Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[S6][x10] WEED MU

Bidonik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bienvenido

COMIENCE A LAS 23 !!

El 30 de agosto de 2019, se inicia un servidor muy agradable.
¡Comience de manera uniforme con todos!

En la última edición había un poco menos de polacos, así que prepárate para comenzar ahora.
Al final de las vacaciones, puedes comenzar a jugar fácilmente.

Para las tardes de otoño, MU es increíble ?

Servidor a largo plazo
Súper configuraciones

Muy divertido, divertido.

Dirección del sitio web :

http://imperial.mu

Na ostatniej edycji było 2500 ludzi online.

Działa system reconnect i system /offattack.

Na offattack nie musisz mieć odpalonego kompa , żeby postać biła w party na skillu.
Po prostu ustawiasz bota wpisujesz /offattack i postać wisi sobie na serwerze możesz wyłączyć kompa.

Wszystko łatwo się ustawia !
Szykować się na 30.08.2019

Eda.png

Tak wyglądają podstawowe ustawienia.

Klient jest zrobiony z automatycznym antylagiem , żeby wszystko ładnie chodziło jak nie chcecie kompa obciążać.
Serwer jest dopracowany w każdym calu.

Hay puntos en el servidor, pero el servidor es difícil, no es un servidor fácil para besugo.

Espero que haya 40 y 100 de nosotros en esta edición ?

Los invito a jugar a partir del próximo viernes.
Si alguien quiere explorar lo que funciona, puede ingresar a la prueba beta.
El servidor beta se está ejecutando, puede descargar el cliente y verificar puntos, etc.

eventos:

events.png

Más información:

https://www.weedmuserver.com/info

¿Preguntas?

escribir 

Pantalla de prueba ?

(08_23-23-59)-0001.jpg

• Aive zmienił(a) tytuł na [S6][x10] IMPERIAL.MU
Opublikowano

Nie widzę w tej rejestracji nic trudnego. Serwer naprawdę godny uwagi, na ostatniej edycji nasza gildia dość długo broniła zamku. Niestety jako że było nas mało, musieliśmy tworzyć ally z brudasami. Dlatego zapraszamy na serwer i obiecujemy ciekawa rozgrywkę, dużo walki, ks, inwazji, bosow i godzin spędzonych na tsie ?

Opublikowano
5 godzin temu, SirKirgo napisał:

Rejestracja jest totalnie popierdzielona sporo osob niezagra przez to jakies dziwne piny  hasla skomplikowane ttp ja odpuszczam

Wszystko dla Twojego bezpieczeństwa. , żeby Ci ktoś nie wszedł i nie usunął postaci.

Rejestrujesz konto i ustalasz przy rejestracji PIIN np.1234 następnie wbijasz do gry i wpisujesz PIN 1234  już w grze.
Konto odblokowane możesz grać :)

Zero trudności.

Jutro start i jazda wbijać.

Hasło musi zawierać jedną dużą literę to chyba nie aż taki problem zacząć swoje hasło duża literą.

Opublikowano

"Dnia 30.08.2019 startuje bardzo fajny serwer.
Zacznij równo ze wszystk
imi !"

A dlaczego na stronie w serwer info jest napisane że start 23.08 2019? Nie mogę sie też doszukać czy to serwer non res czy z resami ale może ja ślepy więc proszę o podpowiedź ?

Pytanie jak wyżej o której start?

Opublikowano

Start o 23, o 24 będą moby ? myślę że admianistracja imperiala się rozdzielila i stąd nowa nazwa. Serwer miał sporo błędów na poprzedniej edycji ale były one na bieżąco eliminowane i myślę że teraz będzie się grało bardzo przyjemnie. Zapraszam na nasz kanał ts grommu.net-speak.pl. W razie problemów służymy pomocą.

Pozdrawiam, ProBSB 

Opublikowano

Zasysam klijenta lukne co to jest a jesli chodzi o zakladanie konta to niejest to takie bardzo proste pozatemaby wejsc na strone to juz makabra non stop pisac pisac i pisac mimo to lukne co to jest

Opublikowano

Wszystko wygląda z pozoru fajnie myślę, że zajrzę obczaić.

Nasuwa mi się tylko jedno pytanie, co można osiągnąć po przez donate? Jest to dla mnie bardzo ważna kwestia.

sygnatura.png

Opublikowano

Jutro wczesnie do pracy na 5 a wiec pogram z godzinke i end a potem sie zobaczy >Mysle ze jak zawsze rozpocznie sie wyscig o topke ..,ja zagram bardzo spokojnie malo czasu ale lubie mu zagram na nicku PikoloKolo

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...