Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

RothMT2.pl [Medium/Hard]

_Joker

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 51
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
1 godzinę temu, *VideCuiFide* napisał:

i takie coś siedzi na mpc a ja swojego serwa wrzucic nie mogę ps mój serwer działa ponad 2 tyg (Tradica) a ten już padł logika mpc

Tyle że tam u Ciebie nawet nie ma 10 online, także. Edit: Nie padł, za wprowadzanie w błąd powinny być jakieś kary na tym forum.

3 godziny temu, Matex178 napisał:

Serwer nie dziala od parunastu minut i nie wiadomo, co jest grane.

Ze strony: "Status serwera: offline"

Był atak DDoS, wszystko wróciło do normy ?

Opublikowano
17 godzin temu, *VideCuiFide* napisał:

i takie coś siedzi na mpc a ja swojego serwa wrzucic nie mogę ps mój serwer działa ponad 2 tyg a ten już padł logika mpc

"Działa ponad 2 tygodnie" pozatym Co 3 tygodnie miałeś inny serwer więc dostałeś zakaz - słusznie ? 
@
Ile ludzi online w godz. szczytu?

image.png

Opublikowano

W godzinach szczytu jakies 30 osob.
Serwer w porzadku, mimo kilku bugow. Jednak admini sa aktywni tylko w nocy, podczas gdy za dnia cala topka leci na waithacku, wallhacku, mh i tak dalej. Brak zabezpieczen oraz brak kontaktu z administracja prowadza do tego, ze spadam z tego serwera. Nie ma nic do roboty, a czlowiek sie tylko wkurza na hackerow, ktorzy nadal sa obecni i nie sa banowani. 
Pozdrowienia dla gracza "Malutka".

Opublikowano
8 godzin temu, Matex178 napisał:

W godzinach szczytu jakies 30 osob.
Serwer w porzadku, mimo kilku bugow. Jednak admini sa aktywni tylko w nocy, podczas gdy za dnia cala topka leci na waithacku, wallhacku, mh i tak dalej. Brak zabezpieczen oraz brak kontaktu z administracja prowadza do tego, ze spadam z tego serwera. Nie ma nic do roboty, a czlowiek sie tylko wkurza na hackerow, ktorzy nadal sa obecni i nie sa banowani. 
Pozdrowienia dla gracza "Malutka".

Dodaliśmy ostatnio zabezpieczenia które będziemy ulepszać, nie byliśmy dużo aktywni w dzień, ponieważ w nocy naprawialiśmy błędy, niebawem pojawi się duża aktualizacja poprawiająca w zasadzie wszystkie błędy(nie jest ich już dużo), a zarazem wtedy będziemy dużo więcej aktywni w grze ? Sprawdzamy topkę i oprócz 1 osoby nie zauważyliśmy nadużyć, ale jeżeli ktoś ma jakieś wątpliwości, prosimy o przesyłanie jakichkolwiek dowodów, może to być nawet 5 sekundowy filmik ?

Dnia 4.07.2019 o 16:07, Molirol napisał:

"Działa ponad 2 tygodnie" pozatym Co 3 tygodnie miałeś inny serwer więc dostałeś zakaz - słusznie ? 
@
Ile ludzi online w godz. szczytu?

No tak 30-50 online w szczycie, planujemy po prostu naprawić błędy i wtedy powoli dalej ruszać z reklamą, ale YT nie będzie głównym źródłem reklam, z wiadomych względów(GF).

Opublikowano
6 godzin temu, _Joker napisał:

Dodaliśmy ostatnio zabezpieczenia które będziemy ulepszać, nie byliśmy dużo aktywni w dzień, ponieważ w nocy naprawialiśmy błędy, niebawem pojawi się duża aktualizacja poprawiająca w zasadzie wszystkie błędy(nie jest ich już dużo), a zarazem wtedy będziemy dużo więcej aktywni w grze ? Sprawdzamy topkę i oprócz 1 osoby nie zauważyliśmy nadużyć, ale jeżeli ktoś ma jakieś wątpliwości, prosimy o przesyłanie jakichkolwiek dowodów, może to być nawet 5 sekundowy filmik ?

No tak 30-50 online w szczycie, planujemy po prostu naprawić błędy i wtedy powoli dalej ruszać z reklamą, ale YT nie będzie głównym źródłem reklam, z wiadomych względów(GF).

Stronka i forum chyba przestaly dzialac.
"502 Bad Gateway"

Opublikowano
6 godzin temu, _Joker napisał:

Według mnie to koniec serwera, ceny są dość "Rozbieżne". Przykład silne ciało od 2kk, nie rozumiem dlaczego? Wiem że gospodarkę tworzą gracze ale czy po prostu tak ciężko to dropi że jest taka cena? Serwer jest Medium / Hard - Na innych hardach wartość do 1kk. To jest jeszcze Med a taka chora cena.

Nie wiem jak z innymi KU, kolejny przykład rib po 80k lub mniej... Denerwują takie rozbieżności cenowe, powinno zostać dopracowany drop. Szkoda że tak mało ludzi bo to tylko doprowadza do braku popularności i do braku przybycia nowych graczy. Według mnie trzeba było wcześniej zrobić bardziej " Potężniejszą " reklamę, lepszy były start.

Opublikowano
1 godzinę temu, kaczordonald123 napisał:

Według mnie to koniec serwera, ceny są dość "Rozbieżne". Przykład silne ciało od 2kk, nie rozumiem dlaczego? Wiem że gospodarkę tworzą gracze ale czy po prostu tak ciężko to dropi że jest taka cena? Serwer jest Medium / Hard - Na innych hardach wartość do 1kk. To jest jeszcze Med a taka chora cena.

Nie wiem jak z innymi KU, kolejny przykład rib po 80k lub mniej... Denerwują takie rozbieżności cenowe, powinno zostać dopracowany drop. Szkoda że tak mało ludzi bo to tylko doprowadza do braku popularności i do braku przybycia nowych graczy. Według mnie trzeba było wcześniej zrobić bardziej " Potężniejszą " reklamę, lepszy były start.

Najlepsza jest aura miecza, ktora jakis niedouczony czlowiek zaczal sprzedawac w pierwszy dzien po 3kk, a teraz nawet po 5kk sie przyjelo. Oczywiscie nikt tego nie kupuje, ale nikt nie chce tego sprzedac taniej, bo przeciez po tyle chodzi ? .  Podczas gdy zarobienie tych 5kk trwa na poczatkowych lvlach mniej wiecej jeden dzien. 
Strona nadal nie dziala.
Edit: Strona juz dziala
Jesli chodzi o wypowiedz na temat jakoby tylko jedna osoba z topki leciala na hackach, tutaj z moich obserwacji kilka nickow osob uzywajacych wh:
Top:
1.KDJFAHOIRTZW
5.POCIONG
6.LaPaWP
9.JestemGrood
10.AtakO
13.Demoriel
Poza tym macie bug na expa w v2, skad postacie top

7.JAJQAWOWOWOW 75 lvl oraz top 8.JAWJQWOWOWOW75, ktore na serwerze spedzily odpowiednio 108min oraz 146 min.  Postacie te naleza do  KDJFAHOIRTZW. 
75 lvl w niespelna dwie godziny? ? Bardzo ciekawe.
Pomijam juz hackerow na mniejszych lvlach, ktorych tez widzialem bardzo duzo.

Dowody? Brak, jednak te osoby byly niezwlocznie zglaszane administracji bez skutku. Wystarczyloby od czasu do czasu spojrzec na tych graczy, bo wcale sie z tym nie kryli, co kazdy tez widzial. To nie jest moja powinnosc dokumentowac hackerow, tylko wasza, ich blokowac lub w ogole do tego nie dopuszczac, aby hacki dzialaly.

Panowie, tak serio, dopracujcie ten serwer jeszcze przez pare dni, zrobcie szybka reklame i poprawcie zabezpieczenia. Za dwa tygodnie wystartujcie sobie na luziku jeszcze raz, bo teraz to juz nie ma sensu, gdy jest taka przewaga hackerow w topce. 
Tyle z mojej strony, pozdrawiam.

// Jeszcze jeden edit. Na waszym forum pojawila sie krytyka administracji. Post dzisiaj juz zniknal. Usuwanie krytyki zamiast jej rozumienia, nie jest dobrym podejsciem.

Opublikowano
12 godzin temu, Matex178 napisał:

Najlepsza jest aura miecza, ktora jakis niedouczony czlowiek zaczal sprzedawac w pierwszy dzien po 3kk, a teraz nawet po 5kk sie przyjelo. Oczywiscie nikt tego nie kupuje, ale nikt nie chce tego sprzedac taniej, bo przeciez po tyle chodzi ? .  Podczas gdy zarobienie tych 5kk trwa na poczatkowych lvlach mniej wiecej jeden dzien. 
Strona nadal nie dziala.
Edit: Strona juz dziala
Jesli chodzi o wypowiedz na temat jakoby tylko jedna osoba z topki leciala na hackach, tutaj z moich obserwacji kilka nickow osob uzywajacych wh:
Top:
1.KDJFAHOIRTZW
5.POCIONG
6.LaPaWP
9.JestemGrood
10.AtakO
13.Demoriel
Poza tym macie bug na expa w v2, skad postacie top

7.JAJQAWOWOWOW 75 lvl oraz top 8.JAWJQWOWOWOW75, ktore na serwerze spedzily odpowiednio 108min oraz 146 min.  Postacie te naleza do  KDJFAHOIRTZW. 
75 lvl w niespelna dwie godziny? ? Bardzo ciekawe.
Pomijam juz hackerow na mniejszych lvlach, ktorych tez widzialem bardzo duzo.

Dowody? Brak, jednak te osoby byly niezwlocznie zglaszane administracji bez skutku. Wystarczyloby od czasu do czasu spojrzec na tych graczy, bo wcale sie z tym nie kryli, co kazdy tez widzial. To nie jest moja powinnosc dokumentowac hackerow, tylko wasza, ich blokowac lub w ogole do tego nie dopuszczac, aby hacki dzialaly.

Panowie, tak serio, dopracujcie ten serwer jeszcze przez pare dni, zrobcie szybka reklame i poprawcie zabezpieczenia. Za dwa tygodnie wystartujcie sobie na luziku jeszcze raz, bo teraz to juz nie ma sensu, gdy jest taka przewaga hackerow w topce. 
Tyle z mojej strony, pozdrawiam.

// Jeszcze jeden edit. Na waszym forum pojawila sie krytyka administracji. Post dzisiaj juz zniknal. Usuwanie krytyki zamiast jej rozumienia, nie jest dobrym podejsciem.

Gracz z Top1(oraz jego postacie), ma sporo Mikstur Mądrości dających +100% więcej zdobywanego doświadczenia + gdy expił swoje postacie, były włączone raty 30%. Należy pamiętać, że da się założyć 2x PD w grze + wykupić PD z is, stąd tak szybko wyexpił swoje postacie.

Co do krytyki, jasne - krytyka krytyką, ale roiło się tam od wulgaryzmów w związku z tym nie pozwoliliśmy sobie by taki temat miał miejsce na naszym forum.

Opublikowano
21 minut temu, _Joker napisał:

Gracz z Top1(oraz jego postacie), ma sporo Mikstur Mądrości dających +100% więcej zdobywanego doświadczenia + gdy expił swoje postacie, były włączone raty 30%. Należy pamiętać, że da się założyć 2x PD w grze + wykupić PD z is, stąd tak szybko wyexpił swoje postacie.

Co do krytyki, jasne - krytyka krytyką, ale roiło się tam od wulgaryzmów w związku z tym nie pozwoliliśmy sobie by taki temat miał miejsce na naszym forum.

Raty byly dostepne przez 4 godziny. Tylko 30%. Chcesz mi powiedziec, ze przez dwie pierwsze godziny expil jedna postac do 75, a potem druga? ? Troche brzmi to smiesznie.  To, ze dwa pdki mozna zalozyc, jest mi wiadome.  Jednak tylko u niego widze tak szybkie tempo. Co powiesz na to?
Jak odniesiesz sie do tego, ze wiekszosc topki to hakerzy? Jak to mozliwe, ze AtakO byl zglaszany na lvlu 39 kilka dni temu, a teraz ma 75 lvl i nadal smiga na wait hacku i czuje sie swietnie?
//Edit: Mam dla ciebie rozwiazanie. Wejdz do gry nie o godzinie trzeciej w nocy, lecz za dnia i zobacz co sie dzieje. Pozdrawiam

Opublikowano
3 minuty temu, Matex178 napisał:

Raty byly dostepne przez 4 godziny. Tylko 30%. Chcesz mi powiedziec, ze przez dwie pierwsze godziny expil jedna postac do 75, a potem druga? ? Troche brzmi to smiesznie.  To, ze dwa pdki mozna zalozyc, jest mi wiadome.  Jednak tylko u niego widze tak szybkie tempo. Co powiesz na to?
Jak odniesiesz sie do tego, ze wiekszosc topki to hakerzy? Jak to mozliwe, ze AtakO byl zglaszany na lvlu 39 kilka dni temu, a teraz ma 75 lvl i nadal smiga na wait hacku i czuje sie swietnie?

Jak mówiłem, gracz z TOP1 ma bardzo dużo przedmiotów IS, w tym Mikstury dające 100% zdobywanego dośw. Co do reszty topki, sprawdzaliśmy zgłaszanych, oprócz gracza o nicku Farrk, nie zauważyliśmy nadużyć, natomiast nie odpuścimy sprawdzania + jak mówiłem, będziemy dużo więcej czasu aktywni również w dzień ?

Opublikowano

Serwer naprawde godny polecenia. Jeśli szuka ktos rozgrywki w starym stylu to zapraszam.

Od startu gracze znalezli kilka bugow ale administracja odrazu je naprawiła, a co do adminow to bardzo aktywni i komunikatywni. Widać że staraja sie przy tym projekcie, a nie robia to dla kasy. 

Jedyny problem to ilosc graczy, z tego co widze to stale gra okolo 50 osob, nowych graczy przybywa ale powoli.

Ja osobiscie zachecam do gry i do polecenia serwera znajomym.

Opublikowano
Dnia 12.07.2019 o 20:03, Ajhaad napisał:

Serwer naprawde godny polecenia. Jeśli szuka ktos rozgrywki w starym stylu to zapraszam.

Od startu gracze znalezli kilka bugow ale administracja odrazu je naprawiła, a co do adminow to bardzo aktywni i komunikatywni. Widać że staraja sie przy tym projekcie, a nie robia to dla kasy. 

Jedyny problem to ilosc graczy, z tego co widze to stale gra okolo 50 osob, nowych graczy przybywa ale powoli.

Ja osobiscie zachecam do gry i do polecenia serwera znajomym.

Dziękujemy za miłe słowa, na dniach pojawi się dodatkowo aktualizacja dot m.in poprawek, ułatwiająca rozgrywkę, także zapraszamy do Gry. ?

Opublikowano

Aktualnie jedyny serwer w starym dobrym stylu bez zbędnych nowości. Jedynym minusem jest liczba graczy, ale widać coraz więcej nowych osób więc powinno się rozkręcić. Polecam !!

Opublikowano

od ostatniej aktualizacji nie działa mi klient gry, nie wiem co oni tam robili ale szkoda bo już wbiłem 27lv ?

Opublikowano
4 godziny temu, AMBOSS napisał:

od ostatniej aktualizacji nie działa mi klient gry, nie wiem co oni tam robili ale szkoda bo już wbiłem 27lv ?

Jeśli po uruchomieniu Patchera dalej nie działa, to wyłącz antywiursa, Windows Defender, dodaj aplikację RothMT2.exe do wyjątku w zaporze. Ewentualnie możesz jeszcze na nowo rozpakować Clienta gry, uruchomić Patcher i spróbować uruchomić grę.

Opublikowano
Dnia 1.07.2019 o 21:30, Matex178 napisał:

Serwer tragedia. Kompletnie pod is. Zwykly kon dla wszystkich, a wierzchowce z isu. Nie chcesz bic z buta tylko z konia jak inni - musisz placic. Poza tym ludzie leca na hackach. Ktos na 18 lvlu ubijal best. kapitana a potem na 23 lvlu lecial juz z wodzem orkow.... Tragedia

Wszystkie serwery metina są robione teraz pod hajs. Już nie ma dobrej rozgrywki i zabawy.

Opublikowano

Serwer bardzo fajny. Co do cen to nie jest tak źle. Z początku były aury i czarowane po 2,5-3,5kk ale potem wprowadzili podwojny drop skrzynek z instrukcjami i było naprawde super. Ceny spadły do 700-1kk. Niestety od 2-3 dni w m1 stoi 5 sklepów i prawie nikogo nie ma online.

Opublikowano
Dnia 22.07.2019 o 09:52, lipshine napisał:

Serwer bardzo fajny. Co do cen to nie jest tak źle. Z początku były aury i czarowane po 2,5-3,5kk ale potem wprowadzili podwojny drop skrzynek z instrukcjami i było naprawde super. Ceny spadły do 700-1kk. Niestety od 2-3 dni w m1 stoi 5 sklepów i prawie nikogo nie ma online.

Serwer już można skreślić, zrobiłem mentala full pvp (65) skille P i nie ma kogo bić ? 
Max 3 sklepy i tyle z tego serwera , spędziło trochę czasu i dobrze mi się grało ale niestety przez brak ludzi nie ma co robić ani z kim handlować.

image.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...