Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[S6][x10] WEED MU

Bidonik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

90% to multi konta siedza na spotach i sami graja , jakos niebawi mnie to. Jesli chodzi o kamole to padl mi 1 c tylko przez te 130+ lvl  natomiast wypadajek jest przesyt narazie to tyle

Opublikowano

Siema ide na latwizne :D  jak rozdac staty dla dl? W mu gralem ostatni raz 5 lat temu i tutaj dla mnie wszystko nowe :) dzieki.  W grze nick Buka

Opublikowano
14 minut temu, makumbaxxx napisał:

Obydwa podserwery full prosimy o 3 bo niemozna wbic

zdecydowanie przydałoby się ?

sygnatura.png

Opublikowano

Niemoge sie zalogować , jak probuje sie zalogowac to mi wyskakuje ''Account is invalid''.A na stronie pisze ze prosze 1 raz zalogować sie w grze. Ktoś miał podobny problem?

Opublikowano

Stwozylem konto ale mialem to samo pokaz1ywalo ze niema powtorna rejestracja na tych samych logach i konto smiga...Serwerek guciawka zapraszam troche kilowania przez mocnych lub malolatow ale idzie grac na off expie za kazdym razem mnie ubijali heheh

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Serwer godny polecenia, dwa duże sojusze walczące ze sobą na eventach, bossach itd. Naprawdę hard server jeśli chodzi o wbianie mlvla. Przy 5-6 mobowych spotach, idzie to naprawdę ciężko, dlatego trzeba latać bc, ds itd i można śmiało gonić topke ? po 16 dniach gry topka ma tylko 50 mlvl, także idzie naprawdę wolno. 400 lvl przy dobrym full pt wbijecie w 3 dni, prawdziwe wyzwanie zaczyna się potem

• 2 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...