Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

zx [Medium]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Cytat

15. Prezentacja obowiązkowo musi zawierać screen weryfikacyjny, na którym widnieje data, nazwa serwera oraz napis „Nazwa serwera dla MPCforum.pl”.

Czas do 16 na dodanie screena weryfikacyjnego.

• Aive zmienił(a) tytuł na Valestia.pl [Medium]
Opublikowano

Rozumiem, że bony wchodzą takie jak na plu i musimy się jebać z szansą na krytyka 1%? Fajna opcja, że IS na stałe no i bronie 75 bezpośrednio z ripa a nie szkat oraz wielki + za szanse wejścia skilla na G już od M7. Pobiorę i zerknę może akurat się uda coś ugrać :)

1367591241-U459639.png

Opublikowano
2 godziny temu, Monkey D. Luffy napisał:

Rozumiem, że bony wchodzą takie jak na plu i musimy się jebać z szansą na krytyka 1%? Fajna opcja, że IS na stałe no i bronie 75 bezpośrednio z ripa a nie szkat oraz wielki + za szanse wejścia skilla na G już od M7. Pobiorę i zerknę może akurat się uda coś ugrać :)

Bonusy wchodzą fajnie i raczej nie będzie z nimi większego problemu:11_blush:

edit; Bezposrednio z ripera niestety nie dropi, ale lecą też perełki i kupony sm

Opublikowano
35 minut temu, BataKanKan napisał:

Bonusy wchodzą fajnie i raczej nie będzie z nimi większego problemu:11_blush:

edit; Bezposrednio z ripera niestety nie dropi, ale lecą też perełki i kupony sm

to czemu w prezentacji mamy screen z wiki dropu ripera i tam sa bronie 75? xd

1367591241-U459639.png

Opublikowano
6 minut temu, Monkey D. Luffy napisał:

to czemu w prezentacji mamy screen z wiki dropu ripera i tam sa bronie 75? xd

Chodzi tutaj o drop ze szkatułki Ripera, mała niejasność się wkradła

Opublikowano
52 minuty temu, BataKanKan napisał:

Chodzi tutaj o drop ze szkatułki Ripera, mała niejasność się wkradła

Skoro już w prezentacji wkradła się niejasność to nie wiadomo czego można spodziewać się po serwerze. Jak dla mnie syf jakich teraz ostatnio sporo na scenie. Nie polecam. 

Ebać kurły maczetami...

Janusz Kałoelo

Opublikowano
1 minutę temu, serekfeta napisał:

Skoro już w prezentacji wkradła się niejasność to nie wiadomo czego można spodziewać się po serwerze. Jak dla mnie syf jakich teraz ostatnio sporo na scenie. Nie polecam. 

To serwer mentosa, kairos aka lineya aka fake xenox aka diamod aka juz sam nie wiem co milion tych podrob było xd na cuda nie liczcie :D

Opublikowano
6 minut temu, serekfeta napisał:

Chodziło mi o to, że użytkownik zle zrozumiał, a nie o niejasność w prezentacji. 

Proszę nie zapeszać przed startem bo nawet nie wiadomo co z tego będzie :)

Opublikowano
1 minutę temu, BataKanKan napisał:

Chodziło mi o to, że użytkownik zle zrozumiał, a nie o niejasność w prezentacji. 

Proszę nie zapeszać przed startem bo nawet nie wiadomo co z tego będzie :)

Wiadomo, 2 projekty temu jeszcze bym powiedzial ze nie wiadomo jednak to mentos, ludzie od tak sie nie zmieniaja :D Oleje serwer jak nie bedzie zysku, wynikow z konkursu nie poda, bug za bugiem i tyle.

Opublikowano
8 minut temu, FireOnly napisał:

Wiadomo, 2 projekty temu jeszcze bym powiedzial ze nie wiadomo jednak to mentos, ludzie od tak sie nie zmieniaja :D Oleje serwer jak nie bedzie zysku, wynikow z konkursu nie poda, bug za bugiem i tyle.

W zasadzie na wszystko jestem w stanie powiedzieć, bo zysk z serwera jest nawet przy 200 osobach online, także to jest nie prawda. Aktualnie Lineya miała upaść po tygodniu/dwóch i stoi dalej. Konkursy były rozwiązane. Było 14 łatek aktualizujących poprawiających wszelkie bugi.

Wyniki z konkursu na Valestia zostały podane wczoraj, w którym było do wygrania 4x full is, drugi konkurs będzie rozpatrzony jutro lub pojutrze, z tego co mi wiadomo.

Uwierz mi, że się zmieniają. Warto dać szanse serwerowi a nie z góry go skreślać bo ten projekt zapowiada się obiecująco. 

Nagrody za topkę są rozdawane od razu za wbicie max lvl, które są sponsorowane przez stronę e-golon.pl

Legitne nagrody i fajne.

Ja osobiście wszystkich zapraszam.

Swoją drogą - Jest rekrutacja na TGM która będzie rozstrzygnięta za około tydzień, niedługo również na Moderatora. Pozdro ;)

Opublikowano
18 minut temu, BataKanKan napisał:

W zasadzie na wszystko jestem w stanie powiedzieć, bo zysk z serwera jest nawet przy 200 osobach online, także to jest nie prawda. Aktualnie Lineya miała upaść po tygodniu/dwóch i stoi dalej. Konkursy były rozwiązane. Było 14 łatek aktualizujących poprawiających wszelkie bugi.

Wyniki z konkursu na Valestia zostały podane wczoraj, w którym było do wygrania 4x full is, drugi konkurs będzie rozpatrzony jutro lub pojutrze, z tego co mi wiadomo.

Uwierz mi, że się zmieniają. Warto dać szanse serwerowi a nie z góry go skreślać bo ten projekt zapowiada się obiecująco. 

Nagrody za topkę są rozdawane od razu za wbicie max lvl, które są sponsorowane przez stronę e-golon.pl

Legitne nagrody i fajne.

Ja osobiście wszystkich zapraszam.

Swoją drogą - Jest rekrutacja na TGM która będzie rozstrzygnięta za około tydzień, niedługo również na Moderatora. Pozdro ;)

Zmieniają się ? Wszedłem z ciekawosci na start xddd 1:1 kairosa wypuscili + te same bugi :D nie wiem kogo ty bronisz.

Opublikowano

Mentos - zlodziej, p*jac, ameba, dziecko ktore kradnie nigdy sie nie zmieni. Averios, kairos, diamond, xenox, inne gowna, kradziez i sprzedaz baz danych, okradanie swoich graczy, lewa firma (wiecej pw), taka patola sie nie zmienia....

NIE POLECAM, J*BNIE SZYBCIUTKO . . .

Opublikowano

Wszedłem na serwer i mimo, że nie grałem na wielu serwerach bo nie lubie marnować czasu ale ten serwer praktycznie taki sam kiedyś istniał :D w isie możemy kupić wszystko od a do z.

Z ciekawości sprawdziłem to limiter jakiś tam macie chyba, że wina obciążenia maszyny(ale 600 osob podobno to jakie obciążenie? chyba, że to na vps) ale wh całkiem ładnie wchodzi

1367591241-U459639.png

Opublikowano

Ktoś tu chyba udaje, że zapomniał - nie chcemy na tym forum żadnych publikacji serwerów, z którymi jest związany mentosfresh. Dla odświeżenia pamięci:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...