Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nesantia.pl [Easy/4fun]

Winter.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Przed chwilą, Winter. napisał:

Rzeczywiście to jest tak śmieszne, przyjedź do mnie, a pośmiejemy się razem 🙂

Zapewne nawet nie przeczytałeś informacji na fanpage, a i tak pewnie wbijesz na Akademie z czystej ciekawości i możesz się wypierać, że tak nie będzie, a już takich było trochę osób 🙂

z Rzygaczy perły 😉

No to się zawiedziesz, bo ostatnio widzę jak to jest w świecie Metin'a 🙂 
Pozatym po co mi wmawiasz skoro i tak zagoszczę u Ciebie jak ja sam wiem co dla mnie dobre xD Akademia jest po jedną rzecz... kumaty wie o co chodzi. 🙂 

PS. Przeczytalęm info z FP więc po co mi wmawiasz że nie przeczytałem? 🙂 Owszem, byłem ciekaw jak to będzie na "AKADEMI XD " i spełniło się to, co pomyślałem odrazu po tej informacjii z "AKADEMIĄ XD " 

PS2. Fajna reklama, gość reklamuje serwer z linkiem do MH XDDDD 
( nie ma reklam bo GF banuje) XD

@
Skąd lecą karty okey? 😄

image.png

• Odpowiedzi 113
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
Przed chwilą, Molirol napisał:

No to się zawiedziesz, bo ostatnio widzę jak to jest w świecie Metin'a 🙂 
Pozatym po co mi wmawiasz skoro i tak zagoszczę u Ciebie jak ja sam wiem co dla mnie dobre xD Akademia jest po jedną rzecz... kumaty wie o co chodzi. 🙂 

PS. Przeczytalęm info z FP więc po co mi wmawiasz że nie przeczytałem? 🙂 Owszem, byłem ciekaw jak to będzie na "AKADEMI XD " i spełniło się to, co pomyślałem odrazu po tej informacjii z "AKADEMIĄ XD " 

PS2. Fajna reklama, gość reklamuje serwer z linkiem do MH XDDDD 
( nie ma reklam bo GF banuje) XD

@
Skąd lecą karty okey? 😄

1. No nie wiem nikt na pewno normalny nie komentuje tak jak ty w poprzednim poście.

2. Żebym ja jeszcze mu coś za to dawał, oczywiście bana dostał za cheaty także nie wiem co w tym śmiesznego to tak jak by iść do ytberów co nagrywają metina na modach i spamić pod prezentacjami, że fajna reklama co gośc reklamuje serwer z linkiem do mh taki sam poziom.

3. Reklama głównie będzie na facebooku, bo ona jest trwała, a kto wie kiedy film z yt będzie usunięty? Wolę coś kupować trwałego (sponsorowany post lub fanpage) niż film modląc się żeby przetrwał kilka dni. 

Trochę tez nie rozumiem twojego toku myślenia gdy prowadzę serwer z małą ilością online też dziwne komentarze trochę dawałeś gdy chce zrobić akademie by odratować serwer główny to też źle (pokaż mi serwer na którym przy +/- 60 online jakiś technik siedzi po kilka godzin z graczami i się serwerem zajmuje 🙂 )

Karty okej lecą z bossów oraz metinów z map +75.

Opublikowano
10 minut temu, JNK_ napisał:

Opłaca się zagrać czy już się zesrało? 

Stać może "jakoś" serwer stoi ale po osiągnięciu 120+ zdajesz sobie sprawę że ten serwer polega na tym że siedzisz na Metkach i Bossach  🙂

Grałem Daggerem i uwierz mi da się grać ale ubić bossy z map 100+ to nie  takie proste xD

" Znajdź mi serwer gdzie nie ma takiej monotonii" xD  

image.png

Opublikowano
23 minuty temu, JNK_ napisał:

Opłaca się zagrać czy już się zesrało? 

Jeśli szukasz serwera z aktywnym administratorem to serio warto. Może u nas nie ma tysiące graczy, ale staram się dbać o serwer. 

14 minut temu, Molirol napisał:

Stać może "jakoś" serwer stoi ale po osiągnięciu 120+ zdajesz sobie sprawę że ten serwer polega na tym że siedzisz na Metkach i Bossach  🙂

Grałem Daggerem i uwierz mi da się grać ale ubić bossy z map 100+ to nie  takie proste xD

nie zadawaj mi pytanie za pytaniem tylko odpowiedz na moje, pozdrawiam 😉

Opublikowano
3 minuty temu, Winter. napisał:

Jeśli szukasz serwera z aktywnym administratorem to serio warto. Może u nas nie ma tysiące graczy, ale staram się dbać o serwer. 

nie zadawaj mi pytanie za pytaniem tylko odpowiedz na moje, pozdrawiam 😉

"Nie dyskutuj z debilem! Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem."    🙂 

@
Czy na serwerze są jakieś dungeony? bo nie widziałem

image.png

Opublikowano
1 minutę temu, Molirol napisał:

"Nie dyskutuj z debilem! Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem."    🙂 

@
Czy na serwerze są jakieś dungeony? bo nie widziałem

Dlatego kończę z tobą dyskusje 😂

Dungeony tylko eventowe ;))

Opublikowano
22 godziny temu, Molirol napisał:

W takim razie daruje sobie, nie mam na to czasu xD Myślałem, że łatwiej da się ogarnąć wymaxowaną postać i się pobić 😄

• 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano
1 godzinę temu, xBishop napisał:

Grałem,wbiłem 100 dla zabawy.

Nie polecam.Ilość ludzi na serwie mówi sama za siebie.

Racja na oficjalu mało osób gra, ale po fuzji z Akademią + update serwer odzyje sam 🙂

• 5 tygodni później...
Opublikowano

- jeżeli znajomy zaloguje się do gry są "krzaki" pewnie przez Polskie znaki specjalne (ł,ć,ż,ź,ś)
- system ulepszeń, głównie chodzi tutaj że podczas ulepszania po najechaniu na ulepy nie ma opisu A na itemach na wyższy lvl jest totalnie zbugowana.
- często wywala clienta choć komputer tak jak Internet mam bardzo dobry.
- jeżeli odwołałasz konia (ctrl+b) są chińskie znaczki na czacie 🙂
- czasami znikały mi itrmy z shopa off-line tak poprostu
Jak coś jeszcze sobie przypomnę to dopiszę
A teraz sugestie bo nie chce mi się wchodzić ma forum i logować z tel.
- Proponuje dodać do dropu rękawice złodzieja (po zakupie łapy w is) jest olbrzymia różnica w dropoe
- karty okey... otworzyłem około 100 pudel A drop to głównie sztabki co jest według mnie bez sensu bo to psuje tylko gospodarkę, aktualnie na rynku jest handel eq exp oraz kd +4
- zwiększenie % na kd+4 bo jest porażka..
- Jeżeli już dodasz nowa mapę to dodaj unikatowy drop z tej mapy tak aby warto było Expic czy dtipoc aby coś z niej wynieść bo jak narazie wbilem wszystko na Fulll (poza pasem) i głównie zarobek polega na ulepach z bossow oraz kd'ów
- dodanie eventu szkaty blasku ( można dodać jako drop, nowe rosy Na moby, hp, bossy) kostiumy na 24h A unikat na 48h
- dodanie nowego itemka coś jak pierścień ppk ale ma by to przedmiot z bonusami pvm/pvp

image.png

Opublikowano
10 minut temu, Molirol napisał:

- jeżeli znajomy zaloguje się do gry są "krzaki" pewnie przez Polskie znaki specjalne (ł,ć,ż,ź,ś)
- system ulepszeń, głównie chodzi tutaj że podczas ulepszania po najechaniu na ulepy nie ma opisu A na itemach na wyższy lvl jest totalnie zbugowana.
- często wywala clienta choć komputer tak jak Internet mam bardzo dobry.
- jeżeli odwołałasz konia (ctrl+b) są chińskie znaczki na czacie 🙂
- czasami znikały mi itrmy z shopa off-line tak poprostu
Jak coś jeszcze sobie przypomnę to dopiszę
A teraz sugestie bo nie chce mi się wchodzić ma forum i logować z tel.
- Proponuje dodać do dropu rękawice złodzieja (po zakupie łapy w is) jest olbrzymia różnica w dropoe
- karty okey... otworzyłem około 100 pudel A drop to głównie sztabki co jest według mnie bez sensu bo to psuje tylko gospodarkę, aktualnie na rynku jest handel eq exp oraz kd +4
- zwiększenie % na kd+4 bo jest porażka..
- Jeżeli już dodasz nowa mapę to dodaj unikatowy drop z tej mapy tak aby warto było Expic czy dtipoc aby coś z niej wynieść bo jak narazie wbilem wszystko na Fulll (poza pasem) i głównie zarobek polega na ulepach z bossow oraz kd'ów
- dodanie eventu szkaty blasku ( można dodać jako drop, nowe rosy Na moby, hp, bossy) kostiumy na 24h A unikat na 48h
- dodanie nowego itemka coś jak pierścień ppk ale ma by to przedmiot z bonusami pvm/pvp

1. już pisałem w grze z tobą o tym

2. Tak wiem o tym na razie większość ma wyłączoną tą opcje, ale będzie przywrócona.

3. Jak wywali podeślij całą zawartość sysser na pw.

4. Poprawię w najbliższej przerwie technicznej.

5. Akurat to jest bardzo mało prawdopodobne, po prostu musiały przedmioty zostać sprzedane, już kilka osób pisało mi z takimi rzeczami, a potem się okazywało, że pomyliły ceny w sklepie.

Propo :

1. Leci z legendarnego bossa (wobby)

2. Tak wiem o tym, ale ze złotej jest szansa na unikalny kostium na 31 dni, a ze srebrnej oraz zlotej też czasami leci 50 sm

3. Szansa na drop kd to 4% nie chce aby one zeszły z ceny, bo one i tak są tanie, a jak zwieksze to będą bez ceny praktycznie

4. Będą nowe kd tam dropiły jak je dodam w 2 części update.

5. Możliwe, że kiedyś taki event będzie miał miejsce.

6. Co do takiego itemku masz przecież amulety do pvp do wytworzenia u uriela, a co do pvm możliwe, że się pojawi. 

Opublikowano
1 godzinę temu, Szalony_Zenek napisał:

pewnie padnie zaraz

Tak mówicie od września, a coś serwer nie może paść 🙄

Rozpiska eventów na ten tydzień znajdziecie na forum.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
1 godzinę temu, mikmik1 napisał:

serwer pusty jak wlasciciel 🙂

dlugo to juz nie postoi... 😉

Dlaczego obrażasz? Ciekaw jestem po czym sądzisz, ze serwer długo nie postoi, a poczekaj cofnijmy się do 1 strony prezentacji... Tam też znawcy jak Ty tak pisali mamy luty, a serwer nadal stoi 😞

Opublikowano
3 godziny temu, Winter. napisał:

Dlaczego obrażasz? Ciekaw jestem po czym sądzisz, ze serwer długo nie postoi, a poczekaj cofnijmy się do 1 strony prezentacji... Tam też znawcy jak Ty tak pisali mamy luty, a serwer nadal stoi 😞

Fakt, też tak pisałem tyle że na początku to jeszcze ktoś grał.. teraz są pustki.. raz na jakiś czas wbijam zobaczyć M1 i z dnia na dzień  coraz mniej ludzi, szkoda

image.png

Opublikowano
3 godziny temu, Winter. napisał:

ile graczy online masz?

Opublikowano
41 minut temu, mikmik1 napisał:

ile graczy online masz?

1 godzinę temu, Molirol napisał:

Fakt, też tak pisałem tyle że na początku to jeszcze ktoś grał.. teraz są pustki.. raz na jakiś czas wbijam zobaczyć M1 i z dnia na dzień  coraz mniej ludzi, szkoda

Nie zaprzeczam, że gra trochę mało ludzi aczkolwiek szykuje dużą aktualizacje z naprawą błędów, potem wejdzie aktualizacja, która trochę rozwinie serwer, a potem jest plan na uruchomienie jeszcze jednej akademii na trochę innych zasadach. Niestety na poprzedniej Akademii miałem sporego pecha, bo jeden z największych serwerów mi się wepchał w datę startu i nie było tego efektu co oczekiwałem. Tak jak pisałem wyżej najpierw wprowadze 2 aktualizacje, które mają polepszyć serwer, a potem wezmę się za Akademie tym razem z lepszym skutkiem mam nadzieje. Nie chciałbym też żeby ktoś mi wypominał "haha znów akademia" patrząc na to, że nikt nic nie traci dzięki Akademiom, a np. w serwerach mc co chwila restartują serwery i jakoś ludzie grają, gdzie tutaj na Akademii nikt nic nie traci więc nie chciałbym takich jak komentarzy wyżej czytać, bo to jest śmieszne. Chcecie wyzywać od oszustów idzcie na jakieś avalony czy elite gdzie MentosFresh steruje jego możecie wyzywać od oszustów lub, że jego serwer padnie po chwili. Za 4 dni Nesantia ma równe pół roku jak widać jest dbany serwer ciągle są eventy co 2 dni ( w weekend jest sobota/niedziela event). Mam nadzieje, że są osoby na tym forum, które mnie zrozumieją, bo nie chce z nikim się przepychać, pozdrawiam Winter.

Opublikowano
9 godzin temu, Karpie napisał:

Serwer kiblowaty, nawet mi się nie chce odpalać cheatów xD
Co tu dużo mówić, po prostu szkoda czasu.

Również tak uważam, że szkoda czasu odpalać cheaty, bo szybko byś bana dostał i zakończył kadencje grając na cheatach 🤗

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...