Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Video-Tut] Drophack Na Easymetin2 - Metin2 Pl

andrzejt17

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! Wiele osób ma bądź miało problem z DropHackiem. Odkąd wprowadzono II fazę implementacji HackShielda do gry unicestwione zostały wszystkie multihacki, które miały opcje autopodnoszenia wraz z funkcją kradnięcia dropu. Do dnia dzisiajszego nie ma żadnego narzędzia za pomocą którego możnaby zakosić czyiś drop :P Tutaj z pomocą przychodzę ja z EasyMetin2.

Krótka instrukcja:

• Logujesz postać #1 przez EasyMetin2

• Włączasz w niej 'podnoszenie przedmiotów na odległość' (przedmioty > autopodnoszenie)

• Wyłączasz lurowanie oraz atakowanie mobów

• Logujesz postać #2 (niekoniecznie przez bota)

• Postacię #1 zapraszasz postać #2 do grupy

• Wylogowujesz postać #2

• Postacią #1 odnajdujesz jakiś podpisany przedmiot

• Naciskasz 'rozpocznij' i przedmiot wpada do Twojego ekwipunku.

A teraz dowód i Wideo-Poradnik, zapraszam!

Jeśli działa to nie bądź żyła i postaw plusa - to motywuje mnie do dalszej pracy! :)

Jak widać są tego efekty! :) Będzie więcej więc się nie wahaj! :)

Ta cierpliwa sygnatura czeka na wenę jego właściciela. :-)

• Odpowiedzi 104
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A ode mnie 1 plusik i 1 5* leci . Postarałeś się . Mi się tam nie przydało ale na zachętę :)

Nie boję się wyrazić własnego zdania. Nikt i nic jego nie zmieni.

Opublikowano

ja nie dodaje nikomu ani plusów ani minusów więc co mnie pochopnie osądzasz? nawet nie mając pewności ?

Piszcie na temat a nie o reputacji^^

@top

Przyda się ;)

T_Bag_Prison_Break_Signature_by_inspawn.png
Opublikowano

Wszystko pięknie tylko niestety ;/

Blokady za drophack

Drodzy gracze,

chcielibyśmy poinformować Was o postępach związanych ze zwalczaniem tzw. drophacka. W ostatnich dniach zablokowanych zostało kilkaset kont, na których wykryliśmy 'dodatek' tego typu. Nie będę wymieniał konkretnych nicków, ale sporo osób miało poziom 60+ (mam nadzieję, że już niedługo efekt tych blokad będzie widoczny na wszystkich serwerach).

Możecie pomyśleć 'to jakaś ściema, nikt z 60+ nie lata z DH!' - zgadza się, jednak nowe narzędzia umożliwiają nam łapanie nie tylko postaci, na których było wykorzystywane DH, ale również odbiorców zysku wypracowanego tą nielegalną metodą (DH).

Z uwagi na to, ze skrypt do zwalczania DH jest rozwiązaniem wprowadzonym nie tak dawno temu, cały czas jest dopracowywany... po co to piszę? Kilka dni temu wykryliśmy błąd w skrypcie, który przyczynił się do błędnego zablokowania niewinnych osób (wszystkie blokady nałożone do tej pory zostały ponownie zweryfikowane, a osoby zablokowane w wyniku błędu są już odblokowane), za co chciałbym przeprosić. Postaramy się aby taka sytuacja nie miała więcej miejsca.

Życzymy miłej gry,

Zespół Metin2.pl.

Chyba nie kłamią ;/

Boję się troszkę tego używać :)

Ale jak zawsze + :D

Opublikowano

Ja się zawsze trzymam jednej zasady : Pierdolę team metin2, bo team metin2 pierdoli mnie...

DAWAJ MINUSA - !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Opublikowano

Ja dostałem bana za handel w rzeczywistości na 61 lvl, a tak na prawdę dałem 1kk za free xD

A co do tematu to przyda się oczywiście :) W v2 się zostawi i zyski będą :)

I nikt już o tobie nie pamięta...

Opublikowano

Andrzej po co robisz to samo co ja? .. No dobra może nie zrobiłem nowego tematu z takim samym poradnikiem, ale napisałem w twoim temacie jak to zrobić, a twoje tematy są dość sławne więc napewno ponad 50+ osób potwierdzi..

Daj mi + to nic nie kosztuje

Opublikowano

Andrzej po co robisz to samo co ja? .. No dobra może nie zrobiłem nowego tematu z takim samym poradnikiem, ale napisałem w twoim temacie jak to zrobić, a twoje tematy są dość sławne więc napewno ponad 50+ osób potwierdzi..

Zrobiłeś video-tuta? Hmm? Jeśli tak proszę link.

Opublikowano

Nie i nie wiem po co on... Chodziło o to że już pisałem jak zrobić DH na twoim spolszczonym exp bocie.

Opublikowano

Ale to jego tut i jego spolszczony bot wiec odpierdol sie od naszego kochanego Andrzejaktory prawie wszystko dla nas robi !!!!!!!!!!!!!!!

DAWAJ MINUSA - !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Opublikowano

Wszystko pięknie tylko niestety ;/

Chyba nie kłamią ;/

Boję się troszkę tego używać :)

Ale jak zawsze + :D

ja to wale ;p mam nick fajny i nie zablokuja jijiilililj doczytasz sie? xD

Opublikowano
Ale to jego tut i jego spolszczony bot wiec odpierdol sie od naszego kochanego Andrzejaktory prawie wszystko dla nas robi !!!!!!!!!!!!!!!

Ale zasady to zasady.. Nieprawdaż? Ja wstawiłem 1 poradnik (bez filmu.) tyle że nie w nowym temacie i nie rozumiem po co 2.

Opublikowano

Ale zasady to zasady.. Nieprawdaż? Ja wstawiłem 1 poradnik (bez filmu.) tyle że nie w nowym temacie i nie rozumiem po co 2.

A po to, ze ten zakichany filmik, nad którym ślęczałem kilka godzin pokazuje, że to na prawdę działa! Pokazuje również obrazowo jak tego dokonać. Ponadto jak coś to ja wcale nie posłużyłem się Twoim pomysłem, ja tego bota znam niemalże jak własną rękę tak więc wykorzystałem do tego własną wiedzę i doświadczenie.

Opublikowano

dziwi mnie jedno na pulpicie ma baza kont metin2 czy to czasem nie nasze ty edytujesz te expboty itp ;0 ?????

Już było o tym głośno xD To są loginy, hasła i maile postaci, na których botuje i mam fb :D

Opublikowano

Dobra Andre kocham Cię :D już działa ;p big thx . +

kur.. ile tych ostrzeżeń ?;p

win7user.png

21571.jpg

21495j.png

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...