Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

RothMT2.pl [Medium/Hard]

_Joker

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

UWAGA! OSTRZEŻENIE!

Zaszła nietypowa sytuacja, mianowicie mowa tutaj o niekompetencji administracji pewnego serwera - Av****MT2.

Na forum owego serwera(nie wiem jak będzie w grze), administrator podszył się i użył tego samego nicku co ja - "Joker".

Zarejestrowałem się na ich forum, kulturalnie napisałem na ShoutBox że nie mam nic wspólnego z serwerem, oraz stworzyłem temat informujący o tym.

Zaraz po tym zostałem zbanowany, co świadczy o niekompetencji administracji, ponieważ nie było nawet żadnej próby tłumaczenia się z ich strony.

W związku z zaistniałą sytuacją muszę o tym informować, żeby tacy pajace nie oszukiwali ludzi, dodamy jeszcze informacje na naszym forum, oraz na stronie.

Jeśli na jakimś serwerze pojawi się nick Joker, a ktoś zechciałby to zweryfikować czy to nie przypadkiem ktoś z NIEKOMPETENTNEJ ADMINISTRACJI serwera Av****MT2, wystarczy napisać tutaj do mnie na forum. 

Pozdrawiam.

Dnia 26.07.2019 o 14:12, Molirol napisał:

Serwer już można skreślić, zrobiłem mentala full pvp (65) skille P i nie ma kogo bić ? 
Max 3 sklepy i tyle z tego serwera , spędziło trochę czasu i dobrze mi się grało ale niestety przez brak ludzi nie ma co robić ani z kim handlować.

Pomyślimy nad reworkiem, bo nie ma sensu trzymać serwera, gdzie nikt na nim nie gra, aczkolwiek wtedy stery w 100% przejmie WFX - stanie on się jedynym właścicielem, tylko dokończymy naprawiać błędy, które do tej pory wystąpiły(sporo zostało już naprawione), natomiast ja się zajmuję nad tworzeniem innego serwera, również klasyk, lecz nastawiony pod PvP, zapowiedź niebawem. Tymczasem serwer jeszcze przez czas nieokreślony będzie Online.

• Odpowiedzi 51
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...