Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź][Easy] PrestoriaMt2.pl

Sakera

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Przed chwilą, Revayerq napisał:

Niech się nauczy pracować na IC 4.

Nie znam randomków.

Jakbyś wiedział, to zrobił na takiej wersji na życzenie właściciela, doinformuj się troszkę, potem pisz że co i czego ma się nauczyć.

image.png

Opublikowano
2 minuty temu, Revayerq napisał:

Czyli chłop w jednym z pierwszych postów miał rację, że prezentujecie spierdolony poziom i nie powinniście brać się za coś takiego jak ,,rozrywka dla osób trzecich''.

Wyluzuj stary, niedziela jest, co się tak spinasz?

Opublikowano
5 minut temu, Sakera napisał:

Wyluzuj stary, niedziela jest, co się tak spinasz?

Nie ,,wyluzuj'', takimi dziecinadami dajecie świadectwo tego, iż nie nadajecie się do tworzenia rzeczy, które tworzycie, a także o braku profesjonalizmu. Pozostaje mi tylko współczuć przyszłym graczom; ten użytkownik ,,Strzyga'' bardzo dobrze to napisał. I był to ostatni (przynajmniej na jakiś czas) mój post w tym temacie, bo mi IQ spadam jak to czytam, a nie bardzo mam już czym szastać (za duży staż w privach i forach), a także mam ochotę uruchomić ,,RSP''. Daswidania i aloha.

RSP = Russian Power Meter

Opublikowano
1 minutę temu, Revayerq napisał:

Nie ,,wyluzuj'', takimi dziecinadami dajecie świadectwo tego, iż nie nadajecie się do tworzenia rzeczy, które tworzycie, a także o braku profesjonalizmu. Pozostaje mi tylko współczuć przyszłym graczom; ten użytkownik ,,Strzyga'' bardzo dobrze to napisał. I był to ostatni (przynajmniej na jakiś czas) mój post w tym temacie, bo mi IQ spadam jak to czytam, a nie bardzo mam już czym szastać (za duży staż w privach i forach), a także mam ochotę uruchomić ,,RSP''. Daswidania i aloha.

No idź, idź. Widzimy się w kolejnym poście 😉

Opublikowano

Uprzejmie przypomnę, że ten temat poświęcony jest zaprezentowaniu konkretnego serwera, a nie dyskusji o tym, kto jest lepszym administratorem forów metinka - to sobie wyjaśnijcie gdzieś indziej, bo dalsze posty odchodzące od tematu nie będą mile widziane.

Opublikowano

xD

Mógłby ktoś zrobić takie metin MMA gdzie by się bili moderatorzy for, piękne widowisko

Opublikowano
12 minut temu, Lajk™ napisał:

xD

Mógłby ktoś zrobić takie metin MMA gdzie by się bili moderatorzy for, piękne widowisko

Lepsze by było bicie się technikow serwera np. Ty vs perserga XDDDD

image.png

Opublikowano
6 godzin temu, Lajk™ napisał:

xD

Erni dawaj my na włodarzy, ty od niemca weźmiesz jakieś barierki, ja mam troche miejsca na działce, będą mogli sie napierdalać

żenada1 — kopia.png

Opublikowano
5 godzin temu, Resso. napisał:

Nie polecam, kumple Persergi 

+ niezła hipokryzja, pisze coś takiego https://gyazo.com/4211bfac20248b3c3620a7bf15f16754 po czym wrzuca prezentacje pandory s21412214412 XDDD

Co ma krytyka do wrzucenia prezentacji? Po to jest forum, aby dzielić się swoimi przemyśleniami jeszcze jakbym napisała coś obrazliwego do serwera Mentosa to masz jeszcze powód się przyczepić, ale nie o wyrażenie opinii. W sumie jak z tekstem "kumple Persergi", duzo mówisz a mało wiesz i zero dowodów. Pozdrawiam.

Opublikowano
13 godzin temu, ILui napisał:

... /ciach, apeluję na przyszłość o zachowanie kultury osobistej.

7 godzin temu, SiureK™ napisał:

Erni dawaj my na włodarzy, ty od niemca weźmiesz jakieś barierki, ja mam troche miejsca na działce, będą mogli sie napierdalać

W sumie git pomysł, mogę też być sendziom?

ej, Aive jak dasz mi następne ostrzeżenie to zdejmij mi 5%, które powinni mi zdjąć miliuny lat temu. /gotowe.

Co do serwera to chyba spoko, Pandora chyba raczej się nie zmieni za dużo, pozdrawiam cieplutko. 

A no i oczywiście bugi sprawdzone wszystkie? jakaś beta czy coś?XD

Opublikowano
14 godzin temu, Lajk™ napisał:

xD

Jak dobrze, że etap bycia pucybutem i sprzątaczką mam za sobą.

14 godzin temu, ILui napisał:

Nie wolno bić dzieci. :')

2 godziny temu, Sakera napisał:

Co ma krytyka do wrzucenia prezentacji? Po to jest forum, aby dzielić się swoimi przemyśleniami jeszcze jakbym napisała coś obrazliwego do serwera Mentosa to masz jeszcze powód się przyczepić, ale nie o wyrażenie opinii. W sumie jak z tekstem "kumple Persergi", duzo mówisz a mało wiesz i zero dowodów. Pozdrawiam.

I takie pierdolenie to ja kurwa kocham, właśnie sobie wyobrażam jak zajadam popcorn.

2 godziny temu, Molirol napisał:

Co tutaj jest ciekawego? xD

Nic, to jej kundel/kumpel, ona jest funflem psa Nykse'go, który jest adminem forum, ona dostała teraz niedawno global-moda (,,masz tu kumpelo''). To jest dokładnie ten sam rodzaj pochwały, co wtedy, gdy Twoja babcia Ci mówi, że przystojny z Ciebie kawaler i panny się za Tobą ogladają.

Opublikowano
10 godzin temu, Revayerq napisał:

Nic, to jej kundel/kumpel, ona jest funflem psa Nykse'go, który jest adminem forum, ona dostała teraz niedawno global-moda (,,masz tu kumpelo''). To jest dokładnie ten sam rodzaj pochwały, co wtedy, gdy Twoja babcia Ci mówi, że przystojny z Ciebie kawaler i panny się za Tobą ogladają.

Oj, dzieciaczku a ty dalej swoje, już Ci raz napisałem, żebyś się odjebał i nigdzie o mnie nie wspominał, a ty dalej swoje. Psa to ty sobie możesz znaleźć u siebie w szkole podstawowej, jak będziecie się bawić z kolegami. Weź typie wyjdź na dwór czy coś, bo widać, że Ci się w mózgu lasuje od tego siedzenia. Pisze ostatni raz u mnie atencji nie znajdziesz, więc weź wypierdalaj.

Ps. @Aive Weź tego typa niech się ogarnie, bo jeszcze raz psie napisze i się skończy dzień dziecka.

MadeupSatisfiedEgret-size_restricted.gif

Opublikowano
48 minut temu, Nykse napisał:

Oj, dzieciaczku a ty dalej swoje, już Ci raz napisałem, żebyś się odjebał i nigdzie o mnie nie wspominał, a ty dalej swoje. Psa to ty sobie możesz znaleźć u siebie w szkole podstawowej, jak będziecie się bawić z kolegami. Weź typie wyjdź na dwór czy coś, bo widać, że Ci się w mózgu lasuje od tego siedzenia. Pisze ostatni raz u mnie atencji nie znajdziesz, więc weź wypierdalaj.

Ps. @Aive Weź tego typa niech się ogarnie, bo jeszcze raz psie napisze i się skończy dzień dziecka.

Dobra piesku, skończyły ci się jakiekolwiek wymówki i argumenty.

Opublikowano

Każde następne ostrzeżenie w tym temacie będzie wiązało się z blokadą tworzenia zawartości lub blokadą konta na 3-14 dni, bo mam już serdecznie dosyć marnowania czasu na Wasze nędzne przepychanki. Zachowujecie się gorzej niż dzieci w piaskownicy.

Opublikowano
9 minut temu, aver1 napisał:

Jesli nie wiesz jak zarobic w metku robisz reworki pandory, nie wiem jakie macie tam intencje ale niech bedzie ze powodzenia

Stary, przecież nikt Ci się oficjalnie nie przyzna, że ,,nie miałem pomysłu na serwer, a chciałem zarobić, pobrałem pliki Pandory-Source z neta i robię Pandorę argumentując to tym, że chcę dać rozgrywkę dla fanów serwerów Pandora-Like (czyli Pandora, Elite, Dragon, Diamond'', oni Ci napiszą że robili te pliki 2 lata minimum i po swojemu, autorskie od początku do końca. :')

Tak działa Metin2Priv.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...