Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nesantia.pl [Easy/4fun]

Winter.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 113
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
44 minuty temu, Carbonxx3x napisał:

Winter o IS powie że 100% np. szarfy 21% a nie 15% lub w los % albo nie znasz lub nie wiesz o IS na 100%.

no super, szkoda tylko, że w 1 dzień zrobisz w grze szarfe 30% xD

Opublikowano
1 godzinę temu, Carbonxx3x napisał:

Taaa i tak bez sens, więc nie gram.

Boże co za cebulacki kraj jest coś w is co można zdobyć w grze to i tak źle xD

Dziś wgrałem kilka poprawek trzeba włączyć patcher.

Opublikowano

Informuje, że w następnym tygodniu będzie update z max 200 lv.

Jeśli ktoś znalazł jakieś błędy na serwerze prosiłbym o ich zgłoszenie na priv, to w update również je poprawie.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

image.png

No no no, administrator obrażający swoich graczy? Na to się dało inaczej odpowiedzieć, drogi Winterku.

Pomogłem Ci?

Ty też możesz mi pomóc!

Daj Dzięki i też mi pomóż!

Nie pomagam na PW (ew. odpłatnie)

Opublikowano
1 godzinę temu, DasNiko napisał:

image.png

No no no, administrator obrażający swoich graczy? Na to się dało inaczej odpowiedzieć, drogi Winterku.

Pochwal się lepiej co pisałeś niżej, a nie wyrywasz tylko mój odpis xD

Opublikowano
2 godziny temu, Winter. napisał:

Pochwal się lepiej co pisałeś niżej, a nie wyrywasz tylko mój odpis xD

Pomimo tego, co pisał powinieneś zachować krew jako "administrator" serwera i pokazać że masz gdzieś hejterów którzy zawsze są ale jak widać dałeś się sprowokowac .
Co do serwera, sam zakończyłem gre po tym jak widziałem jak ilość graczy spadła ze 100 zrobilo się 50-60 więc wiemy jak serwer skończy (i proszę nie wmawiaj mi że serwer będzie stał nawet z 3 graczami online).
Serwer może byc, nie jest łatwo nie jest trudno 

image.png

Opublikowano
17 minut temu, Molirol napisał:

Pomimo tego, co pisał powinieneś zachować krew jako "administrator" serwera i pokazać że masz gdzieś hejterów którzy zawsze są ale jak widać dałeś się sprowokowac .
Co do serwera, sam zakończyłem gre po tym jak widziałem jak ilość graczy spadła ze 100 zrobilo się 50-60 więc wiemy jak serwer skończy (i proszę nie wmawiaj mi że serwer będzie stał nawet z 3 graczami online).
Serwer może byc, nie jest łatwo nie jest trudno 

To już jedna sprawa.

A tu moja wypowiedź.

image.png

Pomogłem Ci?

Ty też możesz mi pomóc!

Opublikowano
41 minut temu, DasNiko napisał:

To już jedna sprawa.

A tu moja wypowiedź.

image.png

Jest mi tak szkoda Ciebie, że naprawdę. Daj danę na pw, a zamówię Ci okulary odpisałem jakiemuś innemu typowi i ty wmawiasz w temacie, że to do Ciebie było, beka konkretna.

Prosiłbym o nie zwracanie uwagi na tą osobe, ona ma problem ze sobą nawet nie potrafi czytać ze zrozumieniem (na stronie widnieje komunikat o kostiumie, a on i tak co innego na fanpage pisał wmawiając, że prawidłowo napisał) 

Opublikowano
42 minuty temu, Winter. napisał:

Jest mi tak szkoda Ciebie, że naprawdę. Daj danę na pw, a zamówię Ci okulary odpisałem jakiemuś innemu typowi i ty wmawiasz w temacie, że to do Ciebie było, beka konkretna.

Prosiłbym o nie zwracanie uwagi na tą osobe, ona ma problem ze sobą nawet nie potrafi czytać ze zrozumieniem (na stronie widnieje komunikat o kostiumie, a on i tak co innego na fanpage pisał wmawiając, że prawidłowo napisał) 

Ale ja nie powiedziałem, że Ty to do mnie napisałeś. Było napisane, że po wysłaniu "#konkurs" dostanę kostium i nie dostałem nic. :V

Pomogłem Ci?

Ty też możesz mi pomóc!

Opublikowano

Patrząc na wypowiedzi administratora na mpc i w grze nie wszedłem nawet na sekundę na serwer , a miałem chęć ,widać że prowadzi go nieodpowiednia osoba i szkoda tylko czasu . Wyśmiewasz inne serwery, administrację, a sam robisz to samo tylko jeszcze wychodzisz słabiej bo nie masz graczy.

Opublikowano
19 minut temu, HangUp napisał:

Patrząc na wypowiedzi administratora na mpc i w grze nie wszedłem nawet na sekundę na serwer , a miałem chęć ,widać że prowadzi go nieodpowiednia osoba i szkoda tylko czasu . Wyśmiewasz inne serwery, administrację, a sam robisz to samo tylko jeszcze wychodzisz słabiej bo nie masz graczy.

Patrząc na wypowiedzi administratora na mpc i w grze

nie wszedłem nawet na sekundę na serwer

Szkoda dalej odpowiadać takiej osobie jak ty, bo to strata czasu.

Więcej piszcie takich komentarzy fajnie tak siąść wieczorkiem przy piwku i pośmiać się z takich osób jak ty, którzy napiszą swoich 5 groszy nie wiedząc nic 😂😂

Opublikowano

Tak patrząc to od graczy też się wymaga w jakimś spotniu kulturę. Bo jezeli gracze nie szanują admina, to dlaczego oni mają być szanowani przez niego? :v To działa w dwie strony, albo szanują się obie strony, albo żadna.

Co do serwera spoko sie grywalo, pogralabym jeszcze, ale mam bana, a nie chce mi się od zera rozpoczynać.

image.png

Opublikowano

Z miłą chęcią informuje, ze dziś była aktualizacja, która zwiększyła poziom na serwerze do 200. Cała rozpiska zmian jest na forum serwerowym.

Opublikowano
1 minutę temu, Winter. napisał:

to jest serwer easy/4fun, a nie 4fun.

Co to za połączenie xD, dziwne to jest bo 4fun jest z góry easy tak mi sie wydaje 

Opublikowano
Przed chwilą, Rexoz napisał:

Co to za połączenie xD, dziwne to jest bo 4fun jest z góry easy tak mi sie wydaje 

no nie do końca.

Również informuje, że będzie event mikołajkowy.

Opublikowano

Witam informuje, że 27 grudnia o godzinie 18:00 startuje Akademia Nesantia, więcej informacji znajdziecie na fanpage.

Dałem również rozpiske eventów, znajdziecie ją na forum serwerowym.

Kilka dni temu była aktualizacja do 200 lv.

Opublikowano
11 minut temu, Winter. napisał:

Witam informuje, że 27 grudnia o godzinie 18:00 startuje Akademia Nesantia, więcej informacji znajdziecie na fanpage.

Dałem również rozpiske eventów, znajdziecie ją na forum serwerowym.

Kilka dni temu była aktualizacja do 200 lv.

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD 

Porpostu rozjebało mnie to XDDD

@
Skad perły

image.png

Opublikowano
1 minutę temu, Molirol napisał:

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD 

Porpostu rozjebało mnie to XDDD

@
Skad perły

Rzeczywiście to jest tak śmieszne, przyjedź do mnie, a pośmiejemy się razem 🙂

Zapewne nawet nie przeczytałeś informacji na fanpage, a i tak pewnie wbijesz na Akademie z czystej ciekawości i możesz się wypierać, że tak nie będzie, a już takich było trochę osób 🙂

z Rzygaczy perły 😉

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...