Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

"Jak maxy zrobisz na 66 resach no to w 2 tygodnie nawet ludzie co czasu nie mają bez sealow i pand to zrobią ..."

spoko tylko ze im szybciej zdobedziesz resy tym szybciej zdobedziesz eq (goldy, wszelkie inwazje) tak wiec wiesz...Tu nie chodzi o same resy a co z nimi sie wiaze.

• Odpowiedzi 106
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Pobierajcie najnowsze update przez launcher, została poprawiona pralka a dokładnie wymogi do tworzenia wingów oraz procenty, które Wam sie pokazują przy ich tworzeniu, został również poprawiony Xshop i wysyłanie giftów.

Jeśli ktoś ma problem z włączeniem gry a mianowicie gdy odpala ją a ona w połowie lub w całośći załadowania paska wyłącza się to wystarczy, że zrobicie prosty trik na przykładzie Windowsa 7, na innych Windowsach jest to bardzo podobne:

Klikamy prawym przyciskiem myszy na "Mój komputer" wybieramy "Właściwośći" potem "Zaawansowane ustawienia systemu" następnie "Wydajność" przechodzimy do "Zapobieganie wykonywaniu danych" i tam dodajemy Main.exe z folderu klienta, akceptujemy wszystko i odpalamy grę w pełni szczęścia 

7F1hMuy.png

Pozdrawiam i zapraszam wszystkich mamy już ponad 150 online aktywnych ludzi !

Opublikowano

Siema ludzie ? dawno nie uzywalem tego konta nawet nie sadzilem, ze istnieje. Juz by pewnie wypadalo zalozyc nowe... Chcialbym tylko przypomniec tym wszystkim ludziom, typu greatmu czy innym szczesliwym posiadaczom serverow prywatnych tej gry, ktorym nasi gracze pomagali w ustawieniach ich cudownych serverow a byla to chyba wiekszosc, ktore do dzis znamy bo nie bede pisal kazdy. Zeby nie zapominali jak sami prosili nas lub cieszyli sie, ze jestesmy jak trzeba bylo pomoc im samym...Jeszcze wieksza radosc daje nam to, ze nasz kolega odwala kawal dobrej roboty.... Ulta sie nie czepiaj bo kiedy zalozylem ta @ 1 raz  to  on nie wiedzial co to jest i nawet sie nie lubilismy (nadal nie koniecznie sie lubimy ?) Kontakt z Gazo zly? sory ale wiekszosc tych super adminow nawet by Ci nie odpisala...(osobiscie nie gram ale polecam jak najbardziej)     T. 

Opublikowano

Gildia PINGWINY zaprasza ludzi na serwer, szybko wyexpicie oraz dogonicie topkę jak i możliwości trzaskania bossów i eventów. Codziennie online graniczy w okolicach 170 online i powoli rośnie z dnia na dzień, stabilny rynek, bardzo fajne pvp, dobry kontakt z Administracją, ciekawe eventy no i masa bitki.

Wbijajcie i bawcie się razem z nami ? Gens D pozdrawia.

Opublikowano

Update !

Nowe Customowe sety Ancientowe dla każdej klasy !

DL Meter = Dark Steel; Dark Master - Jewel of Ancient 1

MG Amis = Hurricane; Thunder - Jewel of Ancient 1

MG Tyr = Hurricane; Thunder - Jewel of Ancient 2

SUM Nemesis = Demonic; Ancient  - Jewel of Ancient 1

SM Taros = Grand Soul; Dark Soul - Jewel of Ancient 1

SM Hades = Grand Soul; Dark Soul - Jewel of Ancient 2

BK Hegaton = Black Dragon; Dark Phoenix; Great Dragon - Jewel of Ancient 1

RF Trite = Storm Zahard; Piercing Groove - Jewel of Ancient 1

ME Castol = Divine; Iris; Red Spirit - Jewel of Ancient 1

Częśći do setów dropią normalnie z bossów i są do zdobycia w grze, możecie również wbijać kamienie jewel of ancient w zwykle lub excellent itemy aby je uzyskać ancientowe.

Więcej info tutaj lub tutaj

Dodaliśmy nowe spoty na mapach takich jak Karutan 1, Karutan 2, Aida, LaCleon, Vulcanus

Poprawiliśmy bronie i sety 380 lvl aby działały od 1 lvla

Poprawiliśmy bug z Ynawozagiem 

Aby odpalić poprawnie grę musicie włączyć ja przez Launcher i pobrać najnowsze update lub ściągnąć najnowszy klient.

Serwer cały czas się rozwija i przybywa ludzi, zapraszamy wszystkich niezdecydowanych !

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

pay2win xd wszystko można osiągnąć bez inwestowania, top gildie ubrały się w top sety bez wydawania ani złotówki ale przyjdzie taki jełop który wbił 200 lvl na postaci po czym zrezygnował z gry i będzie pieprzyć farmazony że pay2win hah

Opublikowano

miałem nie udzielać się tu więcej, ale skoro taki 'jełop' jak ty ma info z laysów że wbiłem 200lvl i zrezygnowałem to gratuluje, branzluj się dalej za jewle z x shopa pajacu

Opublikowano
6 godzin temu, felap napisał:

miałem nie udzielać się tu więcej, ale skoro taki 'jełop' jak ty ma info z laysów że wbiłem 200lvl i zrezygnowałem to gratuluje, branzluj się dalej za jewle z x shopa pajacu

Na starcie serwera każdy zaczynał na równi, wiadome, że był Vip na utrzymanie serwera. Jedynie dostępne  były Wcoiny, ale za nie jedynie mogłeś kupić talismany, tickety  i Vipa. Teraz po pierwszym Csie dostępne są kamienie, ale nie FO. Na wszystko tutaj idzie dobrze sobie znaleźć i złożyć coś dla siebie.
Co do serwera to jest narazie 1 edycja adminów, nie ma co pisać, że pay2win, jak na samym początku było o co się bić z czegoś muszą utrzymywać serwer, a jak dobrze pójdzie to i będą kolejne edycje Co sądzę Oby trwały jak najdłużej i przyciągały jak najwięcej ludzi.
Jeszcze dodam, znajdź Dobry Polskim serwer bez Pay2Win, jak wymienisz serwer Grubego to wyśmieje ^^^

Opublikowano

Od początku to Ty wylewałeś swoje niezadowolenie i płacz na poście, zostałeś ukarany, poszedłeś sobie, nam się lepiej żyje bo mamy jednego płaczka mniej, Tobie jak widać również, więc po prostu zamilcz i nie wypowiadaj się bo nic nie wiesz na te tematy a tym bardziej nie umiesz nawet złożyć skargi na forum, zrobić screenshota. Jedynie umiesz używać komendy /post w celu trolowania/irytowania innych osób lub pisać jakieś bzdury na forum. Twoje pomówienia od początku były bezpodstawne, bez jakichkolwiek dowodów, graj sobie tam gdzie grasz i powodzonka tyle w temacie, kogoś tu 4 litery chyba bolą. Nie będę się nawet tłumaczył przed osobą, która od początku startu serwera stwarzała problemy i wykazywała niechęć do gry, każdy miał równe szanse od samego startu, my jako administracja nie gramy w gildiach, Pingiwiny mają u nas TS, każdy z Was może o to poprosić i zrobimy mu kanał. To że większość z Was nawet na niego nie wchodzi albo wstydzi się odezwać to nie nasza wina. Ludzie z Vendetty/Abso jak mają problem też wchodzą na Tsa i wyjaśniamy wszystko. Testy serwera były już ogłoszone ponad miesiąc przed startem, nie ustawialiśmy tego tylko z jedną grupą osób, ustawiały to różne osoby z różnych @. PvP niczym nie różni się od test serwera, jedynie w  PvM zostały wprowadzone pare dni temu poprawki co do RF-a bo był po ludzku za silny ale tylko w PvM. My jako administracja nie będziemy zmuszać nikogo do gry na naszym serwerze lecz prosimy jeśli nam coś zarzucacie to pokażcie chociaż jakieś sensowne dowody w postaci screenshotów, filmików, bo takie głupoty to mogę przyjść i pisać pod każdym serwerem. 

Co do serwera, przygotowaliśmy dla Was licytacje o Wingi 4 lvla.

Przedmiotem licytacji bedą Golden Cherry Blossom. 

Golden cherry dropią tylko na mapie Vulcanus.

Licytacja odbędzie się w Sobote o godzinie 20:00 w kościele Davias.

Zapraszam wszystkich !

1cCgbPJ.png

Opublikowano

jako ze gram od startu to moze odniose sie do slow landika

nie wiem w jakiej gildii grales ale z tego co widzialem to pingwiny zabijaly praktycznie wszystkie bossy czasem cos dorzucila vendetta a absoluty chyba tylko 1 selupa zabily xD  wiec moze o to ci chodzilo przy "ustawieniu servera pod 1 gildie". 

Opublikowano

I wypierdolcie tego małolata  z GMowania na GazoMu jak chcecie budować następna edycje bo ta już umarła . Gość zakłada 1000 nickow bo wszędzie na każdym serwerze ma jechane i cisniete i myśli ze nikt nie wie ze to on.

Opublikowano

@Haajime chłopaku chory na raka , ja się przed nikim nie ukrywam raczej logiczne że robię sobie bekowe nicki bo nie lubię grać na 1 , a co do GMowania  to pal gume lamusie i kasztan Cie to interesuję jak sprawowałem moją władzę . Zapewne żadnych itemów nie wrzucałem sobie na postać prywatną gdyż to by było nie moralne  ,a ja nie lubię łatwej gry  . Więc podsumowując  to JG Cie 

Opublikowano

Chłopaka to masz jako partnera łóżkowego z którym wymieniasz się czułymi słówkami i ciuchami  zamiast itemami w grze bo o dziwo tylko on chce z Tobą jeszcze jakimś cudem rozmawiać.

Władze jedynie jaką masz cioto z rocznika 02  to przy wyborze śniadania przygotowanego przez matke, co dziś zjesz.

Kolejna edycja gazo, kolejny nick betleya bo tutaj też ma jechane.

Opublikowano

@Haajime Widzę standardowo teksty na temat mojego wieku gdyż innych argumentów brakuje tobię , a na kolejną edycję zrobię sobie nick Haajime i cała rodzine wliczając  od matki do psa , gdyż jak uwzględniłeś w swojej wypowiedzi moją matkę  , i mojego partnera czyt : Twoje Ojca . No to już mi możesz mówić jak do rodziny ? , nie pozdrawiam Ciebie śmieciu ?

Opublikowano

Powiem tak :  na każdym serwerze znajdzie się jakaś gildia która "Poznaję", "Zapisuję czasy bossów", "Komunikuję się między sobą na TeamSpeaku" oraz "Pomagają sami sobie jak tylko można". 
Jak ktoś wpadł do gildii gdzie panuję samowolka, nikt nikomu nie pomaga, nie ma Ts-a lub DIscorda to potem się dziwić, że jest płacz do gildii która konkuruję z innymi samą Komunikacją oraz wiedzą zdobytą od początku. 

Opublikowano

Typowy Bentlej - Dużo pisać nic nie robić.  Szkoda że w grze nie byłeś taki kreatywny i żywotność serwera pierdolnela po 3tygodniach. Zrób sobie nick: "Zwykła pogoniona pizda" - najbardziej adekwatny do Ciebie.

Niestety nicki Betley zmienisz ale wstrętnej mordy i pedalskiego charakteru nie zmienisz:)!

Co do psa, gdyby mnie nie wyprzedził na schodach to ja byłbym Twoim ojcem.

"tu betley ale nikomu nie mów"

Opublikowano

@Haajime Co do Psa to teoretycznie żyjesz w błędzie gdyż zdanie napisane przez Ciebie w moją stroną przytaczasz retrospekcję ze swojego życia , ale mniejsza . I pokaż mi ss gdzie napisałem "tu betley ale nikomu nie mów"  i oskarżenia  jakie rzucała twoja guildia w moją stronę typu : ''Dostaję buffy od administratorów , respi item , przywłaszcza sobię kamienie z licytacji . Po prostu byliście mierni jak flaki wołowe i jak to powiedział kumpel Deejv którego gorąco pozdrawiam nie mieliście podjazdu , gdyż czyścilismy was 2 postaciami na Csie . Więc tam lamusie dupa cicho widzimy się za tydzień , pozdro i poćwicz może wyjdzie wam coś więcej niż tylko płakanie jak przysłowiowe ''pizdy'' . Elo nie pozdrawiam 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...