Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź][Hard] Feniks

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 52
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • Aive zmienił(a) tytuł na [Zapowiedź][Hard] Feniks
Opublikowano
Cytat

3. W zapowiedzi należy podać przewidywany czas startu serwera, nie dalszy niż 3 tygodnie od założenia tematu.

Proszę o podanie konkretnej, przewidywanej daty startu serwera - w innym wypadku zapowiedź zostanie przeniesiona do archiwum - czas do 13.

Opublikowano
17 minut temu, Aive napisał:

Proszę o podanie konkretnej, przewidywanej daty startu serwera - w innym wypadku zapowiedź zostanie przeniesiona do archiwum - czas do 13.

Dodane.

image.png

Opublikowano
2 minuty temu, Ups... napisał:

To chyba serwer Persergi xD

Jakby był Persergi, to by tego nie wstawiala. ?

image.png

Opublikowano

Po miesiącu już tego nie będzie, ale powodzenia bo Exo i Ilui ;]]

Opublikowano

Zapraszam do zakładania kont na forum, jak i również składania podań na pw do Feniksa na zamknięta betę.

MadeupSatisfiedEgret-size_restricted.gif

Specjalista
Opublikowano
2 godziny temu, Nykse napisał:

Zapraszam do zakładania kont na forum, jak i również składania podań na pw do Feniksa na zamknięta betę.

Dnia 6.07.2019 o 20:41, SiureK™ napisał:

No nie, serwer robi Haysoo czyli jego przydupas, także można się spodziewać że i Pers tam coś grzebał, lul

To prawda, że współpracuje z wami kolega persergi? 

giphy.gif

Opublikowano
1 minutę temu, Sav napisał:

Jaki kolega? Bo Perserga ma dużo kolegów.

image.png

Opublikowano
40 minut temu, Sav napisał:

"Z wami"? To sie odnosi też do mnie? ?

żenada1 — kopia.png

Opublikowano
Dnia 6.07.2019 o 18:55, Ups... napisał:

To chyba serwer Persergi xD

Ale ty kurwa geniusz jesteś, Perserga ma tutaj zakaz wjazdu.

Specjalista
Opublikowano
45 minut temu, ILui napisał:

Jaki kolega? Bo Perserga ma dużo kolegów.

Nie wiesz co oznacza słowo kolega? Nie obchodzi mnie ilu kolegów ma, zapytałem o to czy współpracuje z wami osoba która się zadaje z persergą/korzysta z jego "usług".  Nie wiem, nie potrafisz czytać ze zrozumieniem? Serio, żadnej ofensywki, po prostu perserga nie potrafi robić serwerów i udowodnił to wielokrotnie. Jeżeli ktoś się zadaję z persergą to potencjalnie może korzystać z jego usług a wole uniknąć grania na gównie.

giphy.gif

Opublikowano
26 minut temu, Revayerq napisał:

Ale ty kurwa geniusz jesteś, Perserga ma tutaj zakaz wjazdu.

Perserga, a nie jego serwery. Zresztą pokazali to już nie raz.

Jeśli nie skumałeś kontekstu mojej wypowiedzi (bo nie była skierowana do Ciebie) to morda tam i wypierdalaj.

74f31dbf1675f.jpg

Opublikowano
3 minuty temu, Sav napisał:

Nie wiesz co oznacza słowo kolega? Nie obchodzi mnie ilu kolegów ma, zapytałem o to czy współpracuje z wami osoba która się zadaje z persergą/korzysta z jego "usług".  Nie wiem, nie potrafisz czytać ze zrozumieniem? Serio, żadnej ofensywki, po prostu perserga nie potrafi robić serwerów i udowodnił to wielokrotnie. Jeżeli ktoś się zadaję z persergą to potencjalnie może korzystać z jego usług a wole uniknąć grania na gównie.

‎Co ma fakt tworzenia serwera, do jakichkolwiek usług, skoro Perserga nie jest nawet w teamie, a co dopiero miałby przyłożyć do tego projektu rękę?

image.png

Opublikowano

Uprzejmie informuję, iż trwają jeszcze zapisy na zamknięte beta-testy, do godziny 16:00.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
15 minut temu, AMBOSS napisał:

jutro start czy będzie przesunięty ?

Cześć. Start był przewidywany na 25 Lipca, ale z niektórych mniej ważnych powodów zostaje przesunięty. Wszystkie informacje, co do otwartych beta-testów, jak i startu znajdziesz na naszym forum - forum.feniks-online.pl.

Ponadto, w razie pytań możesz się skontaktować z Właścicielem serwera, który z tego co widzę, jest teraz na forum. Życzę miłego dnia, Nykse.

Nowicjusz
Opublikowano

Miałem okazje chwile porozmawiać z administracją, bardzo przyjemny człowiek, widać zaangażowanie i wkład jaki wsadza w ten serwer.

Było, nie było. Kogo to obchodzi? To ten typ gry w której nie zmienisz 100%, możesz ewentualnie pomyśleć nad 30...

Co do prezentacji : wykonanie całkiem przyjemne, przejrzyste i pomimo kilku błędów ortograficznych, bardzo ładnie napisane.

Wbije, jak nie na dłużej, to chociaż na chwilę.

Powodzenia życzę, do zobaczenia w M1!

Opublikowano

Data startu za nami, serwer z tego co widzę nie ruszył, a temat nie został zaktualizowany o nowe, konkretne informacje.

Archiwum. W sprawie przywrócenia tematu proszę o zgłoszenie posta z podaniem w powodzie raportu precyzyjnej i pewnej informacji o dacie startu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...