Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

totalny kotlet pod każdym możliwym względem +tragiczna reklama. Wytłumaczenie właściciela serwera to mistrzostwo świata "bo jest wysyp serwerów, z tym że zauważ że prawie każdy z tych serwerów to tragedia, wystarczy zrobić coś porządnie i zainwestować troche w reklame, no ale cóż.... lepiej zmarnować czas i pieniążki bo się myśli a serwer metina to na pewno ludzie wbiją i załadują sm xd 

BUMP

Opublikowano

Uszanowanko. Jak na mój gust jeden z najbardziej dopieszczonych serverów. Przegrałem tam do tej pory ponad 50h i naprawdę jest gicior. Jedyne czego brakuje to ludzi. Jeśli w najbliższym czasie właściciel sypnie trochę na promocję to będzie ok. Zamiast wylewać żółć wejdźcie, pograjcie trochę. Ewentualne uwagi kierowane do administracji spotykają się z szybką i skuteczną reakcją, a to bardzo cenne.

Opublikowano
1 godzinę temu, crackgsm napisał:

Uszanowanko. Jak na mój gust jeden z najbardziej dopieszczonych serverów. Przegrałem tam do tej pory ponad 50h i naprawdę jest gicior. Jedyne czego brakuje to ludzi. Jeśli w najbliższym czasie właściciel sypnie trochę na promocję to będzie ok. Zamiast wylewać żółć wejdźcie, pograjcie trochę. Ewentualne uwagi kierowane do administracji spotykają się z szybką i skuteczną reakcją, a to bardzo cenne.

Faktycznie, 2 sklepy na ch1 w godzinach południowych to trochę mało.. przy takiej ilości graczy nie da się grać i tu nawet reklama nie pomoże bo zwyczajnie start nie wypalił..

Poza tym trochę ten Twój post tu nie pasuje... przegrałeś ponad 50 godzin na serwerze ? to ciekawe, skoro serwer wystartował ledwo 77 godzin temu?... pierwszy Twój post na mpc forum ? jak dla mnie to twórca serwera stworzył sobie kilka lat temu multikonto, przypomniał sobie hasło do niego i teraz wszedł aby się zareklamować  -.-

1363095337-U286162.png
Opublikowano

Genialne. Ktoś wyrazi opinię pozytywną to znaczy, że admin servera z multikonta szrajbnął. Wspiąłeś się na wyżyny intelektualne. Wyobraź sobie zatem, że jestem zadowolonym graczem i dzielę się opinią. A 50h dla nołlajfa to żaden wyczyn.

Opublikowano

Hejo. Przyjemnie się gra na tym serwerze, chociaż odstrasza mała ilość ludzi... Dam jeszcze kilka dni dla tego priwka, jak się nic nie zmieni w kwestii ilości graczy to po prostu sobie odpuszczę. Powodzenia! :)

rs2h.jpg

Opublikowano
Dnia 4.03.2019 o 23:12, GanerPL napisał:

Faktycznie, 2 sklepy na ch1 w godzinach południowych to trochę mało.. przy takiej ilości graczy nie da się grać i tu nawet reklama nie pomoże bo zwyczajnie start nie wypalił..

Poza tym trochę ten Twój post tu nie pasuje... przegrałeś ponad 50 godzin na serwerze ? to ciekawe, skoro serwer wystartował ledwo 77 godzin temu?... pierwszy Twój post na mpc forum ? jak dla mnie to twórca serwera stworzył sobie kilka lat temu multikonto, przypomniał sobie hasło do niego i teraz wszedł aby się zareklamować  -.-

Sam jesteś niczym multikonto. 

Opublikowano

Prezentacja ładna, ale ta nazwa i logo strasznie mi znajoma. XD

image.png

• 4 tygodnie później...
Opublikowano
Cytat

17. Prezentacje nieaktywne 28 dni zostaną zamknięte i przeniesione do działu „Archiwum Prezentacji Serwerów”.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...