Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zostanę właścicielem/szukam sponsora

Sztalixon

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! 

Tak jak w temacie widzicie zostanę właścicielem PUBLICZNEGO serwera Teamspeak3. Posiadam wieloletnie doświadczenie w serwerach TeamSpeak3, które kształciłem także w technikum (jestem już rok po technikum i nadal pracuje przy serwerach).

Oferuje także dobrą reklamę, 200-300 osób online w ciągu tygodnia, dwóch? Bez problemu. 

Serwer będzie zautomatyzowany (wszelakie boty) oraz będą organizowane specjalnie giveawaye i zabawy (szczegóły także pw)

Więcej szczegółów poprzez wiadomość prywatną na forum.

Ogłaszam się ze względu, że posiadam także klan, który przyniesie ok. 30-50 osób, a nie będę tworzył specjalnie serwera dla klanu. Już lepiej otworzyć coś większego i niech sobie stoi. 

• Aive zmienił(a) tytuł na Zostanę właścicielem/szukam sponsora
Opublikowano

Ale ts3 został stworzony do komunikacji, a nie do zabaw, chociaż tak też można.

Również nie sądzę, żebyś znalazł sponsora, bo dochody z ts3 są malutkie, jeśli w ogóle są. Kto normalny kupuje jakieś rangi vip, które dodają możliwość posiadania paru kanałów więcej? No bez przesady..

Opublikowano
9 godzin temu, Ekrahb napisał:

Ale ts3 został stworzony do komunikacji, a nie do zabaw, chociaż tak też można.

Również nie sądzę, żebyś znalazł sponsora, bo dochody z ts3 są malutkie, jeśli w ogóle są. Kto normalny kupuje jakieś rangi vip, które dodają możliwość posiadania paru kanałów więcej? No bez przesady..

Z doświadczenia wiem, że stali bywalcy kupują otóż owe rangi bądź jakieś specjalnie strefy itd. 

Dochody są także z reklamowania serwerów gier, głupie dodanie baneru i strefy dla serwera, a zawsze jakiś grosz w kieszeni :) 

Opublikowano
2 minuty temu, Sztalixon napisał:

Z doświadczenia wiem, że stali bywalcy kupują otóż owe rangi bądź jakieś specjalnie strefy itd. 

Dochody są także z reklamowania serwerów gier, głupie dodanie baneru i strefy dla serwera, a zawsze jakiś grosz w kieszeni :) 

No  w sumie to masz po części rację..

Opublikowano

Jeśli posiadasz licencje to możemy się dogadać, serwer, licencje botów itd, zabezpieczenia itd. Też myślę nad ponownym otworzeniu serwera ts3 ale nie mam ochoty kupować teraz licencji bo nie wiem jak to będzie. 

Opublikowano

Yeyo,

Co do osobnika to tak, posiada wiedze ale jak każdy obiecuje, a czy dotrzyma słowa? 200&300 osób to nie jest mało i żeby przyciągnąć taką ilość trzeba mięć do tego chęci jak i znajomośći. 

Co do samych TeamSpeaków są to TSy które posiadają gildie, utrzymują się na reklamowaniu serwerów Minecraft które wydają kwotę od 100 do 300 zł żeby Banner jak i TeamSpeak wysyłał powiadomienie co dany czas o Reklamie serwera. 

Czy jest sens tworzyć Nowy Teamspeak? Który będzie i tak miał to samo co 100000000000 innych? Nie. TeamSpeak upadnie a Discord zajmie jego miejsce, czemu TeamSpeak nadal działa lepiej niż Discord? Gdyż ludzie są przystosowani. Sam wole TeamSpeak bądz Discord oferuje wiecej za (DARMO).

TeamSpeak beż klanów i gildii nie będzie miał wiecej niż 10 osób. 

Pozdrawiam Catha.

1.png

• 2 miesiące temu...
Opublikowano
Cytat

15. Tematy, które są nieaktywne przez okres 14 dni, zostaną przeniesione do archiwum i będą tam dalej dostępne, jednak nie będzie można w nich odpowiadać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...