Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Namierzenie IP

Pathss

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
7 godzin temu, Ktosiu napisał:

Skoro jest w TWOIM profilu , widoczne TYLKO DLA CIEBIE to jak ma to IP widzieć ktoś inny ?  

Każda strona, serwer czy poczta zawsze pobiera IP z pod którego sie do niego ktoś łączy , czyli masz zapisane IP wszędzie tam gdzie się wchodziło, nawet to forum zapisuje  to IP . 

Miałem wlama na to konto dwa razy, dlatego się obawiam. Wystarczy ze ta osoba weszła w spis logowań i ma IP routera jak i moje mobilne

• Odpowiedzi 54
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Czego sie obawiać ???   Nadal ciężko zrozumieć że odczytujesz cały czas  SWOJE WŁASNE IP i  siejesz panikę   bezsensownie .  

Jeśli sie, włamał to nie problem odczytać włamującego się IP ,  też powinno być na liście. 

Skoro ktoś sie włamuje to nie problem IP tylko użytkownika konta na które sie ktoś włamał, jak widać nie potrafi właściwie zabezpieczyć konta czy  haseł które pewnie ktoś pobrał z kompa przez włam albo mając do niego dostęp. 

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Opublikowano
8 godzin temu, Ktosiu napisał:

Czego sie obawiać ???   Nadal ciężko zrozumieć że odczytujesz cały czas  SWOJE WŁASNE IP i  siejesz panikę   bezsensownie .  

Jeśli sie, włamał to nie problem odczytać włamującego się IP ,  też powinno być na liście. 

Skoro ktoś sie włamuje to nie problem IP tylko użytkownika konta na które sie ktoś włamał, jak widać nie potrafi właściwie zabezpieczyć konta czy  haseł które pewnie ktoś pobrał z kompa przez włam albo mając do niego dostęp. 

No i właśnie mam IP wlamujacego, ale co niby mam z tym zrobić? 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...