Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Restivia.eu [Medium]

VolTwin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Brakuje mi sporo podstawowywch informacji, zeby zagrać.
Jakie wchodzą bonusy? Jest 6/7, jeśli tak to jaki?  Nie widziałem w prezentacji nigdzie dodań/zmian bonusów. Gdzie mogę je znaleźć?
Jak robimy skille? Jakie są KD?

Czego się boję najbardziej? Że prześpię koniec świata :D

76561198035187839.png

Opublikowano

Brak 6/7, zmianki dodania lecą praktycznie wszędzie - z każdego metka. 25 KU do G później kamole zwykle lub te z + . KD od +0 do +5 oraz legendarne 

Opublikowano

h5XjTum.jpgShaggy to mentalne dziecko nie grajcie tutaj :)_ potem wrzuce ss jego wypowiedzi z gry zalosne typ ma 12lat. Bugow tyle, ze nie potrafi ich zalatac robi przerwe zeby naprawic bugi a dodaje kolejne ;) server gówno nie polecam

Opublikowano
55 minut temu, Zatoxxx napisał:

h5XjTum.jpgShaggy to mentalne dziecko nie grajcie tutaj :)_ potem wrzuce ss jego wypowiedzi z gry zalosne typ ma 12lat. Bugow tyle, ze nie potrafi ich zalatac robi przerwe zeby naprawic bugi a dodaje kolejne ;) server gówno nie polecam

@ŚlimaGto pusty bachor, typu perserga, brak mutacji, brak mozgu, oszustwa, kradzieze.

@Zatoxxx czego sie spodziewales?

Opublikowano
3 godziny temu, Zatoxxx napisał:

XDD szybki jestes

kazdy serwer padał przez dziecinne zachowanie =)

image.png

Opublikowano
1 godzinę temu, Molirol napisał:

XDD szybki jestes

kazdy serwer padał przez dziecinne zachowanie =)

A szkoda, bo grafika ładna (prezentacja, logowanie, FB).

Opublikowano

Witam

Gram od 2 dni i mogę stwierdzić, bugów masa najbardziej irytujące wywalanie + niedziałające bardzo często kanały.  Graczy do 100 maks, gdyby nie bugi to serwer naprawde bardzo fajny

Opublikowano

https://www.facebook.com/restiviaeu/?modal=admin_todo_tour

Dnia 3.05.2019 o 21:02, Zatoxxx napisał:

Zastanawiam się dlaczego w metinie wszystko jest brane tak na poważnie i bez dystansu jakby to było wasze życie.

Napisałem trochę prawdy bo wyzywacie mnie cały czas, klniecie od 5 lat i oczekujecie ode mnie 24/7 w grze za 100 zł dziennie.

Z całego serduszka wam mówię - wy też byście tego nie robili. Mało tego. Po napisaniu tej wiadomości wprowadziłem update, który wyeliminował jakieś 80% błędów.

Myślę, że po prostu wyciągacie już na siłę jakieś puste brudy żeby skakać po mnie z przyzwyczajenia. Trochę przykre ale cóż, przyzwyczaiłem się.

To przez was każdy technik ukrywa się pod innym nickiem, plujecie nie doceniając naszej pracy tylko dlatego że kiedyś padł nam serwer jakiś serwer. Ja do dziś dostaję po dupie za sklepy offline na CarolineMT2, które jak dobrze wiecie były Deca, a nie moje. To też zabawne bo wtedy był to drugi serwer w PL ze sklepami offline.

Przykład z ostatniego czasu -  Sensual z Hermasem. Wielki płacz, ze Sensual to dno, że was okrada, a na Valiumie 4.000 graczy i TOP1 serwer w Polsce. Jak można was szanować skoro większość graczy metina wygląda na ameby umysłowe. Po czym to stwierdzam? Właśnie po takich zachowaniach. 90% osób, które tu pisze znalazła screen na Typerwebie, który ktoś wrzucił dla beki. Potem Polski gracz metina myśli, myśli "A jebne pościk na MPC, niech Shaggy mniej zarobi".  Niestety, żyjemy w takim community że przykro mi nawet komentować niektóre zachowania. No cóż. Myślę, że jako jeden z kilku techników potrafię przynajmniej coś wyjaśnić i sklecić jakieś zdanie. Staram się was nie oszukiwać i zawsze trzymam serwer do ostatniego gracza. Możecie po mnie jechać jak chcecie, ja sumienie mam czyste. Jestem technikiem, nie administratorem gry czy GameMaste'rem bo po prostu mnie to nie bawi :)

Pozdrawiam was serdecznie, Shaggy.

Opublikowano
1 godzinę temu, ŚlimaG napisał:

https://www.facebook.com/restiviaeu/?modal=admin_todo_tour

Zastanawiam się dlaczego w metinie wszystko jest brane tak na poważnie i bez dystansu jakby to było wasze życie.

Napisałem trochę prawdy bo wyzywacie mnie cały czas, klniecie od 5 lat i oczekujecie ode mnie 24/7 w grze za 100 zł dziennie.

Z całego serduszka wam mówię - wy też byście tego nie robili. Mało tego. Po napisaniu tej wiadomości wprowadziłem update, który wyeliminował jakieś 80% błędów.

Myślę, że po prostu wyciągacie już na siłę jakieś puste brudy żeby skakać po mnie z przyzwyczajenia. Trochę przykre ale cóż, przyzwyczaiłem się.

To przez was każdy technik ukrywa się pod innym nickiem, plujecie nie doceniając naszej pracy tylko dlatego że kiedyś padł nam serwer jakiś serwer. Ja do dziś dostaję po dupie za sklepy offline na CarolineMT2, które jak dobrze wiecie były Deca, a nie moje. To też zabawne bo wtedy był to drugi serwer w PL ze sklepami offline.

Przykład z ostatniego czasu -  Sensual z Hermasem. Wielki płacz, ze Sensual to dno, że was okrada, a na Valiumie 4.000 graczy i TOP1 serwer w Polsce. Jak można was szanować skoro większość graczy metina wygląda na ameby umysłowe. Po czym to stwierdzam? Właśnie po takich zachowaniach. 90% osób, które tu pisze znalazła screen na Typerwebie, który ktoś wrzucił dla beki. Potem Polski gracz metina myśli, myśli "A jebne pościk na MPC, niech Shaggy mniej zarobi".  Niestety, żyjemy w takim community że przykro mi nawet komentować niektóre zachowania. No cóż. Myślę, że jako jeden z kilku techników potrafię przynajmniej coś wyjaśnić i sklecić jakieś zdanie. Staram się was nie oszukiwać i zawsze trzymam serwer do ostatniego gracza. Możecie po mnie jechać jak chcecie, ja sumienie mam czyste. Jestem technikiem, nie administratorem gry czy GameMaste'rem bo po prostu mnie to nie bawi :)

Pozdrawiam was serdecznie, Shaggy.

pierdolisz głupoty odpalaj s2 bo nikt nie bedzie od startu czekał na twoje cotygodniowe aktualizacje z najpotrzebniejszymi dungami nikt nie bedzie czekal na 90 lvlu 2 dni zebyś dodał mape do expa na 90 lvl. teraz jak już wszystko dodaleś jak powinno być to startuj z S2 to bedziesz mial te 1k online a nie jak teraz 200 krwa mać

Opublikowano

Endymion nie badz tali halo hop do przodu

na Zjebsterisie 1 co przewaliles pod koniec dennego serwera od Turasow z Rubinum s1

chyba ze to oni zajumali ci projekt, ewentualnie od Rumunow buchnales grafike w prezentacji o "nowosciach"

znalazl sie placzek  spod Nadarzyna

tak jak ci wczesniej Kondymion pisalem, zastanawiam sie skad wziales moje IP

krytykowalem cb tylko na tym forum, uklady jak w PIS?

diablo3x.png

Opublikowano

Napaliłem się na serwer przez reklamę. Niestety wielkie rozczarowanie.  Nie dziwie się, że prawie nikt na tym serwerze nie gra. Ma dużo plusów typu nieogarniczone poty peleryny itp, ale zdobywanie golda jest bardzo powolne. Z misji nawet fajnie on idzie, lecz niestety w NPC itemy, w porównaniu do dropu są bardzo drogie. Kowal pali jak popadnie wszystko jak leci, więc nie da się zrobić zbytnio misji na ulepszenie przedmiotów. 

• 4 tygodnie później...
Opublikowano
Cytat

17. Prezentacje nieaktywne 28 dni zostaną zamknięte i przeniesione do działu „Archiwum Prezentacji Serwerów”.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...