Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Laverium [Easy/Medium]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Cytat

15. Prezentacja obowiązkowo musi zawierać screen weryfikacyjny, na którym widnieje data, nazwa serwera oraz napis „Nazwa serwera dla MPCforum.pl”.

Czas do północy na dodanie screena weryfikacyjnego.

• Aive zmienił(a) tytuł na Laverium [Easy/Medium]
Opublikowano

Nie polecam bo MUMIN z Ivea mozna zgłosić kilka razy ten sam błąd z tej samej postaci i możesz się targować o SM xD szkoda transferu na coś co nie przetrwa  na Ivea GM Mumin a tu HA xD nie zagram wiadomo czemu Pozdro dla kumatych (:

Opublikowano

Rzadko oceniam książkę po okładce.. Prezka robiona na kolanie, mało informacji zawarte, po wejściu na stronę widzimy HA na TOP1

Strona https://iveya.eu/  Identyczna jak https://laverium.eu

Nawet na Laverium w Regulaminie widnieje wpis:

SZCZEGÓŁOWE WARUNKI ŚWIADCZENIA USŁUGI (NUMERY TELEFONÓW ZOSTANĄ UZUPEŁNIONE JAK DOSTANĘ DOSTĘP DO USŁUGI)

SMS Premium:

Numer: 7643 Treść: AVR.IVE6 Cena: 6 PLN netto / 7.38 PLN brutto

Numer: 79550 Treść: AVR.IVE9 Cena: 9 PLN netto / 11.07 PLN brutto

Numer: 91909 Treść: AVR.IVE19 19 PLN netto / 23.37 PLN brutto

Numer: 92505 Treść: AVR.IVE25 25 PLN netto / 30.75 PLN brutto

Przelewy

Można dokonać przelewu o dowolnej wartości powyżej 5zł,a ilość monet obliczana jest automatycznie.

Rzecz jasna na Iveya widnieje wpis...

SZCZEGÓŁOWE WARUNKI ŚWIADCZENIA USŁUGI (NUMERY TELEFONÓW ZOSTANĄ UZUPEŁNIONE JAK DOSTANĘ DOSTĘP DO USŁUGI)

SMS Premium:

Numer: 7643 Treść: AVR.IVE6 Cena: 6 PLN netto / 7.38 PLN brutto

Numer: 79550 Treść: AVR.IVE9 Cena: 9 PLN netto / 11.07 PLN brutto

Numer: 91909 Treść: AVR.IVE19 19 PLN netto / 23.37 PLN brutto

Numer: 92505 Treść: AVR.IVE25 25 PLN netto / 30.75 PLN brutto

Przelewy

Można dokonać przelewu o dowolnej wartości powyżej 5zł,a ilość monet obliczana jest automatycznie.

Przycisk "Support" nie działa (na Iveyi też nie działa).

Na forum liczne wpisy o wywalaniu serwera, bądź też innych problemach wszelakich. Wszystkie zarejestrowane konta (a to śmieszne) zatwierdziły regulamin innego serwera. Pewnie baza za pare stówek poleci niedługo - przynajmniej róbcie inne hasła niż wszędzie bo potem płacz będzie.

Serwer robiony w tydzień? HA serwera konto zarejestrował 14 lutego.. Admin 13...

Przyznam, że wszystko do "ogarnięcia", każdy się kiedyś uczył.. Jak postoi to wbiję sprawdzę

P.S.
Regulamin forum ma literówkę:
Regulamin obowiązuje od momentu opublikowania, tj. 14.02.2018 r.

2018? Czy ktokolwiek to przeczytał oprócz autora wpisu?...

Opublikowano

@mumiNNN prosimy o prawdziwe nicki "teamu" na tydzien.

Edit: W jakim wieku jest imbecyl, ktory robil prezentacje?

NIE POLECAM, SKOK NA HAJS, pewnie "firma" ktora nie istnieje "nadzoruje projekt".

Opublikowano

server do kitu bossowie przesadzeni dt by moglo byc troche skrocone a nie,ale do tych bossow to przesada i do tego z 20 ludzi gra dno

Opublikowano
3 godziny temu, sku1l32 napisał:

server do kitu bossowie przesadzeni dt by moglo byc troche skrocone a nie,ale do tych bossow to przesada i do tego z 20 ludzi gra dno

I tak długo wytrzymałeś.. Biorąc pod uwagę okoliczności ;p
Gratulacje, że po trzech dniach naprawili wyciąganie KD - polecam poczytać forum, można sobie humor poprawić.

Ocena negatywna jak najbardziej, regulamin nadal się nie zmienił, support nadal nie działa.

Coby zaspokoić ciekawość.. Na chacie odezwały się dwie osoby
M1 ch1 jinno NIKT (dwa sklepy offline)
M1 ch1 red 6 osób (liczone ze zmieniarkami itd..)
M1 ch3 red 1 zmieniarka stoi - po chwili jakiś jeszcze ziomek doszedł, także 2 osoby
M1 ch3 jinno 0
M1 ch2 jinno 0..

Opublikowano

Witam mogę prosić o ss z m1 ch1 Jinno ile ludzi online?? Warto wbijać jakaś sexowna administracja czy jakieś gnojki? :) z góry dziękuję za informację

Opublikowano
4 godziny temu, Ziomek :) napisał:

Witam mogę prosić o ss z m1 ch1 Jinno ile ludzi online?? Warto wbijać jakaś sexowna administracja czy jakieś gnojki? :) z góry dziękuję za informację

https://iv.pl/images/02932565662112378156.jpg

Prosze Cie bardzo, ss m1ch1 jak prosiłeś (wykonany teraz, datę+godzinę widzisz pod mapą). Czy warto wbijać.. Przeczytaj komentarze :)

Opublikowano
14 godzin temu, Ziomek :) napisał:

Dzięki wielkie za pomoc. Pozdrawiam i życzę udanej gry na serwerze

Na serwerze nie gram, na chacie przez kilka minut pobytu napisała jedna osoba + wyskoczyło powiadomienie iż ktoś wbił jakiś tam lvl. Po prostu mam clienta - chciałem pomóc, nic to nie kosztuje :) 

Opublikowano
2 godziny temu, Maliniak4554 napisał:

Na serwerze nie gram, na chacie przez kilka minut pobytu napisała jedna osoba + wyskoczyło powiadomienie iż ktoś wbił jakiś tam lvl. Po prostu mam clienta - chciałem pomóc, nic to nie kosztuje :) 

Wszedłem pograłem zero ludzi więc będę innego serwera szukał hehe ale jeszcze raz dzięki :) Pozdrawiam

Opublikowano

znalazłem sobie fajny serwer i, info z dzisiaj, przed chwilą "RomekDziś 8:26 PM

Cześć, postanowiliśmy wyłączyć serwer.Popełniliśmy kilka błędów przez które serwer nie ma racji bytu"

Opublikowano

Nie polecam Wam tutaj grać, to ta sama administracja co na Iveya, tylko nicki sobie zmienili bo tamten serwer upadł i hajs sie nie zgadza.

Czemu nie polecam : 

Administracja sprzedaje navi za pln

Administracja rozdaje is/sm znajomym

Jak hajs przestanie się zgadzać będzie iveya s3

"Właściciel" emocjonalnie ma może z 14lat

NIE POLECAM

Opublikowano

Jak masz tak robić to wogóle nie promuj serwera bo w tej chwili mnie wkurwiłeś typie! jak tak można grało mi się dobrze już 150 wbiłem a tu nagle OFF skończony idiota właściciel serwera to dziecko z iq -1,2/3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...