xScale,Brass,Wind (ringi

BOK+4 - xPlate,Sphinx,Spirit,Light Plate plus exe pedzie i ringi

BOK+5 - xDragon,Legendary,Guardian,Storm Crow,Adamantine

Kundun -       Bone Blade,Grand Viper Staff,Sylph Wind Bow,Explosion Blade,Solay Scepter (zawsze +S+L) Resp 24H

Balgass -       Bone Blade,Grand Viper Staff,Sylph Wind Bow,Explosion Blade,Solay Scepter (zawsze +S+L)

Nightmare Bone Blade,Grand Viper Staff,Sylph Wind Bow,Explosion Blade,Solay Scepter (zawsze +S+L)

Erohim -        Bone Blade,Grand Viper Staff,Sylph Wind Bow,Explosion Blade,Solay Scepter (zawsze +S+L)

Dark Elf -       xAshcrow,Eclipse,Iris,Valiant,Glorious

Maya -           xBlack Dragon,Grand Soul,Divine,Thunder Hawk,Dark Steel

Kalima1 (Schrikery) -    Jewel of Guardian (mały drop)

Kalima2 (Schrikery) -    Gloves- Dragon Knight,Venom Mist,Sylphid Ray,Volcano,Sunlight (mało-średni drop)

Kalima3 (Schrikery) -    Boots- Dragon Knight,Venom Mist,Sylphid Ray,Volcano,Sunlight (mało-średni drop)

Kalima4 (Schrikery) -    Helm- Dragon Knight,Venom Mist,Sylphid Ray,Volcano,Sunlight (mało-średni drop)

Kalima5 (Schrikery) -    Pants- Dragon Knight,Venom Mist,Sylphid Ray,Volcano,Sunlight (mało-średni drop)

Kalima6 (Schrikery) -    Armor- Dragon Knight,Venom Mist,Sylphid Ray,Volcano,Sunlight (mało-średni drop)

Kalima7 (Schrikery) -    Bone Blade,Grand Viper  Staff,Sylph Wind Bow,Explosion Blade,Solay Scepter

(+S,z Luckiem i bez Lucka)(mały drop)

(Respawn co 12h )( Kundun 24 h)

BC, DS, CC, CW - Nagroda Bless, Soul, JoL. Creation

Phoenix Of Darkness - Loch's Feather ( tylko i wyłącznie z tego mooba, gdzie incziej nie poleci) DROP NISKI

Hell Miney - xChaos Dragon Shield,Grand Soul Shield,Elemental Shield,Bronze Shield,Serpent Shield

Lord Mix - xGreat Dragon,Dark Soul,Red Spirit,Hurricane,Dark Master

xKnight Blade,Staff of Kundun,Arrow Viper Bow,Dark Reign Blade,Great Lord Scepter

(100% szansy, 3 opcje)

Ring 40lvl,80lvl -  Bless ,Soul

Silver Medal- jakieś sety nie exe do +7-9 +12opt

Gold Medal- jakieś bronie nie exe do +7-9+12opt

x380lvl Sety -       Wyłączone z dropu

x380lvl Bronie -   Wyłączone z dropu

Bardzo bym chciał stworzyć klimat taki jak ja zaczynałem grac w MU to gdzieś z 15 lat temu. Prosiłbym o zabieranie głosu lub podpowiedzi jeśli macie jakieś ciekawe sugestie.

• Aive zmienił(a) tytuł na [Zapowiedź][S2][x100] BackToMU
  • Odpowiedzi 77
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Cześć,

jestem znanym graczem polskiej sceny mu online, chciałem powiedzieć, że od dawna czekałem na projekt podobny do tego, wyciągam już zakurzone bone blady z szafy i liczę na to, że koledzy z gildi Uranos również zawitają na tym serwerze tak abym mógł przypomnieć im jak smakuje śnieg w w Devias.

Opublikowano

Testy chciałbym otworzyć jak postawię stronę i jak po ustawiam poszczególne rzeczy, drop kamieni, boxow, eventy  itp...   żeby później ewentualnie małe poprawki zastosować.  Na pewno  dam znać o testach także spokojnie 😉😉

Opublikowano

Mi juz wszystko działa na stronie w zakladce news trzeba pobrac clienta ale przed wypakowaniem wylączyc anty wirusa a to ze pisze na stronie offline to tym sie prosze nie sugerowac serwer jest online.

Opublikowano
9 godzin temu, Baranek226 napisał:

obraz.png

Strona działa tylko wystarczy wpisać adres i Pobrać clienta z działu NEWS!

W takim razie zmień link do odnośnika z publikacji tak aby po kliknięciu działała strona, bo nie działa. Trzeba ręcznie wpisywać dopiero.

Opublikowano

Działa ten serwer w ogóle? Mi cały czas w launcherze widnieje nieaktywny przycisk - game start, w ogóle w oknie launchera załadowuje się jakaś strona HugeDomains.com zamiast serwera, chyba coś jest nie tak..

Opublikowano
5 godzin temu, wredota napisał:

Działa ten serwer w ogóle? Mi cały czas w launcherze widnieje nieaktywny przycisk - game start, w ogóle w oknie launchera załadowuje się jakaś strona HugeDomains.com zamiast serwera, chyba coś jest nie tak..

Działa, ściągnąłeś Clienta z działu DOWNLOAD a powinieneś sciągnąć z linka ktory podałem w NEWS, serwer działa ciagle, a strona w poprawkach wiec dlatego tak sie dzieje jak dzieje

Opublikowano

AKTUALIZACJA

DODATKI:

- Wbudowany AFK SYSTEM(coś w podobie MuHelpera)

- Podnosi Jewele, Zen, EXE item, Ancient     -   komenda:   /attack 1 1 7

- Hp Monsters

- Sklep za Jewele  - Otwieramy store, wkładamy item jakie chcemy sprzedać np za soule i przy otwartym sklepie wpisujemy komende: /store soul

/store bless   /store chaos /store hormony  /store guardian

-  Automatycznie połączenie po DC

- Będąc w party przy DC zostajemy ciągle w nim

- Auto Drop event - Bless, Soul, Chaos, JoL, Boxy 1-5 co dzien o 22 w Lorenci

FANPAGE: https://www.facebook.com/backtomupvp

- ARENA - (KOPALNIA JEWELI)

Są tam 4 spoty, z każdego dropi inny kamień. Drop jest ustawiony na 3x więcej niż na serwerze

- Jewel Of Bless        Blue Golem              30 90

- Jewel Of Soul         Orc Archer                30 75

- Jewel of Chaos      Phantom Knight       30 58

- Jewel Of Life          Tantalos                    30   38

Opublikowano

Witam

zapraszam na serverek fajnie sie gra drop kamieni dobry sklepy standardowe jak na pvp serwer w barze jest dobrze wyposażony sklep piorko do winngow tez jest boxy Admin tez spoko jest codziennie na serwie tak wiec zapraszam do grania i do zobaczenia :D

Ale to tylko na testach sklep w lorce boxy i piorko są później trzeba bedzie samemu dropic

• Aive zmienił(a) tytuł na [S2][x100] BackToMU PVP
Opublikowano

Aktualizacja Konfiguracji:

LimitExpLVL

LVL            EXP

1>50         x100

50>100     x90

100>150   x80

150>200   x70

200>250   x60

250>300   x50

300>330   x40

330>360   x30

360>380   x20

380>400   x10

START 27 December

Poland GMT+1 3.00 PM(15:00)
Vietnam GMT+7 9.00 PM
Philippines GMT+8 10.00 PM
Argentina GMT-3 11.00 AM

Opublikowano

Witam wszystkich cieplutko, serwer zapowiada się bardzo ciekawie. Brakuje takich jak "BackToMu" . 

PS. testy nadal trwają, powstaje problem przy odpaleniu Main? ^^

Opublikowano
1 godzinę temu, Sebuszko napisał:

Witam wszystkich cieplutko, serwer zapowiada się bardzo ciekawie. Brakuje takich jak "BackToMu" . 

PS. testy nadal trwają, powstaje problem przy odpaleniu Main? ^^

Spokojnie, przerwa techniczna, jutro powinno być w porządku 

Opublikowano
1 godzinę temu, awik76 napisał:

Podniesiesz exp na testy? Przecież z takim expem nikt wam nie testował nawet na wyższych lvlach tylko wy sami co nie? 

Na początku testów były bosy  w davias, boki  i jewele  w sklepie, ponad 2 tyg  tak było, 2 dni temu zmieniłem wszystko na wersję jaka ma być bo server startuje za 3 dni. A w święta nie mam zamiaru siedzieć przy komputerze. Co do testów było 100 postaci mniej więcej, wszystkie uwagi poprawiłem, bądź zmieniłem. Zapraszam na start w takim razie 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...