Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Komputer za ok. 1500 zł do gier

HaszKu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jaki posiadasz budżet na kupno?   1500 zł +/-

Kiedy zamierzasz kupić zestaw (za ile dni, tygodni, miesięcy, lat)? zamierzam kupować po kolei podzespoły np. w jednym mies. obudowa, dysk itp. w nastepnym np. procek a w kolejnym jeszcze coś.

Jaka jest dotychczasowa specyfikacja sprzętu, a jaka rozdzielczość monitora? laptop lenovo ideapad 110

Do czego ma służyć komputer? gry typu wiedźmin 3,  gta V itp.

Czy w koszyku ma się znajdować monitor albo inne peryferia (myszka, klawiatura, słuchawki, etc.)? nie

Czy do zestawu ma być dołączony system operacyjny? nie

Czy zamierzasz podkręcać podzespoły? Masz jakieś dodatkowe wymagania dotyczące sprzętu? Czy części mogą być używane? raczej nie używane, ponieważ nie dał bym rady rozpoznać czy są uszkodzone czy nie.

nie potrafię oszczędzać dlatego właśnie taki tryb kupowania podzespołów :v, nie mam wysokich wymagań wystarczą mi nawet poziomy grafiki na średni/niski ^^. 

z góry dziękuję ^^ 

Licznik Postów: 20|40|60|80|100|150|200|250|300|350|400|450|500+

• Aive zmienił(a) tytuł na Komputer za ok. 1500 zł do gier
Opublikowano

Trochę nie rozumiem - 1500zł to na teraz na pewne podzespoły czy zakładasz, że taki budżet ogarniesz docelowo?

Opublikowano

zakładam za będę w stanie poświęcić około 500zł miesięcznie a zważając na to że jestem mało cierpliwy to 3 mięs max 4 czyli max 2k PLN 

Opublikowano

Zanim przejdziemy do samych podzespołów to pytanie - czy zamiast bawienia się w kupowanie podzespołów przez kilka miesięcy, nie lepiej kupić od razu całość i wziąć to na raty?

Opublikowano

tak szczerze to mam niepewna pracę i mam obawy że jak wezmę kredyt to mogą mi np. losowo nie przedłużyć umowy. a oszczędzanie mi nie wychodzi 

Opublikowano

Istnieją takie magiczne rzeczy jak konta oszczędnościowe. Zorientuj się jak to wygląda w swoim banku i się zastanów nad takim czymś.

Opublikowano

Oba zestawy przyzwoite nie ma się co przyczepiać.

Masz problem z wyborem laptopa czy komputera? >Napisz do mnie<

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...