Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

proszę usunąć

Man!aq

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 godzinę temu, Gra3fi napisał:

Nie mam problemu z żadnym DC.....
Co prawda serwer jest troszkę "trudny" dmg mobow dosyc mocno podniesiony ale idzie pograć 🙂 
Lepsze sety leca z wypadajek  ( Gold medal polecam ) 
Party zlapać też nie trudno non stop na poście ktoś pisze  także zapraszam . 

Słyszałem kilka opinii, że moby są mocne, ale słyszałem też już opowieść, że 5 osób w party potrafiło ubić złotego tantala - tak więc nie jest chyba aż tak cięzko :) mamy 5 dzień serwera, a niektóre osoby mają już po 5 res.

PS. Niedługo kolejne eventy, które ułatwią oraz urozmaicą grę. 

Dodatkowo napomknę, iż prawdopodobnie za chwilę ruszymy z kampanią reklamową, która pozwoli pozyskać więcej graczy - nad tym spędzamy póki co najwięcej czasu.

Zapraszamy i Życzymy Wesołych Świąt!

• Odpowiedzi 82
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie wiem, nie znam się, ale chyba coś jest nie tak na serwerze. Wczoraj jeden z graczy dał mi ot tak 100 blesów pisząc, że ma ich 1000 w depo, bo jest na serwerze, gdzieś "sklepik" w którym można kupić jewele. I, że z tytułu jakiegoś buga na hajsy, kupił sobie ich od groma, tyle ile mu było potrzeba. Poza tym napisał mi, że na arenie jest spot na którym wbija się rr 2x szybciej, bo tyle dostaje się expa z mobków stąd niektórzy mają 1rr, a inni 5.

Opublikowano
2 godziny temu, wredota napisał:

Nie wiem, nie znam się, ale chyba coś jest nie tak na serwerze. Wczoraj jeden z graczy dał mi ot tak 100 blesów pisząc, że ma ich 1000 w depo, bo jest na serwerze, gdzieś "sklepik" w którym można kupić jewele. I, że z tytułu jakiegoś buga na hajsy, kupił sobie ich od groma, tyle ile mu było potrzeba. Poza tym napisał mi, że na arenie jest spot na którym wbija się rr 2x szybciej, bo tyle dostaje się expa z mobków stąd niektórzy mają 1rr, a inni 5.

Niestety to prawda była dziś się przekonałem o tym sklep był ustawiony w lorce na kordach 7 , 144 🙂

Spot na arenie SK. ( Chodzi o to , że moby nie maja tak jakby dmg , a daja po 800-900 k expa ). 
No cóż wczoraj chwaliłem bo fajnie się grało ale jak poznałem te fakty niestety serwer nie ma nic wspólnego z medium aktualnie. 

Raczej skupiłbym się na wyeliminowaniu bugów , błędów i druga edycja. 

grafi.png

„Ciężki charatker? wiem, mam z natury, ale chcę wierzyć w słońce, nie chcę już wierzyć w chmury...

PIH

Opublikowano

Na powyższe wpisy faktycznie nie mam usprawiedliwienia.  Dziś rano otrzymałem informację o tego typu błędach. Sklep już poprawiony ( w domyśle miały być kamienie na serwerze i w tym akurat sklepie one zostały). Za chwile spot rowniez bedxie poprawiony. Przejrze logi i  osoby które kupiły tam kamienie dostaną jakąś rekompensatę za ich zakup (w zamian za zwrot). Kolejnych edycji nie przewidujemy, zaś przeprowadzimy kilka eventow w których do wygrania będą kamienie oraz konta VIP z większym expem w celu wyrównania szans.

Opublikowano

Zapraszamy na nowy cykliczny event: Top5 Voters. Co 2 tygodnie można wygrać konto VIP na okres 1 tygodnia, jeżeli Twoje konto załapie się do TOP 5 najczęściej głosujących kont na serwer w toplistach. Więcej info na nasyzm forum!

voters.jpg

• Aive zmienił(a) tytuł na [S6E3][x10/x100] ManiacMU

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...