Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Video-Tut] Drophack Na Easymetin2 - Metin2 Pl

andrzejt17

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Andrzej czemu ty modkiem metka nie jestes

Dla mnie bylbys najlepszym modem wiecej zrobiles niz Mou Siera czy Merkon

Ja na twoim mijescu bym startowal

sstwc.jpg

• Odpowiedzi 104
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

jak tylko zaloguje mi postac wyskakuje mi cos takiego co mam zrobic ?

Jaka wersja i jaki mod em2?

Ta cierpliwa sygnatura czeka na wenę jego właściciela. :-)

Opublikowano

Mam pytanie to jest to jak kolesiowi dropla itemka i pisze ze na jego nick i ja se ja odrazu moge wrziasc nawet jak jest na jego nicku ?! o.O

Tak. Zbierasz wszystkie przedmioty nawet te z nazwami.

Opublikowano

Bardzo fajny poradnik a wracając do DropHacka

Mam pytanie.. jeżeli zbieram kogoś drop to czemu mi po 1 itemku po kolei zbiera?? Chce zeby zbieralo all naraz i bardzo szybko bo ludzie naciskaja z i ` i im zbiera dropa

Jest taka opcja ze zbiera all naraz? wydaje mi sie ze na filmiku tak jest

Opublikowano

Blokady za drophack

Drodzy gracze,

chcielibyśmy poinformować Was o postępach związanych ze zwalczaniem tzw. drophacka. W ostatnich dniach zablokowanych zostało kilkaset kont, na których wykryliśmy 'dodatek' tego typu. Nie będę wymieniał konkretnych nicków, ale sporo osób miało poziom 60+ (mam nadzieję, że już niedługo efekt tych blokad będzie widoczny na wszystkich serwerach).

Możecie pomyśleć 'to jakaś ściema, nikt z 60+ nie lata z DH!' - zgadza się, jednak nowe narzędzia umożliwiają nam łapanie nie tylko postaci, na których było wykorzystywane DH, ale również odbiorców zysku wypracowanego tą nielegalną metodą (DH).

Z uwagi na to, ze skrypt do zwalczania DH jest rozwiązaniem wprowadzonym nie tak dawno temu, cały czas jest dopracowywany... po co to piszę? Kilka dni temu wykryliśmy błąd w skrypcie, który przyczynił się do błędnego zablokowania niewinnych osób (wszystkie blokady nałożone do tej pory zostały ponownie zweryfikowane, a osoby zablokowane w wyniku błędu są już odblokowane), za co chciałbym przeprosić. Postaramy się aby taka sytuacja nie miała więcej miejsca.

Życzymy miłej gry,

Zespół Metin2.pl.

Na wszystko jest sposób :)

Np: Zarąbaliśmy około 40kk (yang) teraz otwieramy główną postacią shopa i wystawiamy jakiś śmieć za 40kk . 2 postać jest nie do wykrycia ponieważ każdy może to kupić B)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Plusik dla ciebie chociaż wiedziłem o tym wcześniej (kupowałem yang przez allegro) ale ktoś może o tym niewiedzieć

cs1.6

[COD] Cs-Wysokie 23.225.42:27342 steam/nonsteam

Opublikowano

Mam pytanie.

Czy aby kraść drop musi być MH ?

Czy to zadziała jak będziemy w PT na EM2 czy jednak MH jest niezbędne ?

MH nie jest potrzebne wystarczy

-PT(z wylogowanym charem)

-Włączone "autopodnoszenie" w EM2

Opublikowano

Przeciez to nie dziala, mam najnowszego em2 robie pt z kontem logam noob chara i pisze ze nie mozna podniesc przedmiotu ble ble ble... o.O

• 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Andrzej, małe sprostowanie ;D

powinno być "Postacią" a nie "Postacię"

Fajny poradnik, w przyszłości się przyda ;)

logoaks.gif

Opublikowano

Witam. Z góry chcial bym pozdrowic Andrzeja ^^.

Teraz mam takie pytania, otoz gdy klikam start w dop haku to jak wypadnie z metka duzo yang / itemkow to mnie loga do menu ;/

Mozna jakos zrobic aby nie podnosil yang tylko same itemki?

Opublikowano

Witam. Z góry chcial bym pozdrowic Andrzeja ^^.

Teraz mam takie pytania, otoz gdy klikam start w dop haku to jak wypadnie z metka duzo yang / itemkow to mnie loga do menu ;/

Mozna jakos zrobic aby nie podnosil yang tylko same itemki?

Nie, niestety nie da się. Nie ma takiej opcji w EM2. Też mnie czasem wywala i to jest denerwujące bo pozbiera yangi a dropa zostawi ;/

Najgorsze na eventach jak dookoła dużo złomu to często wywala

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...