Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Calios.eu [Medium/Easy]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

23058129450728225439.png

Czerwoni i Niebiescy, Shinsoo i Jinno zawsze trwała walka między nimi czy na spotach czy na wojnach - Czeka to na Ciebie na Caliosie!
Zaproś swoich znajomych, i stańcie o do walki o najlepszych wojowników naszego Serwera! - Czekają na was turnieje Gildyjne oraz PvP!
Prezentacja zawiera tylko i wyłącznie najważniejsze informacje resztę musicie sami odkryć razem ze wszystkimi na serwerze!

Oficjalny start serwera: 07.06.2019 r. godzina 20:00

Cała prezentacja znajduje się pod tym linkiem:
https://forum.calios.eu/index.php?/topic/3-prezentacja/

LINKI.png.f22a35c7d989f9e057af11f4250755

strg.png.f2119837c3ee4243966e1649a5a86fd

Cytat

fs.png.620a7bba55e283353c15fa87477e7ffe.

Cytat

fan.png.21050973578483d65c13319c8f8e746d

Cytat

FAQ.png.c36494f1fc3a594119c6552b36adf0ab

weq.png.57f3f30cea62cdd1cc15c4537b1ea2ec
ADMINI.png.7aa4280b216a61087420f4333bbb4
eXqup
• Właściciel •
exqup.png.7a6eb3bf0ec97ff65f66ce82030508
TAKE
• Technik •
take.png.9f6269a91a2864e27cd65d3380a8e9a

CorneO
• Game Admin •
corneo.png.db4c237d33e3009086f21976a4a57

Villain
• Game Admin •
Villain.png.4973f43b530d05937c5fd2ac8904

Setops
• Game Master •
setops.png.c9fcb8dc548e17ee441ab0fe94a25

TheVolTwins
• Game Master •
thevol.png.59bfe9c4e37662c26dae3fadcc6cb

calios dla mpc.png

Opublikowano
15 godzin temu, VolTwin napisał:

Wygląda ciekawie, na pewno zawitam! ? 

W końcu jesteś GM-em tego serwera to jak masz nie zawitać? ?

Opublikowano
56 minut temu, Bistik napisał:

działa ten serwer wgl?

No aktualnie nie.

XDDD

A PS: Do kręconego licznika na serwerach to ludzie się przyzwyczaili, ale czy potencjonalni gracze wiedzą, że forumowy również jest kręcony? Kręcony o jakieś 24 godziny (pokazuje ludzi z ostatnich 72 a nie 48 godzin. Wiem, bo to ja to wykonałem, takie dostałem odgórne polecenie).

Opublikowano

Serwer nie zdążył wystartować ,a już upadł. Straciliście zaufanie chyba wszystkich. Tragedia.

BvB////Ac Milan 

Opublikowano

@Aive Serwer RIP i będą go naprawiać, a patrząc na ilośc bugów będzie to dłużej niż 2 tygodnie, więc prezka do archiwum.

Opublikowano
24 minuty temu, Revayerq napisał:

@Aive Serwer RIP i będą go naprawiać, a patrząc na ilośc bugów będzie to dłużej niż 2 tygodnie, więc prezka do archiwum.

Zrób człowieku jakikolwiek serwer i potem komentuj  czyjąś pracę. Kolejny serwer komentujesz, że do niczego. Grałeś na nim? Znasz administrację? Więc jeśli możesz to nie komentuj, bo tylko denerwujesz ludzi

Opublikowano
55 minut temu, #Filip napisał:

Zrób człowieku jakikolwiek serwer i potem komentuj  czyjąś pracę. Kolejny serwer komentujesz, że do niczego. Grałeś na nim? Znasz administrację? Więc jeśli możesz to nie komentuj, bo tylko denerwujesz ludzi

Mam prawo to się wypowiadam, wiem co piszę i nigdy nie okłamałem nikogo. Mało tego, żeby jeszcze bardziej cię zniżyć - znam poniekąd sytuację od środka (dlaczego stało się tak, a nie inaczej). Poza tym do niedawna jeszcze miałem tę ,,przyjemność'' być w administracji, więc proszę cię - zamknij pysk.

Opublikowano
2 godziny temu, Revayerq napisał:

Na szczęście to nie Ty jesteś tutaj osobą decyzyjną, więc uprzejmie proszę, abyś darował sobie takie posty, bo już trochę się rozpędzasz i przeginasz :-)

Oczywiście jeśli serwer faktycznie skończy w ten sposób, to prezentacja trafi do archiwum w najbliższym czasie i o to nie należy się martwić.

Opublikowano
8 godzin temu, Revayerq napisał:

Mam prawo to się wypowiadam, wiem co piszę i nigdy nie okłamałem nikogo. Mało tego, żeby jeszcze bardziej cię zniżyć - znam poniekąd sytuację od środka (dlaczego stało się tak, a nie inaczej). Poza tym do niedawna jeszcze miałem tę ,,przyjemność'' być w administracji, więc proszę cię - zamknij pysk.

Tak jak miałem do Ciebie jeszcze trochę szacunku tak Twoja zawiść i ból "dups*a" nie zna granic. Haha, serwer wyszedł jak wyszedł, masz się z czego cieszyć.

Przypomnę i Ci to jutro udowodnię (dzisiaj mnie nie ma) to, co zrobiłeś wobec Calios'a.

Ty się dziwisz, że Algade zabiera wszystkie zlecenia jak postępujesz w taki sposób ?

Zamknij pysk - dobre określenie bo sam się przyznałeś co robiłeś na forum caliosa oraz na innym forum / forach więc to określenie pasuje idealnie do Ciebie.

Materiał 30 minutowy nagrany na którym jest "czarno na białym" przedstawiona Twoja przygoda na caliosie i nie tylko. Troszkę to potne aby nie było takie długie i wrzucę jutro wieczorem.

Zamknij pysk jeszcze raz, a co do serwera to niedługo pojawi się oficjalnie "oświadczenie" 

Pozdrawiam

Opublikowano
9 godzin temu, Revayerq napisał:

Oj dziecko, brakuje Ci pokory. Po co masz mnie "zniżać"? Myślisz, że się przejmuję jakimś "anonimowym" napinaczem z internetu? Wyjdź z domu i zostaw na chwilę Metina, dobrze Ci to zrobi. A to czy kłamiesz czy nie, nie obchodzi mnie to dopóki prezentujesz taki poziom kultury. 

Nie wiem co się stało z serwerem, ale miałem kontakt z administracją, uczciwi i ambitni ludzie. Życzę powodzenia i sukcesów

Opublikowano

Szkoda, że każdy metiński temat musi zakończyć się swoistym shitstormem. Nie rozumiem, dlaczego odpowiadacie na prowokacje kolesia, który zamieszcza takie posty w każdym temacie. Po przeczytaniu odpowiedzi w temacie mam odrazę do tego serwera - nie wiem czy słuszną, ale powodzenia.

Opublikowano

wbiłem, niestety sie zawiodlem. Bardzo duzo bugow, serwer nie przetestowany

<p class='bbc_center'><span style='font-size: 24px;'><span style='font-family: lucida sans unicode'><strong class='bbc'>Hejtować będę</strong></span></span></p>

Opublikowano
3 godziny temu, VolTwin napisał:

Zamknij pysk jeszcze raz, a co do serwera to niedługo pojawi się oficjalnie "oświadczenie" 

Czekam z chujem w łapie na to, jak usprawiedliwicie swój niewypał. ,,Yy bo zabrakło czasu na testy.'' Otóż... z moich rozmów z TAKE wynika, iż eXqup go na siłę namawiał, żeby nie przekładali daty startu. Nie wiem ile jest w tym prawdy, ale jeżeli tak to kurwa GZ dla pseudowłaściciela, który wyznacza nierealny termin i się ściśle go trzyma. A później ,,o cholera'', bo start był z większą ilością bugów, aniżeli Antaris.

2 godziny temu, #Filip napisał:

[...]jakimś "anonimowym" napinaczem z internetu[...]

Nie jestem anonimowy, płaczku.

2 godziny temu, .grimm napisał:

Szkoda, że każdy metiński temat musi zakończyć się swoistym shitstormem. Nie rozumiem, dlaczego odpowiadacie na prowokacje kolesia, który zamieszcza takie posty w każdym temacie. Po przeczytaniu odpowiedzi w temacie mam odrazę do tego serwera - nie wiem czy słuszną, ale powodzenia.

Tylko wobec gównoserwerów, które na to zasługują, jeżeli serwer prezentuje jakikolwiek poziom to nawet mu gratuluję.

Opublikowano

Panie kolego zbiegasz trochę z tematu. Napisałem trochę prawdy o Twojej forumowej działalności i już zaczynasz mówić - „czekam na oświadczenie” itp. Zamiast przyznać się jak facet do popełnionego błędu. Dalej cisniesz z przekonaniem, że my tylko Tobie wydawaliśmy polecenia a Ty jak potulny piesek wszystko wykonywałes. Ale już nie wspomnisz o tym, do czego wykorzystywałeś swoje prawa. Na prawdę, skończ się udzielać na nasz temat bo nie powinien Cię w ogóle interesować. Masz tyle za uszami i jeszcze masz czelność się wypowiadać. Zresztą - jutro wstawię materiał o Tobie. Nie chciałem tego robić bo nie jesteśmy jakoś zawistni ale sam do tego doprowadzasz. 

Co do serwera. Klapa jednym słowem. Beta była około 3 tygodnie temu. Błędów było sporo które zostały wyeliminowane na bieżąco. Przez ten okres do wczoraj na serwerze pojawiały się kolejne to rzeczy które niestety nie były do końca przetestowane dlatego wywoływały błędy. Presja czasu - owszem. Jak wspominaliśmy, jest to pierwszy projekt naszego technika TAKE nie żaden mentos perserga i po prostu on jak i my nie byliśmy świadomi rozmiaru sytuacji. Głowa do góry, mamy fajnych ludzi którzy zostali i nas wspierają - grają na serwerze i wypisują błędy. Serwer jest naprawiany i wracamy ponownie. Kiedy? Nie wiadomo, aż będzie okey ;) Tak, przyznaliśmy się do błędu na taką skale, ze zawiedliśmy kilkaset osób. Wyciągamy konsekwencje i cisniemy dalej. Oszuści? Nie, osoby które wpłaciły pieniądze otrzymają rekompensatę tak samo jak WSZYSTKIE inne osoby które nas wspierają oraz te, które przyjdą na kolejny start. Interesuje nas teraz tylko i wyłącznie dobro projektu - nie pieniądze. Brzmi dziwnie? A jednak. 

Mowisz ze licznik kręcony. Chłopie, wczorajsze 350 osób na forum tez kręcone? Liczba gości / liczba zalogowanych osób tez kręcona? Licznik na stronie głównej odświeża się z opóźnieniem i nie, nie jest kręcony. Liczba zarejestrowanych kont - również. Nie zależy nam na tym. Jedyne co jest kręcone to osoby z ostatnich 24h ( jest 48h ) na forum. Mega przewinienie, żebyś sraczki nie dostał za takie oszustwo. 

Stay tuned guys. Osoby, które nas wspierają serdeczna pjona ? osoby, które nam zle życzą - idźcie gdzie indziej ;)

Pozdrawiam. 

Opublikowano
3 godziny temu, Revayerq napisał:

Czekam z chujem w łapie na to, jak usprawiedliwicie swój niewypał. ,,Yy bo zabrakło czasu na testy.'' Otóż... z moich rozmów z TAKE wynika, iż eXqup go na siłę namawiał, żeby nie przekładali daty startu. Nie wiem ile jest w tym prawdy, ale jeżeli tak to kurwa GZ dla pseudowłaściciela, który wyznacza nierealny termin i się ściśle go trzyma. A później ,,o cholera'', bo start był z większą ilością bugów, aniżeli Antaris.

"Czekam z chujem w łapie"

Ja od siebie dodam tylko, tyle. Sami możecie po tym co pisze stwierdzić ;). Każdemu dupę liżesz ;).

pobrane.png

Opublikowano
45 minut temu, VolTwin napisał:

Mowisz ze licznik kręcony. Chłopie, wczorajsze 350 osób na forum tez kręcone? Liczba gości / liczba zalogowanych osób tez kręcona? Licznik na stronie głównej odświeża się z opóźnieniem i nie, nie jest kręcony. Liczba zarejestrowanych kont - również. Nie zależy nam na tym. Jedyne co jest kręcone to osoby z ostatnich 24h ( jest 48h ) na forum. Mega przewinienie, żebyś sraczki nie dostał za takie oszustwo. 

Czyli mówisz, że przez ponad godzinę, gdzie serwer leżał jak szmata było 300 osób z haczykiem? Na forum było tyle ludzi, bo każdy chciał zobaczyć, co jest nie tak z serwerem i obserwować wasze poczynania, to chyba logiczne.

Opublikowano
10 godzin temu, Revayerq napisał:

Czyli mówisz, że przez ponad godzinę, gdzie serwer leżał jak szmata było 300 osób z haczykiem? Na forum było tyle ludzi, bo każdy chciał zobaczyć, co jest nie tak z serwerem i obserwować wasze poczynania, to chyba logiczne.

Myślę, że jesteś zbyt głupi, żeby zrozumieć, że kończę z Tobą dyskusję, więc Cię o tym informuję. 

Ile Wam zajmie naprawa tego wszystkiego? Zagrałbym sobie na czymś nowym, bo w końcu powstał jakiś serwer, który nie jest kopią innego. 

Opublikowano

Podoba mi się, serwer ogarnięty czy na dniach będzie? Chętnie wbije... ? Revayerg ale Ty masz ból dupy, jprdl myślałem że "dzieci metina" to przeszłość ale jednak są jeszcze ludzie którzy szukają tylko zaczepki i zainteresowania. ? Banik powinien za spam być. 

Ps; nie odpowiem Ci na zaczepki, wyraziłem zdanie, najwyżej zapraszam na pw. 

Serwer naprawiajcie i piszcie co z nim scena metinowska ma mało takich projektów, czekam z niecierpliwością 

Agres 

gladormt2 s2 - ON

Opublikowano

Jakby ktoś się zastanawiał czy warto.

Póki co nie ma po co tam wbijać. Metiny w ścianach, lub jeden na mape. Co zmiane mapy usuwa wszystkie odpały. Słaba optymalizacja.

Nie wróżę sukcesu :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...