Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź][Hard] Tamidia *SE*

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To już jest nudne, każdemu się przejadło.

Jak nigdy nie miałeś szacunku, tak dalej go w stosunku do graczy nie masz. Coś jest niewygodne i ci nie pasuje to banujesz na forum.

Pamiętasz swojego wspanialego GM - Czaszke? Jak ty z takimi ludźmi robisz serwery to nie dziwne że nikt tam nie gra. A na opinie o sobie i swoim KOTLECIE zapracowałeś sobie sam. Trzeba było popracować nad s1 a nie robić dokładne lustrzane odbicie - czyli s2. Po czym zmieniłeś nazwe s1 na s3, w kwietniu chyba czy marcu wypuściłeś Tamidie RE, na której zarzekałeś się że będziesz dbał o serwer a on zdechł w 2 miesiące. Teraz Tamidia SE która padnie może jeszcze przed startem, a potem taktyczna zmiana nicku oraz nazwy serwerka i Sylwek dalej będzie wypuszczał 2 miesieczne kotlety. 

Jak ktoś chce zobaczyc jego szacunek do graczy niech zajrzy w dział "Kosz" na forum tamidii. 

Żenadą jednym słowem można opisać twój serwer.

A no i na koniec dodam od siebie tyle:

Sam nie umiałeś złapać ludzi z botami, których masowo Ci zglaszalem. Dodatkowo tylko gdy napisałem pod zapowiedzią s2 (tej z 2018) czy to nie jest czasem lustrzane odbicie s1 przed aktualizacją do 105, ty dałeś mi perma bez powodu. I jeszcze napisaleś, jak to było? "Wypierdalaj do swojego MPCforuma" ? 

A tydzień wcześniej jak piesek łasiłeś się do nogi gdy zgłaszałem ci po 20 botów dziennie. 

Po fuzji jak znikło mi eq z 1 i 2 strony z każdej postaci z s1, odpisałeś że to nie twój problem i kolejny perm na konto na forum bez żadnego powodu.

To tyle. Jak ktoś chce tam grać to niech się zastanowi czy warto.

Opublikowano
7 godzin temu, Cannzas#111 napisał:

gdzie prezentacja ?

Dosyć długo się ładuje, bo cała prezentacja jest w jednym obrazku. Żeby zobaczyć trzeba albo poczekać, albo wejść w link bezpośredni, tam idzie trochę szybciej.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...