Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

proszę usunąć

Man!aq

Rekomendowane odpowiedzi

• Aive zmienił(a) tytuł na [S6E3][x300] ManiacMU
  • Odpowiedzi 82
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Podejrzewam, że temat może być ciężki do sforsowania. Większość serwerów jednak udostępnia  możliwość gry multi dla wielu kont.. 

Opublikowano

Dodałem dodatkowo mapki ze spotami, które są już wprowadzone. Niebawem dorzucę więcej.

Z uwagi na wynik ankiety dot. Expa - wprowadzam dodatkowe pytanie do ankiety - exp 75x lub 100x

Opublikowano

Powyżej dodaliśmy informacje na temat złotych mobow oraz nagród za ich żabicie, jak i również wymagany minimalny reset aby samodzielnie ubić danego moba. Będziemy sukcesywnie dodawać różne dodatkowe informacje, tak aby nie było niespodzianek w dzień oficjalnego startu. Zapraszam dalej do testów, bo niestety nie ma wielu chętnych a ustawień już sporo wprowadzonych

Opublikowano

witam,

Ja uważam że  dozwolone powinno być tylko jedno konto . Jak chcesz buf to weź w party Elfa. A nie taki sam ustanie i expi , expi expi. A z Elfem to już tak gładko nie pójdzie bo on przeważnie cały dzień nie będzie stał na spocie, każdy ma jakieś cos. A i szansa by była dla tych co lubią grać soslo.

Mnie osobiście wkurza  jak ktoś zacznie grać i cały czas expi, co to za gra.

A gdzie szukanie qestów, gdzie potyczki np. w devias jak za dawnych czasów, gdzie wspólne wyprawy na bosów.

Ja osobiście jestem ciekaw czy kiedykolwiek powstanie serw gdzie party będzie zabronione 

Tylko ty i twoje możliwości  ae pewnie się nie doczekam

Tak czy siak czekam na otwarcie bo zapowiada to się dobrze

Opublikowano
1 godzinę temu, tarsan napisał:

witam,

Ja uważam że  dozwolone powinno być tylko jedno konto . Jak chcesz buf to weź w party Elfa. A nie taki sam ustanie i expi , expi expi. A z Elfem to już tak gładko nie pójdzie bo on przeważnie cały dzień nie będzie stał na spocie, każdy ma jakieś cos. A i szansa by była dla tych co lubią grać soslo.

Mnie osobiście wkurza  jak ktoś zacznie grać i cały czas expi, co to za gra.

A gdzie szukanie qestów, gdzie potyczki np. w devias jak za dawnych czasów, gdzie wspólne wyprawy na bosów.

Ja osobiście jestem ciekaw czy kiedykolwiek powstanie serw gdzie party będzie zabronione 

Tylko ty i twoje możliwości  ae pewnie się nie doczekam

Tak czy siak czekam na otwarcie bo zapowiada to się dobrze

Niestety musimy iść z duchem czasu. Jakiś czas temu stawiałem na starszy sezon serwera ("stare dobre czasy") i z uwagi na nikłe zainteresowanie projekt upadł. Raczej nieuniknione jest multiacc chociażby na 2 konta. Próbujemy to jakość zbalansowac - np itemy do expa w xshopie za wc i GP które będzie można zdobyć tylko poprzez zabijanie goldow/bossów oraz udział w eventch. 

Opublikowano

2 3 konta standard. Jak serv ustawiony to czemu by nie start na Mikołajki? Tydzien przed startem już się znajdą testerzy.Dużo ppl opuscilo serwery teraz i nie ma gdzie pograć,na święta i przed znów będzie multum nowych i zabiorą ppl 

Opublikowano
12 minut temu, Arleta napisał:

2 3 konta standard. Jak serv ustawiony to czemu by nie start na Mikołajki? Tydzien przed startem już się znajdą testerzy.Dużo ppl opuscilo serwery teraz i nie ma gdzie pograć,na święta i przed znów będzie multum nowych i zabiorą ppl 

Niestety tego nie wiem czy prawidłowo wszystko ustawione. Sporo rzeczy wyłapaliśmy, ale dobrze gdyby osoby grające na codzień dołożyły swoje zdanie. Obserwuję inne serwery, staram się wystrzegać pochopnych decyzji i unikać tych błędów - jednakże brak testerów, stąd tak odległa data. Pozatym muszę odpowiednio rozreklamować serwer a to też trochę zajmie

Opublikowano

a no pewnie mało komu chce się testować więcej niż parę dni przed startem, dopiero za jakiś czas ktoś wejdzie. Jeśli jednak byłby wcześniej start to na pewno sprawdzę na testach.

Opublikowano
22 minuty temu, SirKirgo napisał:

Zaczolem expic kilkanascie leweli reconect i kicha pisze niema takiego konta ehhhh te pl serwery

Sprawdzę w czym rzecz i odpowiem. 

Opublikowano

Weszlem na konto po 30 min.   Macie zajebiscie duzo do zrobienia z medali sypia sie takie itemki ze hoho a teraz ciekawostka !! niemoge uruchomic helpera bo zada 29 000000 heheh tego niegrali

Sporo itemkow z medali niedarady podniesc pisze ze to nie moj

Opublikowano

jest publikacji że do odpowiednikow DP +9 Max z Gold medali. Szkoda że nie do scale/brass Max, a lepsze to z questow od buffera na 191-240 lvl drg+8leg,ashrow+8 itp. Są wszystkie części setów. Nikt tych questow nie robi albo są wyłączone zwykle 😛

Opublikowano

Drop blokuje sie i helper niezbiera jest to czeste

Adminie odpuszczam se ten serw a w zasadzie testy caly zen i kamole ida na helpera zacznij cos robic bo ustawienia sa hmmmm...

Moze kiedys moze gdzies

Opublikowano
5 godzin temu, SirKirgo napisał:

Drop blokuje sie i helper niezbiera jest to czeste

Adminie odpuszczam se ten serw a w zasadzie testy caly zen i kamole ida na helpera zacznij cos robic bo ustawienia sa hmmmm...

Moze kiedys moze gdzies

Ja bym nie oczekiwał dopracowanego serwera 3 tygodnie przed startem - ale to tylko moje zdanie. Dzięki za uwagi - pracujemy dalej :)

Opublikowano

W sklepie nie ma w ogole skili dla rf-a, łapki nie posiadają skila. Praktycznie każda cena która wyświetla się przy itemku prezd sprzedaza nie zgadza sie z realnym zyskiem.

Opublikowano
9 godzin temu, PaYour napisał:

W sklepie nie ma w ogole skili dla rf-a, łapki nie posiadają skila. Praktycznie każda cena która wyświetla się przy itemku prezd sprzedaza nie zgadza sie z realnym zyskiem.

Masz rację - skill dodany w łapkach. Co do cen poszukam rozwiązania. 

Edit: Wszedłem z ciekawości na kilka innych serwerów i WSZĘDZIE  pokazuje się błędna cena sprzedaży przedmiotu. Nie wiem czy jest sens się za to zabierać bo każdy item trzeba osobno edytować - a z tego co ja pamiętam ze swojego grania - nigdy w późniejszych etapach rozgrywki nie zwracałem na to uwagi. PS. Jeżeli to takie uciążliwe mogę się pomęczyć, ale wydaje mi się, że najpierw zajmę się bardziej istotnymi sprawami.

Opublikowano

Na razie widzę, że nadal nie ma żadnych skilli dla Rf'a poza dodanym skillem w łapkach, Mu Helper też z dziwnymi ustawieniami, bo 3kk Zen, żeby się odpalił w ogóle to też nie halo trochę. Już chyba ze 3 przedmiotów nie podniosłem z Silver medala, bo nie wiedzieć dlaczego napisane jest, że nie mogę tego zrobić, tak jakby to był nie mój item i sobie leży aż do zniknięcia. Obrażenia jakie zadają moby też są jakieś powalone, prawie 300 defa, a nie mogę ustać w Lt1, bo moby potrafią bić mnie za 7, ale za chwilę znowu dostaję hity za 120. Powinieneś na bieżąco wprowadzać te zmiany o które ludzie proszą, bo później się tego nawarstwi, a tak już będzie systematycznie coś poprawiane.

Opublikowano
15 godzin temu, wredota napisał:

Na razie widzę, że nadal nie ma żadnych skilli dla Rf'a poza dodanym skillem w łapkach, Mu Helper też z dziwnymi ustawieniami, bo 3kk Zen, żeby się odpalił w ogóle to też nie halo trochę. Już chyba ze 3 przedmiotów nie podniosłem z Silver medala, bo nie wiedzieć dlaczego napisane jest, że nie mogę tego zrobić, tak jakby to był nie mój item i sobie leży aż do zniknięcia. Obrażenia jakie zadają moby też są jakieś powalone, prawie 300 defa, a nie mogę ustać w Lt1, bo moby potrafią bić mnie za 7, ale za chwilę znowu dostaję hity za 120. Powinieneś na bieżąco wprowadzać te zmiany o które ludzie proszą, bo później się tego nawarstwi, a tak już będzie systematycznie coś poprawiane.

Wszystko zostanie poprawione. Wystarczy zerknąć na nasze forum gdzie zgłaszanie były problemy i w większości w ten sposób je poprawialiśmy. Po to jest jeszcze czas aby uniknąć błędów na starcie, dzięki za uwagi, będę działać wieczorem.

Dnia 30.11.2019 o 16:16, SirKirgo napisał:

Weszlem na konto po 30 min.   Macie zajebiscie duzo do zrobienia z medali sypia sie takie itemki ze hoho a teraz ciekawostka !! niemoge uruchomic helpera bo zada 29 000000 heheh tego niegrali

Sporo itemkow z medali niedarady podniesc pisze ze to nie moj

Wydaje mi się, że  usunęłem wadliwe itemy z dropu. Z BOKów zdarzylem usunac, ale nie zaktualizowalem medali stad te problemy. Potestowałem chwilę i nie wypadlo nic czego nie moglbym podniesc.

PS. Itemy nie exc raczej nie sa wiele warte, wiec bez obaw o ten drop. Ustawiam drop medali z wyższych map (od tarkan wzwyż), tak aby początkowi gracze nie mogli zbierać Silver/Gold medali.

Opublikowano

Moze kiedys moze gdzies

Weszlem dzis na server i widze ze nic sie niezmienilo a wiec raczej w tym roku nieruszysz z serwerem

Opublikowano
3 godziny temu, SirKirgo napisał:

Moze kiedys moze gdzies

Weszlem dzis na server i widze ze nic sie niezmienilo a wiec raczej w tym roku nieruszysz z serwerem

Bez obaw. Wszelkie błędy mam odnotowane i bym to usunął przed startem. Już teraz możesz sprawdzić, że helper pobiera 4x mniej ZEN za każde 5 min użytkowania. 

Tj. 5.000 ZEN za każdy posiadany LVL.

przykładowo: jeżeli masz 200 lvl to helper zabierze Ci co 5 minut 1kk zen (wcześniej pobierał 4kk).

Opublikowano

Przed świętami z resami rusza kilka serwów i za dużo ludzi to u was nie będzie.

Zróbcie coś innego 

Bez resów ,mały exp 

mały drop żeby  żeby był handel

To mogłoby zadziałać

Ale z resami no sory nawet ja upatrzyłem inny serw na którym zagram przed świętami

Opublikowano
12 godzin temu, tarsan napisał:

Przed świętami z resami rusza kilka serwów i za dużo ludzi to u was nie będzie.

Zróbcie coś innego 

Bez resów ,mały exp 

mały drop żeby  żeby był handel

To mogłoby zadziałać

Ale z resami no sory nawet ja upatrzyłem inny serw na którym zagram przed świętami

Jak to sobie wyobrażasz? 9 dni przed startem? gdzie testy trwały ponad 2 miesiące zmieniać ustawienia? Trochę nietrafiona propozycja. Tak samo "te serwery" są konkurencja dla nas jak i na odwrót. Wybacz, ale za późno na propozycje tego formatu. Pozatym odnosząc się do Twojej propozycji - nie widzę serwera bez resow z expem wyższym jak 10x , a na taki totalnie nie mam pomysłu. Pozdrawiam i zapraszam 

Opublikowano

Na 200 lvl helper co 5 min zabierze 1 milion zen???? 😮

Dnia 8.12.2019 o 16:27, Man!aq napisał:

T j. 5.000 ZEN za każdy posiadany LVL.

przykładowo: jeżeli masz 200 lvl to helper zabierze Ci co 5 minut 1kk zen (wcześniej pobierał 4kk).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...