Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź][Hard] Feniks

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. W końcu zdecydowałem się na zrobienie tutaj konta i mogę publicznie podziękować Pani Aive za przywrócenie prezentacji, która jest dla całego zespołu bardzo ważna. Zatem - Dziękuję Pani bardzo

Dodam jeszcze, iż prezentacja zostanie na pewno zaktualizowana w dniu dzisiejszym.

Pozdrawiam, Feniks.

• Odpowiedzi 52
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
3 minuty temu, Feniiks napisał:

Cześć. W końcu zdecydowałem się na zrobienie tutaj konta i mogę publicznie podziękować Pani Aive za przywrócenie prezentacji, która jest dla całego zespołu bardzo ważna. Zatem - Dziękuję Pani bardzo

Dodam jeszcze, iż prezentacja zostanie na pewno zaktualizowana w dniu dzisiejszym.

Pozdrawiam, Feniks.

Podpisuję się pod komentarzem.

Pozdrawiam, Miun,

Opublikowano
3 minuty temu, MajsterClark napisał:

Byłem i nie polecam, serwer z 2k11, pierścień tp, żadnych nowości, byle tylko zgarnąć hajs od naiwniaków 

Cześć. Ja tylko zapytam, czy miałeś nick clark, nic więcej. Więc?

Opublikowano

właśnie o to chodzi że 2k11 bo wyżej to gówno z gównami a nie metin tylko jakiś fubu na hackach leciał i mnie przegonił w rankingu ? rozumie że to beta ale bez przesady

Opublikowano
7 minut temu, AMBOSS napisał:

właśnie o to chodzi że 2k11 bo wyżej to gówno z gównami a nie metin tylko jakiś fubu na hackach leciał i mnie przegonił w rankingu ? rozumie że to beta ale bez przesady

Serwer nie jest 2k11, bo dużo aspektów zostało zmienionych. Gdybyś miał takie pliki, to wbicie 30lv zajęłoby Tobie parę dni. Co do postaci o nicku FuBu, która jest w rankingu na becie, to tak - ta postać jest odpalona, wiem o tym, ale testujemy zabezpieczenia przed DMG i sync hackiem na wyższych poziomach, bo wiadomo, że może być taki przypadek, iż kickałoby Was na 36 poziomie (przykład) a My byśmy się zastanawiali dlaczego tak się dzieje.

Jeżeli ktoś ma tutaj ochotę nadal negatywnie oceniać - niech posiedzi trochę na serwerze, da nam więcej czasu, My robimy co możemy, sprawdzamy, testujemy, poprawiamy, siedzimy nawet po 24 godziny

Opublikowano
2 minuty temu, Feniiks napisał:

Serwer nie jest 2k11, bo dużo aspektów zostało zmienionych. Gdybyś miał takie pliki, to wbicie 30lv zajęłoby Tobie parę dni. Co do postaci o nicku FuBu, która jest w rankingu na becie, to tak - ta postać jest odpalona, wiem o tym, ale testujemy zabezpieczenia przed DMG i sync hackiem na wyższych poziomach, bo wiadomo, że może być taki przypadek, iż kickałoby Was na 36 poziomie (przykład) a My byśmy się zastanawiali dlaczego tak się dzieje.

ja się nie sapałem o to czy serwer jest 2k11 czy nie tylko pisałem do osoby wyżej że mi się takie serwery podobają bo jestem fanem klasycznych serwerów i gardzę nowościami bo moim zdaniem psuję to tą piękną grę, może mnie nie zrozumiałeś dokładnie ale serwer mi się podoba ogólnie tylko jedna rzecz która mnie wkurwiła to właśnie ten fubu

Opublikowano
2 minuty temu, AMBOSS napisał:

ja się nie sapałem o to czy serwer jest 2k11 czy nie tylko pisałem do osoby wyżej że mi się takie serwery podobają bo jestem fanem klasycznych serwerów i gardzę nowościami bo moim zdaniem psuję to tą piękną grę, może mnie nie zrozumiałeś dokładnie ale serwer mi się podoba ogólnie tylko jedna rzecz która mnie wkurwiła to właśnie ten fubu

Okej. Tylko wolę sprostować i wytłumaczyć, aby nie było, że My o niczym nie wiemy, bądź nic nie robimy - jak 80% graczy zawsze bezpodstawnie myśli. Podaj mi swojego fb w prywatnej wiadomości. Dziękuję 

Opublikowano
1 godzinę temu, Feniiks napisał:

Jeżeli ktoś ma tutaj ochotę nadal negatywnie oceniać - niech posiedzi trochę na serwerze, da nam więcej czasu, My robimy co możemy, sprawdzamy, testujemy, poprawiamy, siedzimy nawet po 24 godziny

Dostaliście informację również ode mnie, że specjalnie sprawdzamy odpały. Więc nie rozumiem skąd ten dramat na siłę. Mimo wszystko zapraszam do sprawdzenia serwera.

Pozdrawiam

Opublikowano

Aktualnie został rozpoczęty 2 etap beta-testów, na serwerze zagościł npc z item-shopem. Rozpoczęliśmy kampanie reklamową, frekwencja nawet dopisuje, a błędów na chwilę obecną jest bardzo mało.

Jeżeli ktoś wejdzie na serwer i będzie czegoś potrzebował, bądź chciał zgłosić, to możecie napisać w wiadomości prywatnej na forum, bądź w grze do mnie - Feniks, lub Miun.

Pozdrawiam, Feniks

Opublikowano
14 minut temu, edosia napisał:

Zagrałbym ale jak bez pelerynek to nawet sie nie ruszam :v...

Peleryny są dodane do dropu z metinów :)

Opublikowano

Cześć właśnie wleciał trailer, jak i pierwsza zapowiedź z serwera, linki poniżej.

Trailer:

Spoiler

Zapowiedź:

Spoiler

Opublikowano
1 godzinę temu, ShinQE napisał:

Nic ciekawego nie widać na tym serwerze, nawet nazw zbroi nie chciało się komuś wymyślić. Nie polecam.

Super argument, rzeczywiście nazwa zbroi niesamowicie wpływa na cały gameplay. Dodatkowo dopowiem, że kilka setów ma zmienioną nazwę . Mimo wszystko gorąco pozdrawiam :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...