Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
15 godzin temu, Prezes1812 napisał:

Przecież te Absoluty to nic nieznaczące boby do nabijania killi więc nie wiem po co ktoś się nimi przejmuje? ;/

To sedes tak jak te kanapki tez takie free fragi ;/ 

• Odpowiedzi 106
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

jooo odezwali się znawcy Internetu; Mocni w pisaniu, a kretyni jakich mało na tym Mpc. Widać coraz gorzej z wami, że przyczepiliście takiej pierdoły jak Vip, poza tym Oni się co dopiero rozwijają dopiero stawiają pierwsze kroki to już zaczynają się dymy, jak zwykle dobre community które dąży do zamordowania tej gry na śmierć, zresztą ta gra już i tak umarła parę lat temu, pozdro.

Opublikowano
10 godzin temu, Ultimate44 napisał:

To sedes tak jak te kanapki tez takie free fragi ;/ 

Pamiętam kiedyś płakałeś na forum, (nie pamietam jakiego serwera już, może soul) po CSie, że na "bugach" gram bo na stampie padałeś więc cichutko tam proszę, pozdrawiam.

Opublikowano
23 minuty temu, Prezes1812 napisał:

Pamiętam kiedyś płakałeś na forum, (nie pamietam jakiego serwera już, może soul) po CSie, że na "bugach" gram bo na stampie padałeś więc cichutko tam proszę, pozdrawiam.

xD zabawnys takiego czegos nie pamietam wiec raczej nie bylo czegos takiego :) ale nie robmy tutaj gownoburzy jesli chcesz sobie pogadac co bylo 20 lat temu to zapraszam na pw

Opublikowano
16 godzin temu, Ultimate44 napisał:

ale nie robmy tutaj gownoburzy

Ja również o to apeluję, oczywiście do wszystkich - jeśli chcecie coś sobie wyjaśnić, to udajcie się na PW, bo ten wątek jest poświęcony konkretnemu serwerowi i sprawom z nim związanym.

Opublikowano

Publikacja zaktualizowana ! Pierwszy Castle Siege odbędzie się 6 października o godzinie 19:00 w niedziele. Ciągle pracujemy nad serwerem więc patrzcie cały czas na zmiany w publikacji/server info przed startem oraz odpalajcie gre przez Launcher aby być na bieżąco z update. 

Opublikowano

Witajcie, przygotowaliśmy dla Was przed startem Facebookowy Event :) 

Udostępnij i polub nasz Fanpage oraz post, w komentarzu napisz swój nick i wygraj VIP-a na 30 dni !  Wsród wszystkich uczestników zostaną rozlosowane TRZY VIPY !  Losowanie odbędzie się w niedzielę o 15:00. Nie trać czasu, udostępnij post już teraz VIP może być Twój ! Do startu już tylko 3 dni :)

miQWJAF.png

Opublikowano

Wpadłem, posprawdzałem, porozmawiałem i można stwierdzić, że serwer stworzony przez graczy i dla graczy ? Administratorzy uprzejmi, a przede wszystkim słuchający i skorzy do udzielania pomocy. Zagram na serwerze na pewno.

Opublikowano
20 minut temu, Gazowany majster napisał:

seal of healing+panda+vip

To rozumiem że każdy dostał taki prezent czy tylko koledzy,testerzy?? Bo skąd mogą mieć na starcie bez odpalonego donate buffy ?:) 

Opublikowano

Po starcie serwera dostępny do zakupienia za Wcoiny będzie tylko VIP oraz BUFFY, reszta czyli Custom Jewele / Wingi zostaną dodane po pierwszym Csie. 

Goblin Point / WcoinP shop będzie od początku odpalony gdyż nie można tam kupić nic za Donate.

Następnym razem proszę czytaj ze zrozumieniem ?

Opublikowano

Nic mi do tego i powodzenia z serwerem jednak to "tylko" przy serwerze gdzie zostaja staty zrobi drastyczna przewage miedzy donate a nie donate. Szkoda, ze nie odpaliles donate np po 1 CS. a tak wiadomo, ze guild ktora ma najwiecej resow dzieki sealom etc wygra i stworzy sie ogolny inbalance.

Powodzenia.

Opublikowano
1 godzinę temu, Trystian1990 napisał:

Wbiłem 2 rasy i moge powiedzieć ze nie polecam Serwera totalne dno

Bardzo mało spotów ,  totanie nie przemyślany drop ETC oraz wiele wiec niedociągnięć

Widać, że kolega ma coś z głową. Spotów jest sporo tylko trzeba poszukać. Drop jest w porządku.

Opublikowano
2 godziny temu, Trystian1990 napisał:

Wbiłem 2 rasy i moge powiedzieć ze nie polecam Serwera totalne dno

Bardzo mało spotów ,  totanie nie przemyślany drop ETC oraz wiele wiec niedociągnięć

Bardzo malo spotow? naciskales mape pod tab? ja tam widze po 5-8 na wiekszosci map.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...