Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

proszę usunąć

Man!aq

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
20 minut temu, Arleta napisał:

Na 200 lvl helper co 5 min zabierze 1 milion zen???? 😮

Tak. 

Spokojnie - dla pewności sprawdziłem jak to wygląda z punktu widzenia gracza. W dungeon na spocie gracz bez żadnego seta (bez zadnych opcji +zen) w minutę uzbierał bezproblemowo 1kk. Więc na wyższych mapach z opcjami +zen nie będzie to stanowiło żadnej bariery. 

• Odpowiedzi 82
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
39 minut temu, Arleta napisał:

Na 200 lvl helper co 5 min zabierze 1 milion zen???? 😮

17 minut temu, Man!aq napisał:

Tak. 

Spokojnie - dla pewności sprawdziłem jak to wygląda z punktu widzenia gracza. W dungeon na spocie gracz bez żadnego seta (bez zadnych opcji +zen) w minutę uzbierał bezproblemowo 1kk. Więc na wyższych mapach z opcjami +zen nie będzie to stanowiło żadnej bariery. 

A w party 5 osób??? A jak jedna osoba ma wingi a inne nie?? Zostanie coś w depo??

Opublikowano
6 godzin temu, Arleta napisał:

A w party 5 osób??? A jak jedna osoba ma wingi a inne nie?? Zostanie coś w depo??

Myślę, że jedna osoba z przed nosa całego hajsu nie zbierze ;) Powiem tak - jeżeli leci na tyle zen, że na utrzymanie się na helperze bez problemu wystarczy to juz pozostaje kwestia gry pomiędzy graczami. Może być tak, że na początkowych mapach będzie to dodatkowa waluta i zen będzie ceniony. Jednak po tym co widzę to bez problemu powinno wystarczyć dla każdego, a nawet  z nawiązką. 

Opublikowano
2 minuty temu, SirKirgo napisał:

Jutro po pracy lukne co sie zmienilo .....zbliza sie termin startu no i wszystko bede wiedzial tak ze do jutra okolo 18 

Pisałeś o dropie z wypadajek (tj nie można było podnieść) - naprawione (znalazłem błąd, który usunęłem w każdej wypadajce)

Zen za helpera - zmieniony

Blokowanie się helpera - nie zauważyłem, jak i również wczoraj grały 3 osoby i nie zgłaszały mi żadnego błędu z helperem

Także zapraszam!

Opublikowano
18 minut temu, Arleta napisał:

Zbiera zbiera ee wszystko jak ma skrzydełka bo głównie stoi i zbiera w czasie jak inni biją:)

Zawsze to będzie dodatkowa motywacja na to aby zen był coś wart 🙂

Opublikowano

Ciekawe co zmieniliscie administracjo na serweze i czy oprocz zapisywania bledow usuneliscie je co powinniscie konsekwentnie robic dzis postaram sie to sprawdzic i napisac co o tym mysle teraz pora do pracy ******fajnie by bylo gdybyscie sluchali osob grajacych a wiec do wieczora

pozdrawiam  stare wygi i nietylko

Opublikowano

Wczoraj wbiłem z nudów. Na 320 Lvl zen miałem około 60 kk na postaci. I kupowałem eq ze sklepu. Wiec jest ok. Trzeba więcej spotów według mnie.  

Opublikowano
28 minut temu, obcy26lbn napisał:

Wczoraj wbiłem z nudów. Na 320 Lvl zen miałem około 60 kk na postaci. I kupowałem eq ze sklepu. Wiec jest ok. Trzeba więcej spotów według mnie.  

Jakie mapy masz na myśli? Domniemań że te o niższych lvl? Lt, dungeon itp?

Opublikowano

A wiec jak pisalem potestowalem serwer mile mnie zaskoczyl bledy usuniete . Zagram napewno serwer nienalezy to lajcikowych  raczej hard  EE beda mialy powodzenie bo moby sa mocne a wiec i gra w pt bedzie potrzebna i przydatna . Zapraszam starych wyjadaczy na ten serwer bo bedzie ciekawie i wart jest gry. Zapraszam tez mlodszy narybek mu online napewno wam sie spodoba.   

A wiec do zobaczenia na starcie all.        

Opublikowano
Dnia 14.12.2019 o 15:53, obcy26lbn napisał:

6 minut temu, makumbaxxx napisał:

A wiec jak pisalem potestowalem serwer mile mnie zaskoczyl bledy usuniete . Zagram napewno serwer nienalezy to lajcikowych  raczej hard  EE beda mialy powodzenie bo moby sa mocne a wiec i gra w pt bedzie potrzebna i przydatna . Zapraszam starych wyjadaczy na ten serwer bo bedzie ciekawie i wart jest gry. Zapraszam tez mlodszy narybek mu online napewno wam sie spodoba.   

A wiec do zobaczenia na starcie all.        

Dzięki Panowie za recenzję 🙂

Ps. W srode jednak skończymy testy, jak ktoś chce jeszcze wejść to zapraszam.

Opublikowano

Wyglada na to ze bedzie niezle zassam klijenta i zobaczymy  serwer z resami exp dobry  jak kolega pisze wyzej serwerk bardziej hard takie lubie a wiec trzeba sie blizej przypatrzec i wystartowac

Opublikowano
39 minut temu, SirKirgo napisał:

Wyglada na to ze bedzie niezle zassam klijenta i zobaczymy  serwer z resami exp dobry  jak kolega pisze wyzej serwerk bardziej hard takie lubie a wiec trzeba sie blizej przypatrzec i wystartowac

Oczywiście, że z resami. Nie będziemy sztucznie hamować gry brakiem resów, lub jakimiś opóźniaczami. Tym się ta gra charakteryzuje i nie będziemy kombinować. Chcesz być lepszy to bijesz resy :) Proste :) 

Opublikowano

TESTY SERWERA ZAKOŃCZONO W DNIU 17.12.2019!

WSZYSTKIM BIORĄCYM UDZIAŁ DZIĘKUJEMY!

UWAGA: REJESTRACJA JEST ZAMKNIĘTA DO MOMENTU OFICJALNEGO STARTU - TJ. 20.12.2019 - GODZINA 19:00

!!! SERWER JEST CAŁY CZAS ONLINE, ALE Z POWODU BRAKU KONTA SIĘ NA NIEGO NIE ZALOGUJECIE !!!

Opublikowano

Jutro start a wiec po pracy okolo 19.00 wystartuje niedlugo swieta a wiec sporo wolnego bedzie czs na mulenie i nietylko . Pytanko kto bedzie gral EE moglibysmy expic ostro razem  bede pod nickiem Mgla .

Opublikowano

co z tymi statami, kolejna telenowela - serwer? a okey widze "Max resets: no limit (100 resets = Grand Reset)" bez limitu rr. a co jest za gr jest po co gr robic? no limit rr... eh takie są właśnie serwery bez wyobraźni idą na łatwizje bez limitu wszystko bo ustawić nie umieją żeby chociaż jakieś fajne pvp i pvm było kiedyś. czyli max można mieć full staty.  A  mieliście coś myśleć o zmienie tych bez limitu wszystko jak kiedyś pytałam, to co co chodzi? Jak bedzie limit tam do polowy full statow to nie bedzie tragedii. z max 150 200rr? nie wiem ile to wyjdzie ale no limit to jest porażka bo każdy full może miec tj. nie ma po co sie wykazac w jakims budowaniu postaci takie ustawienia są dla noobków

Weź Bosssik skomentuj tylko te minki dajesz po forum 😛 serio lubisz pogrywac jak masz postać po 32 tysiące wszystko?:O może ja w tej mniejszosci jestem chociaż myślałam, że raczej mało kto lubi mieć wszystko na full końcowo 

Opublikowano
58 minut temu, Arleta napisał:

co z tymi statami, kolejna telenowela - serwer? a okey widze "Max resets: no limit (100 resets = Grand Reset)" bez limitu rr. a co jest za gr jest po co gr robic? no limit rr... eh takie są właśnie serwery bez wyobraźni idą na łatwizje bez limitu wszystko bo ustawić nie umieją żeby chociaż jakieś fajne pvp i pvm było kiedyś. czyli max można mieć full staty.  A  mieliście coś myśleć o zmienie tych bez limitu wszystko jak kiedyś pytałam, to co co chodzi? Jak bedzie limit tam do polowy full statow to nie bedzie tragedii. z max 150 200rr? nie wiem ile to wyjdzie ale no limit to jest porażka bo każdy full może miec tj. nie ma po co sie wykazac w jakims budowaniu postaci takie ustawienia są dla noobków

Ty analfabetko jebana wracaj do szkoly

Opublikowano

E co Ty nie chce mi się wysilać w pisaniu tutaj poprawnie 😄 bana Ci potrzeba, żonke idź uderz bo zakładam, że taki nerwowy typ z cb 😛

Opublikowano
1 godzinę temu, Arleta napisał:

Weź Bosssik skomentuj tylko te minki dajesz po forum 😛 serio lubisz pogrywac jak masz postać po 32 tysiące wszystko?:O może ja w tej mniejszosci jestem chociaż myślałam, że raczej mało kto lubi mieć wszystko na full końcowo 

Wypraszam sobie. Jak widzisz starałem się ruszyć moją wyobraźnię aby przygotować taka publikacje, ale jak widać nie każdemu dogodze i liczę się z tym. Tak kolejna telenowela - brak limitu resow. Nie będziemy sztucznie blokować możliwości nabijania resetow i wyscigu w rankingu - tym się ta gra charakteryzuje. Co do grand resetu dzisiaj wieczorem ustalimy co za niego jest. Ps. Nie martw się o ilość resetow. 100 res = 40,000 pkt. Więc do max statów potrzebujesz kilkuset resetow. Przy expie 100x nie oczekiwałbym tego w krótkim czasie.

Opublikowano
2 godziny temu, Arleta napisał:

Miałem takie postacie na serwerze X-world parę lat temu 😉 Gdzie grałem jakieś 9-10 lat i nie znudziło mi się 🙂 

Nie bawią mnie za to serwery ze sztucznym blokowaniem postaci jak to napisał wyżej Maniac, a "reakcje" dałem tylko i wyłącznie dlatego, że komentarz, który napisałeś/napisałaś jest strasznie chaotyczny 🙂

Na Twoje szczęście grasz na serwerze 400lvl(+200lvl ML), który patrząc na komentarz raczej bardzo do Cb pasuje 🙂 

Ja czekam dalej na HARD x10 i long term 😉

Opublikowano

Wybacz Maniaq, poniosło mnie z tym komentarzem konkretnie wczoraj, to nie było fair. Fakt choćby po publikacji już widać,że się postarałeś.powodzenia!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...