Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kupno telewizora

Krolik328

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, Nie wiem czy dobry dział, prosze przenieść jeśli coś. Chce zakupić w wrześniu/październiku tv.  Cena do 800/900 zł maks. Nawet lepiej gdyby taniej. Nie mam zbyt duzych wymagań. Fajnie gdyby coś miało 40 cali, 32 też było by. Nie musi mieć smart tv, ani 4k ani  android czy coś bo w tej cenie wiadomo, że tego nie znajdę. Zależy mi aby coś dobrze działało i było na długo, z czasem moze podłącze do tego konsolę. Co polecacie do kupna w tej cenie? czy ten: https://allegro.pl/oferta/telewizor-manta-led4004-t2-pro-fullhd-usb-7843029073                 Będzie dobrym wyborem czy celować coś innego w tej cenie, co wybrac?

Opublikowano

Wszystko tylko nie Manta. W tej cenie za wiele możliwości nie ma, ale Philips ma fajne 32 calowe telewizory bez smartv, które akurat łapią się w budżecie. 

• Aive zmienił(a) tytuł na Kupno telewizora
Opublikowano

Oczywiście że może być też Samsung czy Sharp, Mante zdecydowanie odradzam, ponieważ jest to bardzo awaryjny sprzęt niskiej jakości. 

Opublikowano

Żaden z pierwszych trzech, bo wszystkie mają rozdzielczość HD Ready, a obstawiam, że będziesz siedział dość blisko, więc nie będzie to wyglądało dobrze, tu masz Philipsa https://www.x-kom.pl/p/473366-telewizor-32-i-mniejszy-philips-32pfs4132.html z Full HD i mieszczącego się w budżecie, jeśli jednak bardzo ci zależy na tych 40 calach, to bierz tego Thomsona.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...